Winny, winny!!!!, Paprocie niewinne, uff, dziękuję asia999 bo mi Bazyl, szantażem zakazał wpisu. Żadne finito, do poczytania w listopadzie.
Winny, winny!!!!, Paprocie niewinne, uff, dziękuję asia999 bo mi Bazyl, szantażem zakazał wpisu. Żadne finito, do poczytania w listopadzie.
No jak Wy tak, to ja...to ja...to ja się wezmę za te prace społeczne! Nawet mam już niezgorszy materiał, żeby coś skręcić i po raz kolejny się sztachnąć.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Najpierw Cię ujarał, teraz szantażuje, ani chybi a niedługo zaczniesz co kosztowniejszego z domu wynosić, tak ten nałóg Cię wciągnie
No to super - czekam na listopadową relację(chociaż listopada nie cierpię), i mam nadzieję, że znowu wcelujecie w pełnię - ta listopadowa zwykle też jest bardzo jasna. W tej relacji zdjęcia księżyca bieszczadzkiego nie było, to może w następnej?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)