zawsze jest ...... nawet minimalna różnica wzrostu .....
Wersja do druku
zawsze jest ...... nawet minimalna różnica wzrostu .....
ale może być niezauważalna gołym okiem....
Dyskusja poszła jakby trochę obok, więc pozwolę sobie przypomnieć co przywołany tu Święty w innym miejscu napisał o braciach mniejszych,cytuje: "to też są nasi bracia, tyle że głupsi". I tu się otwiera pole do dyskusji, bo o ile wiadomych braci spokojnie można nazwać mniejszymi (trudno,nie dała Bozia wzrostu) to czy można ich nazwać głupszymi??? Pozdrawiam!
nie dane mi było dzis ogladnąc szkło kontaktowe na tvn24 .... ale mama mi powiedziała ze pokazywali fragment wystapienia/ wywiadu w którym jeden z braci nazwał Polaków durniami .... nie wiem o co poszło dokładnie ... jak sie uda wytrzymać to o 2:30 jest powtórka...
akurat tu chyba nieco racji miał ;-), a może Mama coś przeinaczyła... :mrgreen: ...to tak w ramach PRZYPOMNIENIA 8)
ale to w takim razie i odnosi sie i do ciebie ....
na szczęście jestem pół krwi Czechem :-), zatem ... połowicznie chociaż :oops:
Jak się dowiesz o co dokładnie poszło...to napisz/czekam.
Jezeli już wchodzimy w tematy polityczne (wiele razy postulowałem by tego nie robić na tym forum) mam dla Ciebie Przyjacielu inny fajny cytat. Pewnie większość forumowiczów (tych mądrzejszych) obrazi się na mnie,Ty pewno też bo w Szkle tego nie puszczaja...:lol:
"Polskość to nienormalność-takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością,kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu"- Donald Tusk.
A tak mi przyszło do głowy, że może polskość to donaldowość? Sam już nie wiem:O
A teraz ad rem: w mojej bazie uczestników KIMB widnieje 14 osób;> Przypominam o mojej prośbie wysłania do mnie info na PW o zamiarze uczestniczenia w imprezie oraz o liczbie osób, które będą towarzyszyły osobie zgłaszającej. W miarę możliwości proszę o podanie nicków tych osób, aby uniknąć wielokrotnego zgłoszenia uczestników:)
Dziękuję za odzew...
Derty