Odp: Kilka pytań "praktycznych"
Lucyna, co TY tu wstawiasz, gość potrzebuje fachowej obsługi, a nie luźnych gadek o Bieszczadach okraszonych kilkoma fotkami;)
Poza tym głównym źródłem informacji sa tam podlinkowane twojebieszczady, które juz tu Medicusowi podrzuciłem
napij się kawy lepiej babo z rana, tak jak i ja czynię;)
Pozdrawiam:)
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
Lucyna, co TY tu wstawiasz, gość potrzebuje fachowej obsługi, a nie luźnych gadek o Bieszczadach okraszonych kilkoma fotkami;)
Poza tym głównym źródłem informacji sa tam podlinkowane twojebieszczady, które juz tu Medicusowi podrzuciłem
napij się kawy lepiej babo z rana, tak jak i ja czynię;)
Pozdrawiam:)
Nie pyszcz. Jestem od 5 rano przy komputerze. Pisania i picia kawy nie wiedzę końca. To czytają także inni, a poza tym reklamuje naprawdę dobry, rozwojowy watek. Zamiast siedzieć tu spadaj szukać fotek z Krzemienia.
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
Coś na forum już było podobnego Meducusie, trza by poszukać.
Aktualna mapa na pewno nie zaszkodzi.
Jeśli chodzi o mapę podam link do aktualnej interaktywnej mapy:
http://www.e-gory.pl/index.php?optio...336&Itemid=145
Ale i tak trzeba jednak kupić papierową.
Poza tym - tak jak pisał kolega - napisz kiedy jedziesz, jakie masz fundusze, gdzie chcesz nocować.
Na przykład latem w lipcu i sierpniu można korzystać z tanich baz namiotowych, nocleg kosztuje tam około 7-8 zł (trzeba mieć własny śpiwór).
W innych miesiącach są one nieczynne.
Wtedy kiedy napiszesz coś więcej to może coś będziemy mogli doradzić.
Pozdrowienia
Basia
Hey wszyskim dobrym duszom,ok.materiały trafiły mi w gusta.Moja mapa pokrywa się idealnie z tą interaktywną.A przewodnik Rewasza to chyba to czego szukałem.Namiot,schronisko,kwatera...namiot mam zamiar zabrać,może dla urozmaicenia,ale najwyżej dwie nocki.Pozostałe noclegi w schroniskach,kwaterach.Po opuszczeniu Komańczy,zatrzymam się i pomyszkuję w okolicy Maguryczne i Krąglicy,a dalej zobaczę.Kiedy jadę?,tego narazie niejestem w stanie powiedzieć,chcieć,to ja już bym chciał:-P.Ale lubię sobie wszystko wcześniej poukładać i przygotować.
Jakie fundusze?,pewnie jak zwykle zostawię kilka tysi;).Buty właśnie kupiłem wczoraj,więc się posuwam do przodu:smile:,pewnie się jeszcze odezwę,jest ok.dzięki wszystkim