Odp: Klangor do księżyca!
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Finito :)
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
zawsze na końcu czytania i oglądania żal mi, że to już koniec. Chociaż...skoro przy "księżycu żniwiarzy" takie piękne zbiory to mam nadzieję, że na kolejny księżyc - "księżyc myśliwych" - też szykuje się jakaś wyprawa :))
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Panie i Panowie przysięgli, ja naprawdę nie wiem jak to się stało, przeważnie ja tylko na własne potrzeby...to musiała być PROWOKACJA! ;)
Skrucha zawsze mile widziana, choć i tak to winy w tym przypadku w żaden sposób nie umniejsza. Tak czy siak ja głośno krzyczę - winny! i mam nadzieję, że kolejnych przynajmniej 11 gniewnych ludzi tak samo sir Bazyla osądzi. :twisted:;) A w ramach resocjalizacji myślę, że sir Bazyl jest nam jako społeczeństwu forumowemu winien kolejną ekscytującą relację :)))))))
Społeczeństwo forumowe - to ładne określenie, co nie zmienia faktu że czuję się tu troche jak wyrzutek. Poprosze o końską dawkę resocjalizacji.
Aaaa widzisz sir Bazylu - prace społeczne masz do wykonania ;)
Partyzancie - a ja już z dawno nic Twojego tutaj nie przeczytałam, a lubię :)))
Winny, winny!!!!, Paprocie niewinne, uff, dziękuję asia999 bo mi Bazyl, szantażem zakazał wpisu. Żadne finito, do poczytania w listopadzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
...w ramach resocjalizacji myślę, że sir Bazyl jest nam jako społeczeństwu forumowemu winien kolejną ekscytującą relację :)))))))
Cytat:
Zamieszczone przez
partyzant
...Poprosze o końską dawkę resocjalizacji.
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
...sir Bazylu - prace społeczne masz do wykonania ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
...Żadne finito, ....
No jak Wy tak, to ja...to ja...to ja się wezmę za te prace społeczne! Nawet mam już niezgorszy materiał, żeby coś skręcić i po raz kolejny się sztachnąć.
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
Winny, winny!!!!, Paprocie niewinne, uff, dziękuję asia999 bo mi Bazyl, szantażem zakazał wpisu. Żadne finito, do poczytania w listopadzie.
Najpierw Cię ujarał, teraz szantażuje, ani chybi a niedługo zaczniesz co kosztowniejszego z domu wynosić, tak ten nałóg Cię wciągnie :mrgreen:
No to super - czekam na listopadową relację :-D (chociaż listopada nie cierpię), i mam nadzieję, że znowu wcelujecie w pełnię - ta listopadowa zwykle też jest bardzo jasna. W tej relacji zdjęcia księżyca bieszczadzkiego nie było, to może w następnej?