Zaraz poszukam sobie coś nt. Przyslupia. DziękiCytat:
Zamieszczone przez pyton
Wlaśnie najchętniej zaszylbym się w odosobnionej chacie w lesie. Przyjżę się jeszcze Mucznemu. Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez pyton
Wersja do druku
Zaraz poszukam sobie coś nt. Przyslupia. DziękiCytat:
Zamieszczone przez pyton
Wlaśnie najchętniej zaszylbym się w odosobnionej chacie w lesie. Przyjżę się jeszcze Mucznemu. Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez pyton
Bardzo obecująco wygląda również Muczne. Czy to co widać na zdjęciach, na ich stronie, to wszystkie zabudowania w osadzie? Z opisu na stronie www wynika, że do przystanku PKS jest ok. 10km - czy po drodze są jakieś osady, wsie? Oczywiście zależy mi aby nie bylo. :)Cytat:
Zamieszczone przez nmkop
Ja tez mam inicjaly T. B. :D :D :!:Cytat:
Zamieszczone przez T.B.
Tadek:
"Bardzo obecująco wygląda również Muczne. Czy to co widać na zdjęciach, na ich stronie, to wszystkie zabudowania w osadzie? Z opisu na stronie www wynika, że do przystanku PKS jest ok. 10km - czy po drodze są jakieś osady, wsie? Oczywiście zależy mi aby nie bylo. :)"
To Ty jeszcze nie nabyłeś mapy Bieszczadów ? Dobra, dokładna mapa to rzecz podstawowa, zwłaszcza przy Twoich zamiarach przebywania na odludziu.
Rozważ też barak - schronisko Negrylów, na trasie Bukowiec - Beniowa - Grób Hrabiny.
Jeśli szukasz spokoju zapraszamy do nas-poza sezonem oczywiście. Mieszkamy w Serednim-tylko nasza chałupa i chałupa dla gości, 2,5 km. do najbliższej wsi Polana, bliskość przyrody, konie za oknem. Zobacz więcej na naszej stronie www.stadnina.megapolis.pl . Pozdrawiam
Karolina Smoleńska
Właśnie! Mapy jeszcze nie mam, poszukam jakiejś setuchny, albo dokładniejszej.Cytat:
Zamieszczone przez Stały Bywalec
Przed godziną mój przyjaciel wyjechał od Tosi z Krywego. 4x4 jest niezbędne przy gorszej pogodzie. Zimą bywa trudno dojechać. Tosia ( Antonina Majsterek - gospodyni na Krywem ) stara się utrzymać drogę w stanie do jazdy terenowej. W razie czego można prawie zawsze dojechać drogą nad Krywe ( obok szczytu Ryli za Hulskiem) i zejść do Tosi na piechotę. Kiedyś można było dojechać drogą przez San, ale już parę lat temu San zabrał most. Przejście po lodzie przez większość zimy jest bezpieczne, ale w odwilż brrr. Zimą warunki noclegu są dość dobre. WC, prysznic. Jak wieje bywa chłodno w pokoju. Za to można posłuchać wycia wilków, spotkać żubra ( w rejonie Tworylczyka ). Kiedyś rano naliczyłem 40 łań na polanie nad chałupą Tosi.
telefon do Tosi 0- 693 177 978.
Polecam szczególnie poza sezonem
Długi
Super wieści. Ja wybieram się w Biesy dopiero jak się ociepli, ale poza sezonem. Jeżeli wszystko zagra i nie znajdę czegoś bardziej na uboczu, to się zapiszę do p. Tosi na urlop. :lol: Telefon do Krywe dawno spisalem, ale nie będę teraz glowy zawracać bo jeszcze nie wiadomo.Cytat:
Zamieszczone przez długi
Trudno Ci będzie znaleźć coś jeszcze bardziej "na uboczu"Cytat:
Zamieszczone przez Tadek
Chyba tez tam się wybiore...bo tak reklamujecie...a mnie tam jeszcze nie było...miłego pobytu dla Tadka.
pozdrawiam
Paweł