1 załącznik(ów)
Odp: Ukraińskie góry Czarnohora Prośba o pomoc kto był
Ukraińskie Karpaty to wspaniałe miejsec na wyprawę!
NIe ma co się przejmować lekkimi niedogodnościami, napewno będą one wynagrodzone magią tych gór!
Ja tam bardzo często przebywam i sobie chwalę!
Zapraszam do obejrznia albumu:
Album fotograficzny dostępny jest w formie diaporamy
zapraszam na:) http://www.karpaty.odwiedz.pl
Co sądzicie o albumie?
Pozdrawiam gorąco Jacek Wnuk
Cytat:
Zamieszczone przez
karpatika
Co sądzicie o albumie?
Jak dla mnie - rewelacja! Album ma w sobie to "coś" i świetnie oddaje tamtejsze klimaty. Powracają wspomnienia z wyjazdów i aż się chce od razu zarzucić plecak i wyruszyć w tą piękną krainę.
Dziękuję za podzielenie się z nami Twoją pracą i pozdrawiam serdecznie - Bazyl
Tak na szybko, to cena przejzadu z Sambora do Sianek to ok 4,60 hr, z Sianek do Wołosianki ok. 2,20 hr, także ceny śmiesznie niskie :-D Jeżeli chodzi o stacje w Użoku, to zatrzymuje się na niej pociąg (choć przewodnik podaje, że nie), ale stoi bardzo krótko no i oczywiście nie ma tam żadnego rozkładu jazdy, rozkład jest w Wołosiance.
Szczerze polecam podróżowanie po Ukrainie środkami publicznymi niż własnym samochodem, być moze jest znacznie dłużej ale za to bardziej ciekawie...i w tych pociągach naprawde można kupić wszytko.
Po kilku pobytach na Ukrainie mam wrażenie, że jest tam bardziej normalnie i bezpiecznie niż u nas...Oczywiscie tak jak i na całym świecie w większych miastach trzeba mieć oczy dookoła głowy...za to we wsiach...ludzie z sercem na dłoni:-D
I jeszcze jedno...podpisuje się dwoma rękami pod tym co napisała Szaszka.
I jeszcze taka mała uwaga, "woda rozmowna" jest 100% bardziej przydatna niż słownik;-) :lol: