Odp: Do Joorga i nie tylko. II tura wyborów miejsca VI KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Ach Derciku ja wiem że dla Ciebie ta Dolina Sanu ............ , [...]
p.s - a ja nie chce na Tarnice to było trzy lata temu , wleżmy na Rawki
No dla mnie to szczególne miejsce. Kiedyś może znajdę czas, żeby wysnuć kilka wspomnień z dawnych lat ....to kiedyś. A teraz przed nami niechże będą Rawki:) Z UG to miła wyprawka i na rozkręcenie się dobra:) Chcę, żeby nasze myśli pobiegły już w przyszłość, o swoim żalu z powodu Sękowca wspominam ostatni raz:) Bardzo lubię schodzić z Rawek Działem ku Wetlinie. Tamte miejsca to dla mnie też wspomnienia...ostatnie sprzed dwóch lat, gdy szliśmy tamtędy z Hanką, Peterem i ich wspaniałymi przyjaciółmi w straszny upał. Ja już się cieszę, że pójdziemy tam znów całą kompanią, bo chyba pójdziemy?:) I przyznam się, że będzie to dla mnie nowość o tyle, że wiosną tamtędy nie chadzałem:)
Pozdrawiam Zabieszczadzonych
Derty
Bynajmniej nie proponuję zmiany reguł gry w trakcie jej trwania.
A trzymając się tej „sportowej” terminologii moja sugestia raczej oznacza ingerencję sędziego czy obserwatora FIFA w sytuacji, gdy jedna z drużyn zaczyna sobie poczynać nie fair. Zaproponowałem przecież tylko obowiązkową II turę głosowania, czyli coś w rodzaju koniecznego przedłużenia meczu o kilka minut lub dogrywki.
A naszych „przepisów” nie zmieniam. Wyrażam jedynie pogląd, iż Joorg - konstruując ankietę - był przekonany, iż czyni to tylko dla osób osobiście zainteresowanych uczestnictwem w KIMB-ie. Joorg, mylę się ?
To tzw. celowościowa wykładnia przepisów. :idea:
Do Lucyny. Napisałaś:
„(...) Poza tym zaczyna mnie denerwować ciągłe powoływanie się na brak wiedzy u forumowiczów. Trochę pokory.”.
:shock:
Gdyby napisał to ktoś inny, przeszedłbym nad tym do porządku i w ogóle nie zareagował.
Ale zwróciła się w ten sposób do mnie osoba, która na Naszym Forum występuje w charakterze komercyjnym, o czym świadczy podpis pod każdym jej postem:
przewodnik
www.przewodnik.net.pl
To Ty zatem zachowaj więcej pokory i nie podlizuj się jednym, urażając innych. Dobrze wiesz, że napisałem prawdę. Wystarczy sobie wyobrazić tłumy w miejscowościach przy obwodnicy i pustki tam, gdzie jest problem z dojazdem samochodem. I wiesz także, że gdyby wszyscy znali tak Bieszczady jak kilkadziesiąt osób z Naszego Forum i drugie kilkadziesiąt spoza (oczywiście pomijając mieszkańców regionu i jego okolic), to Ty byłabyś bezrobotna.:sad: Wystarczy więc, że jesteś tu również komercyjnie (takie łączenie pożytecznego z przyjemnym), po cóż więc od razu skakać na innych ? Dla przeważającej większości uczestnictwo w Forum, Lucyno, to tylko hobby. My nie uprawiamy takiej jak Ty jawnej reklamy. Bo podanie linka do własnej strony www to przecież już nie krypto- lecz jawna reklama. Reklama przewodnika bieszczadzkiego na bieszczadzkim forum internetowym. Trzeba więcej ? Karteczkami z podobnymi napisami są pooblepiane przystanki autobusowe.
A co do lokalizacji VI KIMB, to tak znów do Sękowca nie jestem osobiście przywiązany. Wolę go naturalnie od Ustrzyk Grn. i innych miejscowości z tegorocznej ankiety. Ale gdyby to miało tylko i wyłącznie ode mnie zależeć:| , to zorganizowałbym go w "Ostoi" w Suchych Rzekach, Chacie Socjologa, Negrylowie lub in. podobnym uroczym miejscu.
Śledzę sobie po cichutku różnorakie rozważania na temat gdzie itd..... Nie głosowałam ani na UG ani na Sękowiec... ja bym wolała gdzie indziej, ale jade się spotkać z Wami :-) więc jest mi całkowicie obojętne.... o wiele przyjemniej dla mnie byłoby spotkac sie jak to ujął SB "w uroczym miejscu", ale może nie wszyscy takie miejsca lubią............ ja jako przedstawiciel niedouczonej części forumowiczów, zdaję się na tą drugą część .....:-P......
kobita / z łysym/
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Wypowiedź Izy nie ma nic wspólnego z tym czy jest kobietą czy nie. Czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat? Co sądzisz o tym, co ona napisała? Ja się zgadzam z Izą. A Ty?
Andrzeju ja po prostu stwierdziłem fakty. Z kobietami wygrać nie można. Ja się częściowo zgadzam z Izą a częściowo z SB.Każde z nich ma swoją subiektywną rację. Dalszą dyskusję wtym temacie uważam za bezcelową. Jestem zbyt krótko na forum aby wypowiadać się na temat KIMB-u między takimi starymi wyjadaczami jak Stały Bywalec bądź Iza. W końcu to Oni tworzyli początki tego forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Bynajmniej nie proponuję zmiany reguł gry w trakcie jej trwania.
A trzymając się tej „sportowej” terminologii moja sugestia raczej oznacza ingerencję sędziego czy obserwatora FIFA w sytuacji, gdy jedna z drużyn zaczyna sobie poczynać nie fair. Zaproponowałem przecież tylko obowiązkową II turę głosowania, czyli coś w rodzaju koniecznego przedłużenia meczu o kilka minut lub dogrywki.
Jasne zacznijmy mecz od nowa, bo sędziemu nie podoba się wynik .
Przerwijmy przed końcem, bo sędzia założył że nie grają fair .
Cieniutki porównanie , przedłużyć to możemy ankiete do końca marca .
Z mojej strony to tyle i kończe te jałowe dyskusje .
Posłuchajmy sobie telewizji też tam tak nawijają makaron na uszy
( zaoszczędzimy na wzroku )
Stały Bywalcze zgadzam się z Tobą w jednym. Jednych na forum bardzo lubie, innych zaś nie. Co do reklamy nie rozśmieszaj mnie. Nie musisz się martwić stanem moich interesów. Wierz mi na słowo powodzi mi się świetnie. Tylko dziś zarobiłam średnią krajową więc wywieszanie karteczek mi nie grozi. Trochę pokory.
Zgadzam się ze Stałym Bywalcem......Może każdy poda link do strony www instytucji w której pracuje?A czemu nie?Zawsze to reklama na całą Polskę.
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Może każdy poda link do strony www instytucji w której pracuje?A czemu nie?
Ręce opadają człowiekowi, co się z tym forum ostatnio dzieje. Sygnaturka (podpis) może być dowolna - możesz tam dać nawet reklamę WC na dworcu w Tarnobrzegu. I nikomu nic do tego.
W Tarnobrzegu na żadnym dworcu nie ma juz WC, takie dziadostwo.