Ech fajna jest ta Koliba.A rok temu tylko fundamenty były.
Wersja do druku
Ech fajna jest ta Koliba.A rok temu tylko fundamenty były.
Jajo to kiedy można wpaść konkretnie? :-P:mrgreen: bo tak się od sylwestra wybieram
Witam i pozdrawiam Wszystkich - to moj pierwzsy post. Chcialbym sie dowiedziec czy schronisko na Przyslupie Carynskim jest juz czynne , a jesli nie , to kiedy bedzie otwarte. Sluszalem , ze stary bydynek rozebrano i postawiono w miejsce nieo nowy. Chcialbym sie w 2 polowie wrzesnia wybrac w Bieszczady i nocowac na Przyslupie. Pozdrawiam
tu możesz sobie o remoncie poczytać :)
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/1966-Koliba-remont?highlight=Koliba
Kolego Zibolt, zanim założysz nowy wątek, sprawdź w wyszukiwarce, czy już nie było podobnego. Już drugi raz doklejam Twój nowy wątek do istniejącego, za trzecim razem będzie mandat ;P
Byłem tam 12 lipca... nadal trwały prace budowlane... kiedy koniec? Hmmm... jak to mówią "pożyjemy-zobaczymy"
Dzieki za odpowiedz. Przynajmniej jeden sensowny czlowiek sie znalazl , ktory podal jakas odpowiedz nie starajac sie puszyc i nadymac. Jednak nie zmienia to w zaden sposob mojej wiedzy na temat dostepnosci schroniska. Jedynie moge sie domyslac , ze bedzie we wrzesniu nieczynne. Mimo tego ciesze sie , ze ktos normalny podal mi jakakolwiek odpowiedz. Znajac zycie i polska mentalnosc odpowiedz pojawi sie dopiero we wrzesniu , gdy bede przed schroniskiem.
Jeszcze raz dzieki za pomoc
Przechodziliśmy koło Koliby w ubiegłym tygodniu. Jeden z gości, którzy pracowali na miejscu mówił "my niedlugo kończymy, no ale jeszcze będa to musieli umeblować".
Drogi Zibolcie, zamiast się puszyć i nadymać posłuchaj co ci ludzie mówią.
Dzisiaj nie wiadomo kiedy schronisko wystartuje w nowej szacie. (bo ostateczny termin upłynął z dniem 1 lipca2010 )
Jeśli założysz kolejnych 10 wątków - to dalej nic konkretnego się nie dowiesz, bo forum nie jest rzecznikiem prasowym wykonawcy.
Uśmiechnij się - jesteś w Bieszczadach.
piykno ta koliba... ale jakie ceny będą? studneckie? coś nie wierzę:) mam nadzieję że choć wrzątek będzie darmo... już nie mogę się doczekać kiedy otworzą...