Odp: Tragedia w Bieszczadach
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
chyba ze wiedzial ze pogoda zla to straznicy pija ukrainska wodke w straznicy zamiast po gorach lazic ;)
bardzo prawdopodobne... jak szedłem z Negrylowa w pogodę taką, że psa z budy bym nie wygonił to SG zobaczyłem dopiero po zmroku na krzyżówce do Wołosatego.
Z całej tej sytuacji jeden wniosek dla turystyki.... że jak sie zrobi kiepska pogoda to można z Wołosatego na Kremenaros dygać- droga wolna
Ja bym prosił o zamknięcie tematu bo jak czytam niektórych wypowiedzi to są
one bardzo dziwne to była tragedia i czasu nikt nie odwróci.:|
popieram Leszcza... Mało jest wątków do f..ierdolenia? zeszli na pograniczników zaraz będą dyskutować która wódka lepsza. Pomilczcie troche... Jak nie macie nic do powiedzenia
Zakładając ten wątek miałem w zamyśle podanie informacji, a nie wywołanie dyskusji, która jak zwykle w naszym przypadku idzie bardzo rożnymi torami.
W obecnej sytuacji wyciąganie jakichkolwiek wniosków i snucie domysłów jest bynajmniej niestosowne. Niewątpliwie jest to tragedia, która rozegrała się w plenerach dla nas będących „krainą marzeń”, niestety dla tych ludzi stała się ostatnią życiową przeszkodą, przeszkodą nie do pokonania. Uszanujmy to.
Chyba od tego jest forum dyskusyjne aby podyskutować. Skoro uważacie, że dyskusje w tego typu tematach są niepotrzebne i bezsensowne to było trzeba od razu zamknąć temat albo napisać w pierwszym poście, że możemy tutaj najwyżej wirtualnego znicza wkleić... :roll:
jf. nie uważam że dyskusje w tym temacie są zbędne. Zwróciłem tylko uwage że niektórym mysli sie troszke rozbiegają na różne strony... Tu jest troszke w temacie http://fakty.interia.pl/kraj/news/w-...hodzcow,977319
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
popieram Leszcza... Mało jest wątków do f..ierdolenia? zeszli na pograniczników zaraz będą dyskutować która wódka lepsza. Pomilczcie troche... Jak nie macie nic do powiedzenia
Przebijam.Proponuję nic nie pisać na żaden temat tylko wklejać buźki.
Dobrze,że jest ktoś kto czuwa nad merytoryczną wartością postów...dziękuję i pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Polej
Zakładając ten wątek miałem w zamyśle podanie informacji, a nie wywołanie dyskusji, która jak zwykle w naszym przypadku idzie bardzo rożnymi torami.
W obecnej sytuacji wyciąganie jakichkolwiek wniosków i snucie domysłów jest bynajmniej niestosowne. Niewątpliwie jest to tragedia, która rozegrała się w plenerach dla nas będących „krainą marzeń”, niestety dla tych ludzi stała się ostatnią życiową przeszkodą, przeszkodą nie do pokonania. Uszanujmy to.
Sądzisz,że userzy czerpią wiedzę o świecie tylko z tego forum?Skoro napisałeś posta-poddałeś go pod publiczny osąd.Każdy topic wywołuje dyskusję,często zbacza z toru ,błądzi ,zawraca.To jest normalne-po to jest forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
davson
Każdy topic wywołuje dyskusję,często zbacza z toru ,błądzi ,zawraca.To jest normalne-po to jest forum.
W takim razie owocnej dyskusji Panowie. I życze mądrych i sensownych wniosków. Szkoda tylko, że te Wasze wypociny zdrowia i życia tym ludziom nie zwrócą.
Dołożę drobny fakt , który sporo mówi :
Czeczenka miała przy sobie słowackie korony.