To tylko Ty uważasz, że jest 1 : 1.
Wersja do druku
To tylko Ty uważasz, że jest 1 : 1.
Chris wypowiedział się na temat wiersza. I wcale niezłośliwie. I - uwierz - miał do tego prawo!!! A Ty Go po prostu obraziłeś, więc nie błaznuj.
"I poznacie prawdę i rację Pastora,a ona Was (was) wyzwoli" P 21,21
Dajmy Mu na pośmiewisko sprzeczne z naturą nazwisko :) A jako zanwaca literatury powinien w końcu "skumać" :P
Ej, nie przesadzałbym, w końcu każdy ma prawo do ocen, takich czy siakich... Pozdro ;))
:) Raczej jednak siakich :P
Umieszczając swoje wiersze("bieszczadzkie",bo taki jest"zakres")w tym miejscu,chciałam podzielić się refleksjami z wędrówek,własnymi odczuciami itp.Nie było moją intencją wywoływanie negatywnych emocji,sporów a tym bardziej kłótni.Komu to odpowiadało-wracał,komu nie-szukał czegoś innego.Chyba przez przypadek tyluł ostatniego wiersza brzmi "Muszę iść.."A więc "idę stąd".Jeśli ktoś ma ochotę mnie "odwiedzić",zapraszam na swoją stronę.Pozdrawiam Wszystkich.WUKA
Odgrzebałam ten wiersz dzięki Konikowi.Wątek przeczytałam z rozrzewnieniem.Zgodnie z "wieszczeniem" chrisa,Nobla nie dostałam ale tez ciągle nie mogę trafić trójki w totka!A swoją drogą-ależ EMOCJE TU BYWAŁY!
WUKA, może nierozsądnie zrobiłaś odgrzebując ten wątek, znowu wywołasz negatywne emocje. Już teraz bies mi szepcze do ucha, żebym napisał co sądzą o Pastorze, a co o chrisie. Ale powstrzymam się. Ty wiesz, Pator wie, a chrisa.. może kiedyś poznam. W zamian napiszę, to co się samo narzuca- Piękny wiersz!
Pozdrawiam wszystkich.