Zamieszczone przez
orest
No Łapi, Łapi!
Niski poziom, obrażanie, niby ja, Ciebie?
Przecież to nie ja jestem postrachem tego forum, wygrażającym interlokutorom powództwem cywilnym :mrgreen: Rozwadniasz dyskusję, mnożysz wątki, nie chcesz się skupić. Rozumiem, nie znajdujesz argumentów, uciekasz w obiegowe (tzn. ze specyficznego obiegu) hasełka, ogólniki. To, ile materiałów i opracowań (i jakich) przewertowałeś mało mnie interesuje, dla mnie ważne są wnioski, stwierdzenia, które zamieszczasz w swoich postach. Tu mógłbym powiedzieć, że mnie obrażasz, sugerując, że ja nic nie wiem, nic nie czytałem, w archiwach nie grzebałem. Ale nie powiem:grin:. Licytował się nie będę, kobyle spod ogona w temacie nie wypadłem (tak nieskromnie). Choć ciągle uważam, że wiem za mało, i wstydzę się z tego powodu (tak skromnie). A co napiszę w przyszłości, to napiszę, albo i nic nie napiszę, ot przykład Twojej projekcji. Czyżbyś bał się mojej "techniki", wprawny Dyskutancie?
I znowu "pewne" i "realne"! Łapi, skup się, w pierwszym moim poście pytałem: na podstawie jakich, aktualnie obowiązujących przepisów można pociągnąć do odpowiedzialności karnej wspomnianego przez Ciebie "prowokatora"? Za trudne?