Witaj! Pytaj i nudź!
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witaj! Pytaj i nudź!
Pozdrawiam
"strszyzna" powitała, to teraz pora na "maluckich" - witam :DD i życzę dobrze spędzonego czasu na forum :d
Również się witam jako nowicjusz :smile:. Też latam po forum i sie dokształcam od starszeństwa :smile:
No popatrz, Bertrandzie ..jakie my są już stare :roll:
Jakich "maluckich"? ..co najwyżej młodszych.
ps. nie wiem dlaczego ;)..ale już od pewnego czasu na szlaku mówią mi "dzień dobry":lol:..ale ja się nie daje i pierwszy mówię cześć hhhaah
No, zauważyłem to już drzewiej....Januszu.
Joorg napisał :
Nie, nie, nie. ....Nie stare, jeno bardziej doświadczone, a my młode chcemy się pod to podczepić, co by bez potrzeby nie błądzić.Cytat:
No popatrz, Bertrandzie ..jakie my są już stare :roll:
No tak "leśne dziadki" hehe.
witajcie młodzi, ja jestem jeszcze dzieciuch
Długi
Don Wy sobie możecie chcieć , ale czy młode chcą Was ?? Jak ja widzę z Twojego awatra, to Ty na podchorażówce w "lotnictwie" był już w latach wczesno 80 , a nawet póżno 70-tych ubiegłego wieku.:razz:
Tak , że .....nie będziesz się "podczepiał" ...:-D do młodszych:-)
Witam wszystkich Użytkowników.
Zalogowałam się wczoraj, a Forum odwiedzam od ponad miesiąca, tj. od mojego wakacyjnego powrotu z Bieszczad i Pogórza Przemyskiego. To była moja pierwsza wizyta w tej pięknej krainie, ale nie traciłam czasu i zakochałam się od pierwszego wejrzenia :-) Tęsknota "daje w kość", stąd bardzo się cieszę, że jesteście.
Jako że jestem tu nowa - słów kilka o sobie. Mieszkam w okolicach Bielska-Białej, interesuję się przede wszystkim fotografią i odkrywaniem miejsc magicznych,
które oczywiście zatrzymuję w kadrze. A góry? Tam wiem, że żyję!
Serdecznie pozdrawiam, Migawka.
Witaj!Mam nadzieję,że dostarczysz nam mnóstwa wrażeń za pomocą swoich "pstryków"!
Dzięki, WUKA - oby przyjemnych!
Póki co, Wy mi ich dostarczcie. Twoje wiersze, bieszczadzkie relacje, opowieści, zdjęcia... Miło mi wieczory upływają :-)
Witaj na forum. Mieszkasz w pięknej okolicy. Muszę tam kiedyś wrócić.
Cześć, Piskal. Zaiste, okolica jest piękna! Gór ci u nas pod dostatkiem, więc czy może być inaczej? Piszesz, że musisz wrócić. Oj, warto! Ja muszę z kolei wrócić w Bieszczady, bo są niesamowite, ale o tym, jako Bieszczadnik, sam wiesz najlepiej :-) Ty z kolei mieszkasz w pięknym mieście. Byłam raz w Toruniu i mam ogromny niedosyt, gdyż zwiedzałam w deszczu i brakuje mi zdjęć. Też muszę wrócić. Pozdrowienia!
To zapraszam Może na spotkanie bieszczadzkie? Vide odpowiedni wątek w zakładce KIMB.
Dziękuję, Piskal. O KIMB-ie czytałam i chętnie spotkałabym się z Wami. W Bieszczady jesienią muszę się wybrać! Jak tylko się uda - dopasuję termin.
Witam wszystkich jako "dość nowa" użytkowniczka tego forum (jakoś nie udało mi się wcześniej znaleźć tego tematu). Na początku sierpnia byłam w Bieszczadach tydzień i bardzo mi się spodobało :) Z powodu dużej odległości nie jest i nie będzie mi dane zbyt często bywać na bieszczadzkich szlakach - częściej Beskid Żywiecki, Mały,Tatry... ale z pewnością jeszcze nie jeden raz wrócę w Biesy :)
pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku!
Witamy Xaga !
Witaj, Xaga.
Fajnie spotkać na Forum "prawie sąsiadkę". Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia - pewnie prędzej w Beskidach, chociaż - kto wie...
Migawka.
dzięki za miłe powitanie, pozdrawiam
Witam Wszystkich,
jakoś nie zauważyłem wcześniej tego tematu...:oops:
Co by tu napisać o sobie...
Pochodzę z obecnego woj. podkarpackiego, więc do Bieszczad mam stosunkowo blisko.
Choć wyglądam na trzydzieści parę lat, to czuję się na szesnaście...:wink:
Po Bieszczadach (i nie tylko) lubię wędrować w poszukiwaniu ptaków drapieżnych (obserwacje - bo "fotografem" to jestem marnym), oraz aby się trochę "wyciszyć"...
Pozdrawiam
Szczepcio
Witaj Szczepcio! Aż się prosi powiedzieć,że jeszcze Tońcio by się przydał.
Witaj Szczepcio! Aż się prosi powiedzieć,że jeszcze Tońcio by się przydał!
Witam. Co prawda na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu. Trochę postów też napisałem, ale nie było jeszcze "oficjalnego" powitania. Konfiguracja miejscowa to Gdańsk (wiadomo gdzie ;)) - studia / Skarżysko - Kamienna (świętokrzyskie) - pochodzenie. Witam tym samym wszystkich miłośników tej pięknej krainy :-)
Witaj!Akuracik sercu bliskie i Gdańsk i świętokrzyskie!
No to i ja się przywitam.:-D
Na Naszym Forum zarejestrowałem się prawie 8 lat temu, ale już zapomniałem, czy się wtedy przywitałem. Być może nie.
:-D:-D:-D
...psia kostka..! ..ja też (chyba ) zapomniałem !! ..jak tak -TO WITAM !
I DO ZOBACZENIA najlepiej w realu-gdzieś na szlaku !
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów .Przepraszam ze tak poźno .Jestem tu od dwóch miesięcy i do tej pory nie zauwazyłam tego wątku .Ale lepiej późno niz wcale ...Za dwa dni będe kolejny raz w Wetlinie.Jesli wydarzy sie coś ciekawego napisze po powrocie.
Witaj mirenka !
Andrzeju, przypominam Ci, że tym razem będziesz w Bieszczadach z żoną.
Hej, jako nowa forumowiczka, witam wszystkich z nadmorskiego brzegu i ślę Wam pozdrowienia pełne wiatru, szumu fal i zapachu sosnowego lasu. Dzięki forum powracam myślami i sercem do utęsknionych zielonych gór, kamienistych potoków, cudnego powietrza i niesamowitych, bieszczadzkich ludzi. Miło mi Was poznać, hej.
Ojej...dzisiaj dopiero zobaczyłam ten wątek...a weszłam tu tyle miesięcy temu.
Już się poprawiam!
Witam Wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam z Jarosławia...:-)
Dzięki za pozdrowienia pełne wiatru, szumu fal i zapachu sosnowego lasu.
Rozniosły się po całej krainie i obudziły śpiochów w Jarosławiu.
Witamy !
i brać się za pisanie !
cieszę się nie z miernie że coraz więćej "nas" pojawia sie na forum i mam nadzieje żę NOWI będą brali czynny udział w edycji forum :pp pozdrowienia dla wszystkich nowych i bukowych liści pod ubraniami i w plecakach :D
Dzień dobry..!
Jako, że jestem świeżo upieczonym użytkownikiem, do tego jeszcze przyjemnie zmęczonym po wczorajszej wędrówce - serdecznie witam się z wszystkimi "tubylcami".
I mam szczerą nadzieję, że zabawię tutaj na dłużej, ale to już takie ciche życzenie - przede wszystkim dla samej siebie.
Pozdrawiam,
K.