Odp: Jak się zachować gdy spotka się niedźwiedzia ? pytam poważnie
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Na wybzdeta WPP w tym wątku (dla niewtajemniczonych to Wielka Pani Przewodnik Lucyna) szkoda miejsca na forum. Jak się komuś pierdoli kot z niedźwiedziem to jego problem.
Witaj Ulubiony Panie Michale. Widzę, że jedteś w dobrej formie. Jak zwykle zresztą.
Witka
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Witaj Ulubiony Panie Michale. Widzę, że jedteś w dobrej formie. Jak zwykle zresztą.
E tammmm... Nie zawstydzaj mnie publicznie.
Cieszę się, żeś w dobrej formie i poczucie humoru Ciebie nie opuszcza.
Dla relaksu - dla Ciebie mój ulubiony Przewodniku
http://www.swinie.er.pl/
Pozdrówka
(Michał, dzięki za linka) cytuję:
Pragniemy wyjaśnić, że Bieszczady to nie jest odpowiednie miejsce na wycieczki dla wszelkiej maści turystów, jak to ukazują media i różne niegodne zaufania biura podróży. Jest to miejsce nad wyraz niebezpieczne i nieprzyjazne. A to wszystko dzięki dzikim świniom.
ROTFL, i tak to wylazła prawda na jaw
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Ale wystarczyło minimum intelektualnego osiołka albo muła, a nie byłoby ani Twojego "posta" ani mojego.
Myślenie nie boli
jeśli dla Ciebie chamstwo jest śmieszne i pisanie tego typu jak np. to cytuję Michała:" P.s.
j....ć orkiem takie podejście"
i jeszcze piszesz, że to dlatego bluzgasz, że jest to przejaw intelektu to GRATULUJĘ!
I Boże broń mnie przed takim intelygentami. A i dziwię się, że na forum są równi i równiejsi, bo jak widać niektórzy mogą bluzgać do woli dorabiając do tego jeszcze ideologię. A bluzgać nie sztuka-sztuka komuś dogryźć BEZ bluzgania, coś Michale co Ci się w życiu nie uda. Nie myl proszę chamstwa i wulgarności z inteligencją.
Pa
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
j.............................
Witaj Orsini! Przepraszam za OT, tak Cię lubię i szanuję, ale czemu podejmujesz polemikę z frustratem i p.....cem na dodatek, z kimś kto za wszelką cenę chce oryginalny i niebanalny a jest zwykłym świrem! Pozdrawiam! + P......!
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Witaj Orsini! Przepraszam za OT, tak Cię lubię i szanuję, ale czemu podejmujesz polemikę z frustratem i pierdolcem na dodatek, z kimś kto za wszelką cenę chce oryginalny i niebanalny a jest zwykłym świrem! Pozdrawiam! + P......!
hahahahhaa
nie no Pastor ja Ciebie kocham normalnie:-D :grin:
każdy jeden Twój post wywołuje u mnie płacz, ale taki ze smiechu!powinno się Ciebie przypisywać jako receptę na jesienne smutki!!!
Bardzo się cieszę , że jesteś!
Witaj
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Witaj Orsini! Przepraszam za OT, tak Cię lubię i szanuję, ale czemu podejmujesz polemikę z frustratem i pierdolcem na dodatek, z kimś kto za wszelką cenę chce oryginalny i niebanalny a jest zwykłym świrem! Pozdrawiam! + P......!
Wróciłeś świeżo co od lekarza?
Zmień go - to konował!! I jak co (może masz zakaz ze względu na nerwicę) oglądnij sobie ponownie (albo po raz pierwszy) - "Dzień Swira"
Pozdrawiam - nie daj się!!!
Witaj
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
jeśli dla Ciebie chamstwo jest śmieszne i pisanie tego typu jak np. to cytuję Michała:" P.s.
jebać orkiem takie podejście"
i jeszcze piszesz, że to dlatego bluzgasz, że jest to przejaw intelektu to GRATULUJĘ!
I Boże broń mnie przed takim intelygentami. A i dziwię się, że na forum są równi i równiejsi, bo jak widać niektórzy mogą bluzgać do woli dorabiając do tego jeszcze ideologię. A bluzgać nie sztuka-sztuka komuś dogryźć BEZ bluzgania, coś Michale co Ci się w życiu nie uda. Nie myl proszę chamstwa i wulgarności z inteligencją.
Pa
O Wilka Orsini!!!!
Przeczytaj swojego posta (sic!) i wskaż mi litosciwie, gdzie takie bzdety smiałem wypisywać.
To próba przelania swoich frustracji?
Udaj się do lekarza - tylko nie tego co to "leczy" niejakiego Pastora.
Zdrowia i zdrowego rozsądku
Żeby nie było, że się wtrącam, ale przyglądam się tej dyskusji... i nic nie chce wnieść nowego do dyskusji, jednak muszę was uświadomić że bardzo mnie śmieszy te wymiana zdań.... serio.
Powaga Orsini oraz Pastora godna księdza na spowiedzi w konfrontacji z jakże imponującym mi dystansem do wypowiedzi na forum tak bardzo charakterystycznym dla Michała.... no komedia... serio.
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
wskaż mi litosciwie, gdzie takie bzdety smiałem wypisywać.
Toć żeś jeszcze nie zauważył że to taktyka taka a'la jasnowidz? ;) Orsini zna Twoje poglądy i myśli na każdy temat, tak jak moje w litościwie zamkniętym przez moderatora wątku o badylach: http://forum.bieszczady.info.pl/show...?t=3877&page=3
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
kochajac zwierzeta uwazasz inaczej!!!i
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
ktory bedzie podchodzil do zwierzat jak powinien, a nie tak jak Ty.
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Lepiej napisz czy jestes ZA wycinka w takiej ilosci tarniny, bo o tym jest topic tak???bo wychodzi ze jestes ZA.
Mimo że nigdy, ani tu, ani gdzie indziej nie wypowiadałem się na żaden z tych tematów ;) Ale co tam.
A w kwestii chamstwa i równych i równiejszych:
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
sk......y!!!!
Bawcie się dobrze.
I niech ktoś tu wreszcie posprząta.