Odp: Majowy spacerek po Bieszczadach Wschodnich
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Pikuj na 6 dni rozłożony - tylko pozazdrościć.
To sie chlopaki musialy sprężac ;) Nam Pikuj kiedys zająl 13 dni :-P
Fajna wycieczka. Fajna relacja. Fajne zdjęcia. Dziękuję.
Dość lajtowo jak na 6 dni. Trochę was podlewało, za to niecałe 2 tygodnie wcześniej nieźle tam prażyło. Zdjęcia jak zawsze fajne a to trzecie z trzeciego dnia rewelacyjne!
Z przyjemnością obejrzałem kolejną Twoją prezentację i tak sobie pomyślałem, że gdybyś kiedyś chciał zorganizować festiwal filmików coshoowskich
to my tu w Rzeszówku udostępnimy Ci ekran i publiczność.
Z przyjemnością obejrzałem bo dotyka ta prezentacja moich czułych puntów mi.in w Pańskiej Dolinie.
Z przyjemnością, to nie znaczy bezkrytycznie, ale tą razą nie będę publicznie ujawniał swoich uwag.
Pozdrówka.
Wszystko ładnie, wszystko pięknie, lukier wycieka z ekranu ale rzeczywistość jest nieco inna. Coshoo jest strasznym, apodyktycznym tyranem, który sprawia że kazda przebieżka jest koszmarem w nieznośnej atmosferze i skutkuje nocnymi koszmarami oraz koniecznością zalegania na "kozetce". W dodatku upublicznia facjaty nie pytając o zgodę ich właścicieli. Gorąco nie polecam!8-)
Cytat:
Zamieszczone przez
krawc
Coshoo-zdradzileś nas?
Bob
Tak, zdradził Was. Napiszę więcej, zdradza Was z coraz większą częstotliwością (ostatnio nawet 2x/miesiąc), tak więc: "porzućcie wszelką nadzieję"!:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
To może podeślij nam tego Michała na jakiś nasz dłuższy wyjazd. I może niech jeszcze uzupełni menu o coś ciekawego. Zapewniam, że nie opuścimy go w biedzie i będziemy skutecznie objadać ;)
O nie!!! Co to to nie!!! Nie oddamy naszego Misia (a zwłaszcza "jegotatowej" dereniówki).:twisted:
Dobrze, że jest filmik, bo fotki też niestety mi się nie wyświetlają :(.
@znównajedziemyszoszonów?
Ty tu lepiej nie spamuj tylko się szykuj na październik :P
Cytat:
Zamieszczone przez
magda_żb
Dobrze, że jest filmik, bo fotki też niestety mi się nie wyświetlają :(.
Jak to "też"? Ktoś jeszcze ma z nimi problemy? Mnie się one normalnie ładują.