Odp: Tak daleko stąd, a tak blisko ...
ciesze sie ze pojechalam w tym roku do Boberek i innych zamiast odkladac to na przyszlosc.. teraz zachodniobieszczadzkie tłumy dogodniej rozpełzac sie beda i po okolicznej Ukrainie bo juz odpadl jeden z dwoch najgorszych straszakow dla turystow z wywoskowanych limuzyn... jedyna nadzieja ze drugi straszak wciaz bedzie trzymał ich w ryzach :-) acz pewnie tez do czasu..
Moze jeszcze pare lat wyjazdow na Ukraine nam zostalo..
Acz jak takie akcje wchodza w zycie to chyba powoli niektorym przyjdzie zamknac pewien rozdzial w zyciu i przeniesc swe zainteresowania w inne strony...
buba-spokojna twoja czaszka :mrgreen:.....poczytaj Henia . Jak chcesz, przewiozę cię takimi ''dziurawcami''. Wystarczy skręcić w bok. Tam jeszcze dłuuuuuuuuuugo :twisted: nie będzie asfalciku :razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
tomas pablo
buba-spokojna twoja czaszka :mrgreen:.....poczytaj Henia . Jak chcesz, przewiozę cię takimi ''dziurawcami''. Wystarczy skręcić w bok. Tam jeszcze dłuuuuuuuuuugo :twisted: nie będzie asfalciku :razz:
Widzisz dziurawce to ja moge znalezc jak dobrze poszukam i w swoim wojewodztwie.. Ale nie chodzi o to by ich szukac, ale zeby one znajdowaly mnie :-)
A Henia czytalam- mądrze prawi!!! do Terła i Rosoch pewnie kiedys sie wybiore.. Moze zdąże przed czarną mazią zalewajaca swiat?
zdążysz .....droga fajna :-D , a i jeszcze jakieś bardziej w bok też są . Do Rosoch też muszę się jeszcze wybrać. Może uda się w końcu wleżć do cerkwi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Miejscowy
... że przyjechali Turcy i zrobili drogę.
niestety; nawet od Krościenka dziur już nie ma!
czyli nasz Dobromil był bardziej sentymentalny niż myśleliśmy
a co było dalekie, stało się bliższe
Ale miałam szczęście :D A takie niesamowite były.
Trzeba jednak przyznać, że w swoich poglądach jesteśmy raczej odosobnieni.
Ciekawe jak droga do Osmołody ?
Moją kandydatką na najbardziej dziurawą drogę jest również odcinek drogi międzynarodowej Lwów - Tarnopol.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Moją kandydatką na najbardziej dziurawą drogę jest również odcinek drogi międzynarodowej Lwów - Tarnopol.
Ta przez Złoczów? Mysmy nia jechali w kwietniu i nie pamietam zadnych dziur! (te chyrowsko- osmołodzkie nie sposob by przegapic :-P ) Moze ja juz naprawili?
Tomek- moze ty pamietasz lepiej ta droge?
No chyba ze ta lekko okręzna przez Bereżany- ta byla bardziej dziurawa (stan na 2009 rok)- zwlaszcza jej fragment w miejscowosci Rohatyn! :-) (choc tam to nie dziury ale urwiska i wzdłuzne pękniecia ;)
https://picasaweb.google.com/koza.zz...83748250805314
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
Ta przez Złoczów? Mysmy nia jechali w kwietniu i nie pamietam zadnych dziur! (te chyrowsko- osmołodzkie nie sposob by przegapic :-P ) Moze ja juz naprawili?
Ja jechałam we wrześniu, ale autokarem, to trochę zmienia odbiór.
Tym bardziej, że droga z Korczowej do Lwowa już gładziutka (pewnie jakiś czas).
Patrząc na metodykę naprawy tych dróg (przynajmniej tego co ja widziałam) niebawem znów będą dziury.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Trzeba jednak przyznać, że w swoich poglądach jesteśmy raczej odosobnieni.
Nie zawsze większosc ma racje!! np. normalny czlowiek w społeczenstwie samych ślepych został by zaraz uznany za schizofrenika ;)
Buba -jasne ,że pamiętam :mrgreen:.... jechałem nią parokrotnie. Luz spoko. Ale mój ''czołg'' - przy tym zawieszeniu i rozmiarze opon, mało wrażliwy jest na takie błahostki .Ale jeśli skodzianka i fiacik dał radę ;) , to cóż może nas zadziwić ?