Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Przypomnienie

Bieszczadnik Awatar yasiolek
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie Odp: Przypomnienie

zawsze jest ...... nawet minimalna różnica wzrostu .....
    "... Dlaczego sa takie piękne, dlaczego tak złe dla ludzi, dlaczego moje Bieszczady , tak KOCHAM i nienawidze..." KSU

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

ale może być niezauważalna gołym okiem....

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Dyskusja poszła jakby trochę obok, więc pozwolę sobie przypomnieć co przywołany tu Święty w innym miejscu napisał o braciach mniejszych,cytuje: "to też są nasi bracia, tyle że głupsi". I tu się otwiera pole do dyskusji, bo o ile wiadomych braci spokojnie można nazwać mniejszymi (trudno,nie dała Bozia wzrostu) to czy można ich nazwać głupszymi??? Pozdrawiam!
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Kraków

nie dane mi było dzis ogladnąc szkło kontaktowe na tvn24 .... ale mama mi powiedziała ze pokazywali fragment wystapienia/ wywiadu w którym jeden z braci nazwał Polaków durniami .... nie wiem o co poszło dokładnie ... jak sie uda wytrzymać to o 2:30 jest powtórka...
    "... Dlaczego sa takie piękne, dlaczego tak złe dla ludzi, dlaczego moje Bieszczady , tak KOCHAM i nienawidze..." KSU

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

akurat tu chyba nieco racji miał ;-), a może Mama coś przeinaczyła... ...to tak w ramach PRZYPOMNIENIA
    Ostatnio edytowane przez chris ; 06-03-2007 o 01:56 Powód: dopisekkk ;-)

Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Kraków

ale to w takim razie i odnosi sie i do ciebie ....

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

na szczęście jestem pół krwi Czechem , zatem ... połowicznie chociaż

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

hmmm i znow polityka.... ehhhh

dodam ze taki byl temat:

Cytat Zamieszczone przez Derty Zobacz posta
    Hej:)

Według statystyki wynikającej z nadesłanych na mój priv zgłoszeń o uczestnictwie, obecnie na KIMB 2007 szykuje się AŻ 14 osób. Gdzie pozostałe gęste tłumy? :D Ci wszyscy pozostający w miażądżcej przewadze miłośnicy UG i okolic?:P Zapraszam do podejmowania jedynie słusznej decyzji i do wysyłania powiadomień do mnie. Jednocześnie jeśli dołączycie jakieś uwagi odnośnie jakichś 'gier i zabaw ruchomych', to obiecuję uwzględnić je przy obmyślaniu planów.
    Jak na razie mamy w tym zakresie:
    - spalanie barana;
    - paintball (Xiro, mógłbyś przebadać możliwości organizacji takiej zabawy w okolicy UG skoro rzuciłeś zapytaniem);
    - chaszczowanie w jarcach na bezdrożach w celu węszenia za fantami (z GPS, kompasem itd);
    + domyślne ćwiczenia ogólnorozwojowe w Dniu Obrad (wzmacniamy m.in. mięśnie przywodziciele kończyn górnych, mięśnie przełyku, sprawność strun głosowych, a nade wszystko więź społeczną:))
    Pozdrawiam Zabieszczadzonych,
    Derty

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Bieszczadnik Awatar robines
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    dziura w Beskidzie Małym

Cytat Zamieszczone przez yasiolek Zobacz posta
    nie dane mi było dzis ogladnąc szkło kontaktowe na tvn24 .... ale mama mi powiedziała ze pokazywali fragment wystapienia/ wywiadu w którym jeden z braci nazwał Polaków durniami .... nie wiem o co poszło dokładnie ... jak sie uda wytrzymać to o 2:30 jest powtórka...
    Jak się dowiesz o co dokładnie poszło...to napisz/czekam.
    Jezeli już wchodzimy w tematy polityczne (wiele razy postulowałem by tego nie robić na tym forum) mam dla Ciebie Przyjacielu inny fajny cytat. Pewnie większość forumowiczów (tych mądrzejszych) obrazi się na mnie,Ty pewno też bo w Szkle tego nie puszczaja...

"Polskość to nienormalność-takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością,kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu"- Donald Tusk.
    Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

A tak mi przyszło do głowy, że może polskość to donaldowość? Sam już nie wiem:O

A teraz ad rem: w mojej bazie uczestników KIMB widnieje 14 osób;> Przypominam o mojej prośbie wysłania do mnie info na PW o zamiarze uczestniczenia w imprezie oraz o liczbie osób, które będą towarzyszyły osobie zgłaszającej. W miarę możliwości proszę o podanie nicków tych osób, aby uniknąć wielokrotnego zgłoszenia uczestników:)
    Dziękuję za odzew...

Derty
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)