Heehehe.... Ty lepiej powiedź kiedy idziemy na piwo..... W LUBLINIE? :P
Wersja do druku
Heehehe.... Ty lepiej powiedź kiedy idziemy na piwo..... W LUBLINIE? :P
bede w ten wekend - wiec wszystko do dogadania ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Jaro
Cytat:
Zamieszczone przez yanuszka
Wybralem parę cytatów świadczących, że uczestnicy tego forum chcieliby się spotykać ze sobą. Przeszkodą w organizowaniu takich spotkań jest odległość, którą trzeba pokonać, aby przybyć na takie spotkanie. Dlatego proponuję zorganizowanie konferencji intenetowych przy użyciu program Skype, za pomocą którego można pogadać przez mikrofon.Cytat:
Zamieszczone przez KKKrzychoo
Obecnie szykuję się do wyjazdu w Bieszczady i często na ten temat rozmawiam na Skype'ie z innymi uczestnikami planowanej wyprawy. Na takiej konferencji może swobodnie rozmawiać 5 osób.
Co Wy na to? Ilu na tym forum jest użytkowników Skype'a?
hm..... "a co to jest Skype??............ "
Andrzeju, ale my srednio raz w tygodniu (czasem na dwa tyg) mamy takie spotkania. Po za tym do tego programu o ile mi wiadomo trzeba miec słuchawki z mikrofonem - a nie wszyscy maja.
Po za tym nie kazdy moze wszystko instalowac (szczegolnie w pracy)
Pozdrawiam i zachecam do robienia spotkan, ale takich normalnych z piwem, pogaduszkami :)
KaHa
No to ja zaczne, moj id na skype pawcio_82 za czesto go nie odpalam, ale moze to sie zmieni :)
Ciesze sie. Jest nas juz dwoch. Kto nastepny?
Ciesze sie za Was, ze sie spotykacie. Z niektórych wypowiedzi wynika jednak, ze nie wszyscy chetni maja mozliwosc w nich uczestniczyc.Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
Rozumiem, ze nie wszyscy maja odpowiedni sprzet i warunki do takich rozmów; Jestem jednak przekonany, ze saj takie osoby, które uzywaja komputera do bezposrednich kontaktów glosem, a nie tylko z klawiatury.Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
Oczywiscie, ze nic nie zastapi kontaktu bezposredniego, ale na dowód, ze moga byc w Internecie spotkania z piwem i pogaduszkami zalaczam zdjecie ze spotkania na Yahoo.Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
ja nie kwestionuje "spotkan internetowych" tylko tlumacze ze nie kazdy moze sie spotkac w ten sposob ;)
a skoro mowa o spotkaniach to pewnie w nast. tyg. znow sie odbedzie spotkanko w wawce wiec jesli sa jacys chetni to zapraszm
Pozdrawiam
i zycze udanych spotkan zarowno tych na "zywca" jak i tych netowych
KaHa vel Wredota