Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Chłopcy, już ustalacie opłatę, a ja w 100% nie wiem czy dostanę wolne od pracusi. Chciałam również zauważyć, że jakis procent prowizji powinnam chybaz tego wadium otrzymać. P.S. Pozdrawiam z Otrytu, z Chatki Socjologa
To się samo przez się rozumie. Jako Przewodniczącej konkursowego jury należeć Ci się będzie wynagrodzenie.
Piskal, jako Prezydent KIMB, zajmie się z urzędu stroną organizacyjno-administracyjną konkursu, w tym dopilnowania wnoszenia wadium, oraz ewidencjonowania i magazynowania tegoż wadium. Oby nie ze skutkiem analogicznym do powierzenia lisowi administracji kurnika.
Ja, z racji kwalifikacji zawodowych, mógłbym zająć się oceną stanów majątkowych kandydatów, tj. oszacować ich aktywa trwałe.
Zastanów się też, czy nie powinnaś powołać do składu jury jakiejś "probier-damy" (instytucja taka formalnie funkcjonowała na dworze Katarzyny II, aby jej imperatorskiej mości pozwolić uniknąć rozczarowań).
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Pożartowalismy sobie, jednak czas powagę wprowadzić. Żadnych wyborów nie będzie, ani też nie planuję w nich uczestniczyć. Nie ingeruje w wasz KIMB, gdyż za mało uczestniczę w życiu forum. Zabawy życzę udanej, pogody tej w duszy i tej na niebie.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)