Ja podtrzymuję Ustrzyki Górne i nawet się nie chwieję. Muczne uważam za moje drażniątko, ale UG to najlepsze miejsce, według mnie, dla pogodzenia różnych racji.
Teraz tak pomyślałem, że nikt jakoś nie zgłosił Cisnej a tam przecież Forumowy lokal.
Drogi Andrzeju wcale się Tobie nie dziwie ze nie rozumiesz bo to manewr taktyczny jest .Proszę się nie przejmować bo w planie mam jeszcze co najmniej ze dwa razy zdanie zmienić .
Andrzeju trzymajmy się jednego zawiązana koalicja musi wygrać .
Nie trać wiary
Andrzeju musisz być dzielny, razem osiągniemy wiele. Wierz Andrzeju bo wiara góry przenosi ( może nawet Bieszczady).
mAAtylda
Ja już parę dni temu na wszelki wypadek zmierzyłem odległość z Zatwarnicy do Sękowca.
Dotychczas głosowało 26 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe
www.krywe.webpark.pl
1) długi
2) Aleksandra
3) Stały Bywalec
4) lucyna
II. Muczne
www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) Wojtek1121
5) andrzej627
6) kobieta_bieszczadzka
7) krawc
8. mAAtylda
III. Sękowiec
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
3) Tarnina
4) manio
5) irek
6) vm2301
7) dorota z krakowa
8. Basia Z.
9) Derty
IV. Ustrzyki Górne
www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
4) iza
V. Wołosate
www.podtarnica.bieszczady.net.pl
1) Polej
PS
Niepotrzebnie niektórzy z Państwa mają skrupuły zmieniając swój głos. Realizujemy przecież nowatorski system wyborów: głosowanie jawne, rozłożone w czasie i poprzez dyskusję. I tak aż do dn. 15 lutego godz. 20:00. Sposób ten zdaje egzamin tylko w naszych "kameralnych" warunkach. Gdyby go przenieść na forum np. naszego parlamentu, powstałoby chyba totalne bezhołowie.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Szanowny Panie Prezydencie mam zgodę Taty na udział w głosowaniu ,
Więc mój głos jest .....Sękowiec.
Więc bardzo proszę zaliczyć ten głos jako ważny.
Pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)