Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
Pawelk
...no w koncu w domu
Piskal przesłuchałem przeczytałem teksty KSU i nie ma w nich mowy o kóre "uszczyki" chodzi :-P -grunt to dobrze kombinować :lol:
Zobacz na You Tubie teledysk do tej piosenki, ewentualnie okładkę pierwszej płyty KSU "Pod prąd". Tzn. okładkę analogowej płyty, bo nie wiem jak to tam jest na kompakcie, gdzie jest zdjęcie zespołu pod tablicą Ustrzyk Dolnych. Ale to tak na marginesie, bo nie ma to większego znaczenia. Ja zdecydowanie bardziej wolę Górne.
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
@Andrzeju
Zaciskanie zębów będzie wynikać jedynie z tego, że z Sękowca trudniej się wydostać, co w przypadku napiętego planu działania juz od świtu poniedziałkowego znaczenie może mieć.
A reszta? Spanie, żarcie, wygody? Mam to tam, gdzie mieszczę wiele rzeczy tego świata;)
pozdrawiam:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Sękowiec już prawie zwyciężył, a tu znowu Andrzej zamieszał. Wczoraj wyciągnął złośliwie stare wypowiedzi Pastora, którego udało się nam już przekabacić na Sękowiec. Dzisiaj ciągle ględzi o tym, czy będzie coś do jedzenia w barze. Sam nic mądrego nie napisze, tylko się podpiera wypowiedziami innych. Łapie wszystkich za słówka. Iras napisał coś o niepogodzie, a Andrzej ciągle to powtarza.
Jak mu się nie podoba KIMB w Sękowcu, to niech siedzi w Hotelu Górskim w Ustrzykach i chodzi na spacery do Zjazdu Pod Caryńską, bo tylko do tego się nadaje. Albo jeszcze lepiej. Niech jedzie do Mucznego z tymi wszystkimi paniusiami: z tą wygodnicką, co zgłosiła Muczne, z tą, co potrzebuje deski do pracowania i z tą, co zmienną jest. Przynajmniej będziemy mieli spokój w Sękowcu.
Irasowi też zamieszał w głowie. Planowana była wycieczka do Lwowa, o on prowokacyjnie się pyta, czy Pikuj jest zbyt ambitny dla kimbowiczów. Wszedł Irasowi na ambit. Iras zaproponował wiec, że zawiezie kimbowiczów na wyprawę na Pikuj, na którą Andrzej błyskawicznie się zapisał. Zwariował chyba. Jak ten stary zgred chce tam wejść? Przecież Pikuj jest wyższy niż Tarnica. Jak on sobie to wyobraża noc pod Pikujem? Przecież nie ma nawet namiotu. A czy on w ogóle spał kiedyś w namiocie? Pisał już coś o jakimś hotelu w pobliskim kurorcie.
Andrzej jest strasznie upierdliwy i złośliwy.
Potwierdzam upierdliwość. Do złośliwości się nie przyznaje.
Swojego czasu spędzałem wakacje w namiocie. Nie miałem wtedy materaca, tylko siennik. Namiot nie miał tropiku i w razie deszczu było w nim mokro. Jeździłem wtedy do Chałup, a nie w Bieszczady.
Noc pod Pikujem zamierzam spędzić w namiocie, tak jak inni uczestnicy wyprawy. Czy do Sękowca mam też przyjechać z namiotem?
PS. Tarnina, mam nadzieję, że masz poczucie humoru i nie obrazisz się za parodię Twojego postu.
No i czemu zaraz twarda karimata?
http://img510.imageshack.us/img510/3...raczpompka.jpg
w Realu 2osobowy z pompką za 45zł :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
więcej wiary kochani;-)
DAMY RADĘ;-)))
WSZYSCY!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
(...)
PS. Tarnina, mam nadzieję, że masz poczucie humoru i nie obrazisz się za parodię Twojego postu.
Andrzeju, chylę czoło i podziwiam klasę !:-)
Ale tego pomysłu z Pikujem to i tak Ci nigdy nie wybaczę !:twisted::-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Ale tego pomysłu z Pikujem to i tak Ci nigdy nie wybaczę !:twisted::-D
jest na to rada-jedź z nami i w zieloną noc pod Pikujem wyciągniesz Andrzejowi śledzie :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
jest na to rada-jedź z nami i w zieloną noc pod Pikujem wyciągniesz Andrzejowi śledzie :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Droga Orsini, już któryś raz z rzędu składasz mi tę propozycję, za co jestem zresztą Ci bardzo wdzięczny i czuję się dowartościowany.:-)
Ale też zmuszasz mnie do odpowiedzi, i to odmownej. Jej przyczyny są dwie:
1) już sobie wcześniej zaplanowałem wyjazd do Lwowa na 15 maja, a planów zmieniać nie lubię - tym bardziej, iż nie dotyczą one tylko mojej osoby,
2) nie miałbym takiej 100% pewności, że wracając z wycieczki na Pikuj, uda mi się 16 maja wrócić do Sękowca lub Ustrzyk Grn. najpóźniej wczesnym wieczorem, a jako "główny macher" od zwołania VIII KIMB absolutnie nie powinienem zawieść.
:-|
Musze coś też skrobnąć ;)
Qrcze robi sie całkiem fajny mecz, a już chciałem przełazić po murawie w cieniu od trybuny krytej (via Nowak z dawnej Legii). Nic z tego… idzie walka na całego i nawet kości trzeszczą. Czyli jest o co walczyć. Muszę baczniej „bala” obserwować i drużynie pomóc. Chociaż jakoś ta druga tura już mnie tak nie emocjonuje jak pierwsza.
Zatwarnica to moje takie sentymentalne miejsce. Sękowiec mniej znam, bo nie wchodziłem na jej teren. A hotel BARR zawsze wspominam z miłą nutką.
Ja lubię planować i pomimo, że walka wre to już wiem gdzie będę spał i zapewne jadł.
Jeśli chodzi o „takie sobie niespodziewane jedzenie na cito” w BARR-ze to już teraz trzeba sobie odpuścić… a będąc tam, z rana zaplanować obiadokolację a wieczorem śniadanie i to na konkretną godzinę.
Spacer z Sękowca do Zatwarnicy na pewno dostarczy wrażeń i to różnych ;) i najwyżej za mostem nie skręcę w prawo tylko w lewo i pójdę na Dwernik-Kamień :P
Gram w tym meczu pierwszy raz, strzeliłem gola, kibice mnie zauważyli i jakąś nagrodę nawet dostanę.
Osobiście mi zależy byśmy zeszli wszyscy z boiska zadowoleni i bez kontuzji a już o jakiś brutalnych faulach to trzeba zapomnieć. Nawet ten niechcący złapawszy kontuzję to ma przyjechać na pomeczową odprawę!!!!
Gram w drużynie Uszczyk i na boisku i poza chcę ich godnie reprezentować. Chcę byśmy wygrali, ale jeśli przegramy to po godnej walce.
Graliście kiedyś zespołowo??? Może niektórzy sobie przepisy przypomną, będzie łatwiej walczyć!
Aktualnie sytuacja przedstawia się następująco.
Dotychczas głosowało 20 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Basia Z.
3) bertrand236
4) Pastor
5) Marcowy
6) dorota z krakowa
7) długi
8. Tarnina
9) Misieg
10) manio
11) klopsik
II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"
www.carynska.pl
1) orsini
2) Stały Bywalec
3) Jaro
4) WUKA
5) andrzej627
6) Jurko
7) Wojtek1121
8. Recon1
9) vm2301
PS 1
Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (pod warunkiem, że potem przyjadą na VIII KIMB).
PS 2
Osobom, którym brakuje nieco postów, a marzą o zagłosowaniu (m.in. Pawelk i Tasiek) :-D , przypominam, że na Naszym Forum są również takie tematy, jak różne zgadywanki (w dziale: relacje z wypraw w Bieszczady), czy gra w skojarzenia (w dziale: off topic). Możecie także tworzyć limeryki bieszczadzkie w dziale: poezja i proza.
A ostatni wymagany post (ten 50-ty) możecie napisać już np. dn. 1 marca, oddając głos (koniecznie przed godz. 20:00).
.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
1) już sobie wcześniej zaplanowałem wyjazd do Lwowa na 15 maja, a planów zmieniać nie lubię - tym bardziej, iż nie dotyczą one tylko mojej osoby,
Wybacz, że pytam: czy w swojej uprzejmości zdradzisz mi sekret z kim to niby do tego Lwowa dnia 15 maja masz zamiar pojechać?Tak pytam, bo zdecydowana większość chętnych wybrała Pikuj jednak.