-
Odp: KIMB 2013- lista obecności i rozkład jazdy.
Kuny nie można zawłaszczać. Kuny najlepiej czują się na wolności. Konkurs na mecenasa jest zbyteczny, wręcz niewskazany. Bywalcze, a może tobie potrzebna mecenasowa?
Pod wiatą w Zatwarnicy, najlepsze miejsce.
Niestety w 100% nie mogę potwierdzić swojej obecności. Pozdrawiam
-
A co mam się interesować. Rozmawiając z Basią określiłem nasze wymagania (barek, ognisko, etc.) Nie było problemu. Dopiero rezerwując domek zdziwiłem się, że domki lux są zajęte już w lutym. Wtedy Basia powiedziała, że będą jacyś leśnicy, ale, że to zlot, nie wspomniała ani słowem. Nawet nie zwróciłem na to uwagi.I w sumie zapomniałem. Barek i miejsce okołobarkowe jest do naszej dyspozycji, zarezerwowane dla KIMBu. A jak leśnicy zechcą się zintegrować, to...proszę bardzo.
-
a znajdzie się tam kawałek ziemi pod mój namiot? :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
No pewnie. I potok, w którym możesz się wykąpać.
-
łąk w Bieszczadach ci tutaj dostatek. średnio fajnie, że będą takie tłumy w Sękowcu, już sama ekipa kimbowa to dla mnie kosmos ludzi. ja jadę by spotkać się właśnie z wami a nie integrować z innymi ;) na potoki plynące przez wsie uważaj ;}
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
a nie lepsza łąka nad Sanem ? ...miejsca ogrom , lecz trzeba pod górkę zaiwaniać ...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Chyba mnie przekonałeś :)
jak nie będzie końca świata to widzimy się na KIMBie :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
łąk w Bieszczadach ci tutaj dostatek. średnio fajnie, że będą takie tłumy w Sękowcu, już sama ekipa kimbowa to dla mnie kosmos ludzi. ja jadę by spotkać się właśnie z wami a nie integrować z innymi ;) na potoki plynące przez wsie uważaj ;}
Tak, całkowicie się zgadzam! Zaczyna być tłoczno. Chęć spotkania Was jest jednak silniejsza:)
Tłum ale znajomych z forum jest miłą perspektywą. Na innych raczej nie mam ochoty.
Zawsze pozostaje cisza namiotu.
Będziemy na spotkaniu. Ja i moja lepsza połowa:D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
Chyba mnie przekonałeś :)
jak nie będzie końca świata to widzimy się na KIMBie :)
Rozbij namiot koło naszego domku, to może nawet będzie śniadanie do łóżka.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Rozbij namiot koło naszego domku, to może nawet będzie śniadanie do łóżka.
Tak zrobię :) Magda jeszcze o tym nie wie ale chyba będzie ze mną w tym namiocie :) więc śniadanie x2 ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
Tak zrobię :) Magda jeszcze o tym nie wie ale chyba będzie ze mną w tym namiocie :) więc śniadanie x2 ;)
Jaasneee...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
(...). Bywalcze, a może tobie potrzebna mecenasowa?
(...) Pozdrawiam
Czyżbyś miała na myśli tamtą panią mecenasową, swoją imienniczkę? Bo innej nie kojarzę.:lol:
-
Chciałabym zobaczyć jak Piskal robi śniadanie. Ty Piskalku ostatni wstajesz, niby więc jak śniadanie podasz dziewczynom?
Bywalcze, twoją mecenasową jest piękniejsza połowa, moja imienniczka stanowi jej prawą rękę. Proszę nie szukać mi mecenasa bo mecenas zalazł się sam. Od poniedziałku ponownie Bieszczady, trala lala, lala. Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
Chciałabym zobaczyć jak Piskal robi śniadanie. Ty Piskalku ostatni wstajesz, niby więc jak śniadanie podasz dziewczynom?
To jest pomówienie. Raz wstałem po was i zaraz takie halo:-D Chcesz zobaczyć- przyjedź. Ha!
Coraz bardziej ten tegoroczny KIMB mi się podoba, chociaż to jeszcze dwa miesiące. Prawda to- klimat robią ludzie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Przed chwilą rozmawiałem z przemiłą szefową OW Sękowiec m.in. na powyższy temat i nie musimy się powyższym tematem przejmować. Przed rokiem owych leśników Basia w ogóle nie zauważyła, impreza skupiała się wokół Domku Myśliwskiego. W tym roku też ma tak być. O naszą więc imprezę możemy być spokojni. Co do żarełka, przypomnam, umówiłem się, że ognisko będzie przygotowane, ale "wkładkę" każdy przygotowuje we własnym zakresie. Osoby niezorientowane informuję, że ognisko może również pełnić funkcję grilla.
Howk!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
(...)Proszę nie szukać mi mecenasa bo mecenas zalazł się sam. (...), trala lala, lala. Pozdrawiam
To co mam powiedzieć tym, którzy już się zglosili do konkursu?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
To jest pomówienie. Raz wstałem po was i zaraz takie halo:-D Chcesz zobaczyć- przyjedź. Ha!
Coraz bardziej ten tegoroczny KIMB mi się podoba, chociaż to jeszcze dwa miesiące. Prawda to- klimat robią ludzie.
Zaczynam się stresować ;))
-
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
Zaczynam się stresować ;))
Że tak pozwolę sobie zażartować- ha, ha!8-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
To co mam powiedzieć tym, którzy już się zglosili do konkursu?
W sumie to, Mecenasa zawsze można wymienić
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
W sumie to, Mecenasa zawsze można wymienić
A nawet trzeba. :grin:
Tylko się prędko zdecyduj - nie wiem, czy przypadkiem Pan Prezydent Piskal nie określił już terminu wniesienia wadium (obowiązującego uczestników konkursu).:lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A nawet trzeba. :grin:
Tylko się prędko zdecyduj - nie wiem, czy przypadkiem Pan Prezydent Piskal nie określił już terminu wniesienia wadium (obowiązującego uczestników konkursu).:lol:
Hymm.. wadium mówisz? Za Twojej prezydentury tego nie było. Nie rządzisz trochę za moimi plecami?8)
W sumie nie głupi pomysł:
Takie wadium ustalam ja
C2H5OH
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Hymm.. wadium mówisz? Za Twojej prezydentury tego nie było. Nie rządzisz trochę za moimi plecami?8)
W sumie nie głupi pomysł:
Takie wadium ustalam ja
C2H5OH
Tylko nikogo nie dyskryminuj. Jeśli dotychczasowy mecenas Kuny też zgłosi akces do konkursu, to go dopuść. Pod warunkiem wniesienia wadium oczywiście.
-
Chłopcy, już ustalacie opłatę, a ja w 100% nie wiem czy dostanę wolne od pracusi. Chciałam również zauważyć, że jakis procent prowizji powinnam chybaz tego wadium otrzymać. P.S. Pozdrawiam z Otrytu, z Chatki Socjologa
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
(...) Chciałam również zauważyć, że jakiś procent prowizji powinnam chyba z tego wadium otrzymać.(...)
To się samo przez się rozumie. Jako Przewodniczącej konkursowego jury należeć Ci się będzie wynagrodzenie.
Piskal, jako Prezydent KIMB, zajmie się z urzędu stroną organizacyjno-administracyjną konkursu, w tym dopilnowania wnoszenia wadium, oraz ewidencjonowania i magazynowania tegoż wadium. Oby nie ze skutkiem analogicznym do powierzenia lisowi administracji kurnika.
Ja, z racji kwalifikacji zawodowych, mógłbym zająć się oceną stanów majątkowych kandydatów, tj. oszacować ich aktywa trwałe.
Zastanów się też, czy nie powinnaś powołać do składu jury jakiejś "probier-damy" (instytucja taka formalnie funkcjonowała na dworze Katarzyny II, aby jej imperatorskiej mości pozwolić uniknąć rozczarowań).
:lol::lol::lol:
-
Pożartowalismy sobie, jednak czas powagę wprowadzić. Żadnych wyborów nie będzie, ani też nie planuję w nich uczestniczyć. Nie ingeruje w wasz KIMB, gdyż za mało uczestniczę w życiu forum. Zabawy życzę udanej, pogody tej w duszy i tej na niebie.
-
A kto powiedział, że KIMB jest imprezą poważną?
Jako twórca, pomysłodawca, wręcz ojciec tej imprezy (data urodzin 14.09.2002 r.) stwierdzam jej żartobliwy i "jajczarski" charakter.
W przeciwnym wypadku wycofam licencję!!!
:smile:
-
Z wywiadu wiadomo mi, że KIMB jest sympatyczną, miłą i wesołą imprezą. Bywalcze, nie pojmuję skąd przyszedł ci do głowy pomysł urozmaicenia tej imprezy, wyborem Mecenasa (czytaj opiekuna) i to akurat dla mnie? Oficjalnie nie popieram tego konkursu, jest nie na miejscu i nie ma żadnego logicznego związku z celem spotkań KIMB-owiczów. Twój postulat wyborów, potraktowałam jako żart, jednak sytuacja wymyka się spod kontroli, chyba więc czas zamknąć temat. Dołożę wszelkich starań aby uczestniczyć w KIMB, chociażby przez chwilę.
P.S. Duże uznanie dla Wojtka1121 za odwagę
-
Daj spokój Anulu. Przecież nie będzie żadnego konkursu, to tylko takie gadanie SB. Jak Mecenas ma się znaleźć, to znajdzie się bez konkursu. Co nie znaczy, że nie należy wpłacać wadium, ale z tym na KIMBie nigdy nie było problemu;)
Postaraj się być, będzie, jak zawsze, pięknie.
-
Postaram się postaram, bom ciekawa. Niestety pracuję 7dni w tygodniu, a z wolnymi weekendami najgorzej u mnie.
P.S. Pozdrowienia masz Piskal z Otrytu od Krzysztofa, nawet planuje pojawić się na KIMB
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
(...) Przecież nie będzie żadnego konkursu, to tylko takie gadanie SB. (...)
(...)
A cóż Ty, Piskalu, jesteś tego taki pewny?
Jak Kuna nie chce - to nie. Bez łaski. Jeszcze będzie żałowała.
Ale może inna Pani z forum reflektuje na konkurs, który wyłoni Jej mecenasa?
Ryzyko żadne. Pani sama określi wymogi stawiane uczestnikom konkursu, a także będzie Przewodniczącą Jury z głosem rozstrzygającym.
Piskal i ja zapewnimy tylko administrację konkursu i ochronę jego przebiegu.
A zatem, jeśli jakaś Pani jest tym zainteresowana, to proszę przełamać wrodzoną nieśmiałość i się tu zgłosić.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Piskal i ja zapewnimy tylko administrację konkursu i ochronę jego przebiegu.
Nie przypominam sobie, żebyśmy coś takiego ustalali.
Wspólnie.
No, ale w końcu, jak TY, twierdzisz, to ja jestem Prezydentem KIMBu.
To może, jak mi pozwolisz, desygnację Cię na doradcę..
-
Żarty żartami, ale apeluję o powrót do tematu wątku i trzymanie się go, bo na razie mamy tylko 3 punkty programu. Proszę tę bezowocną konwersację przenieść na priv albo do Shoutboxa.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Żarty żartami, ale apeluję o powrót do tematu wątku i trzymanie się go, bo na razie mamy tylko 3 punkty programu. Proszę tę bezowocną konwersację przenieść na priv albo do Shoutboxa.
A coś Ty taki zasadniczy i poważny?!
Keep smiling, your chief likes idiots! :lol:
Hero, wyluzuj! Wiosna w rozkwicie!
http://bieszczadzkieforum.pl/wiosna-...cie-t1720.html
-
Trochę ostatnio wypadłam z forumowego rytmu... czy można się jeszcze dopisać do listy obecności?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
Witajcie!
jakoś tak zabłądziłam, oddaliłam się od Forum, ale już jestem!
Calanthe - a znajdzie się kawałek miejsca w Twoim namiocie? :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
Cudnie :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mamcia DwaChmiele
Trochę ostatnio wypadłam z forumowego rytmu... czy można się jeszcze dopisać do listy obecności?
Jaaasne.
A tak w ogóle kiedy wyruszasz rzeszowska braci, bo ja będę w Rzeszowie wczesnym bardzo rankiem w piątek przedkimbowy może więc ktoś tego dnia rano również będzie ruszać w Bieszczady?
-
-
Niestety, wiele wskazuje na to, że tym razem nie przyjadę.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Niestety, wiele wskazuje na to, że tym razem nie przyjadę.
:-(
A tak przy okazji. Miesiąc, kurcze, został a my cóż mamy ustalone?
Atrakcje Obrad Głównych:
1. Autoprezentacja- prowadzenie wszyscy obecni.
2. Tradycyjne już wspólne zdjęcie - Hero
3. Rozdanie jakże niezwykle prestiżowych i cennych nagród Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego POWSIMORDY 2013- prowadzenie Dyktator Marcowy
Nie ma dalszych propozycji?W sumie przed rokiem było chyba podobnie, a imprezę zaliczam do bardzo udanych. Ale ja zgłaszam propozycję KIMBowej wyprawy- Sękowiec- Dwernik Kamień- wodospad Szepit- kultowa wiata- Sękowiec. W sobotę rano. Później część ludzi będzie już wyjeżdżać, ale chciałbym przy okazji tego pobytu zaliczyć ponowne Ruskie, a zdaje się, że nawet Stały Bywalec tam nie był, chociaż to najbliższa okolica najbliższej dla nas (w Bieszczadach) okolicy.