Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Hej:)
Zmieniam zdanie - jeśli to dopuszczalne. ...
to ja też - prosze mnie dopisac do Ustrzyk , za długo już w tym Mucznym siedzę .
Pozdrowienia dla S.B ;)
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
to ja też - prosze mnie dopisac do Ustrzyk , za długo już w tym Mucznym siedzę .
Ja już nic z tego nie rozumiem. Chyba w końcu wszyscy wylądujemy w Sękowcu.
Ja podtrzymuję Ustrzyki Górne i nawet się nie chwieję. Muczne uważam za moje drażniątko, ale UG to najlepsze miejsce, według mnie, dla pogodzenia różnych racji.
Teraz tak pomyślałem, że nikt jakoś nie zgłosił Cisnej a tam przecież Forumowy lokal.
Drogi Andrzeju wcale się Tobie nie dziwie ze nie rozumiesz bo to manewr taktyczny jest .Proszę się nie przejmować bo w planie mam jeszcze co najmniej ze dwa razy zdanie zmienić .
Andrzeju trzymajmy się jednego zawiązana koalicja musi wygrać .
Nie trać wiary
Andrzeju musisz być dzielny, razem osiągniemy wiele. Wierz Andrzeju bo wiara góry przenosi ( może nawet Bieszczady).
Ja już parę dni temu na wszelki wypadek zmierzyłem odległość z Zatwarnicy do Sękowca.
Dotychczas głosowało 26 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe
www.krywe.webpark.pl
1) długi
2) Aleksandra
3) Stały Bywalec
4) lucyna
II. Muczne
www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) Wojtek1121
5) andrzej627
6) kobieta_bieszczadzka
7) krawc
8. mAAtylda
III. Sękowiec
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
3) Tarnina
4) manio
5) irek
6) vm2301
7) dorota z krakowa
8. Basia Z.
9) Derty
IV. Ustrzyki Górne
www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
4) iza
V. Wołosate
www.podtarnica.bieszczady.net.pl
1) Polej
PS
Niepotrzebnie niektórzy z Państwa mają skrupuły zmieniając swój głos. Realizujemy przecież nowatorski system wyborów: głosowanie jawne, rozłożone w czasie i poprzez dyskusję. I tak aż do dn. 15 lutego godz. 20:00. Sposób ten zdaje egzamin tylko w naszych "kameralnych" warunkach. Gdyby go przenieść na forum np. naszego parlamentu, powstałoby chyba totalne bezhołowie.
Szanowny Panie Prezydencie mam zgodę Taty na udział w głosowaniu ,
Więc mój głos jest .....Sękowiec.
Więc bardzo proszę zaliczyć ten głos jako ważny.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Gosiczek L-wo
Szanowny Panie Prezydencie mam zgodę Taty na udział w głosowaniu ,
Więc mój głos jest .....Sękowiec.
Więc bardzo proszę zaliczyć ten głos jako ważny.
Pozdrawiam
Dobrze, uwzględnię.
Ale gdyby Tata (zalogowany na forum jako "wojtek legionowo", ponad 300 postów) wykradł Wam (Mamie i Tobie) laptop i sam osobiście zagłosował (czego nb. Mu życzę), to wtedy Twój głos unieważnię.
POZDROWIENIA I OZDROWIENIA DLA OJCA !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
PS....
Uprawiasz, Brachu, tzw. austriackie gadanie.
:lol: Tu (z kąd pochodzę)kiedyś był austriacki zabor ,wiec dlatego tak Ci się "skojarzyło".
Niech tylko Krywe ..... . Obiecałem!
Pozdrawiam PF