-
Odp: Wybór miejsca VII KIMB 2008. Głosowanie do dn. 31.01.2008 r., godz. 20:00
no jasne jak sie nie da oszukać w głosowaniu to sie lewe monety bije ?
proponuje zdyskwalifikować kolegę Poleja za podjudzanie do oszustwa
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Szanownych Moderatorów Derty’ego i Marcowego proszę o jak najszybsze (choćby jutro) zorganizowanie „warszawskiego spotkania” i niezwłoczne poinformowanie o tym, tu - na Naszym Forum, w tymże wątku. Proszę o podanie dokładnej daty (dzień, godz.) oraz nazwy i adresu lokalu.
Ze względu na wyjazd Derty'ego losowanie odbędzie się za kilka dni, prawdopodobnie w najbliższą środę wieczorem, w pubie "Szklanka". Oczywiście poinformujemy o dokładnej dacie, miejscu i godzinie. Postaramy się zarejestrować losowanie i udostępnić nagranie Szanownej Publiczności. Dziękujemy za zrozumienie :smile:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Ze względu na wyjazd Derty'ego losowanie odbędzie się za kilka dni, prawdopodobnie w najbliższą środę wieczorem, w pubie "Szklanka". Oczywiście poinformujemy o dokładnej dacie, miejscu i godzinie. Postaramy się zarejestrować losowanie i udostępnić nagranie Szanownej Publiczności. Dziękujemy za zrozumienie :smile:
Okay, to dobry termin (środa popielcowa :-( ), zapisałem go sobie w kalendarzu. Dni trochę późniejsze (czw., pt.) też by mi pasowały - oczywiście wieczorem.
WSZYSTKICH ZATEM PROSZĘ O JESZCZE KILKA DNI CIERPLIWOŚCI !:oops:
-
Hej:)
Przygotowałem już specjalną monetę bitą na potrzeby prestidigitatorów:P
Po obu stronach ma to samo:D No dobra...nie mam takiej monety i wcale bym taką nie rzucił, gdybym miał.
Czyż to nie piękne? Losy KIMB-u zależą od losu.
Pozdrawiam,
Derty
PS: A może by tak powiększyć maksymalnie skład Komisji Losowania Ostatecznego? Warszawiaki! Do Szklanki!!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Postaramy się zarejestrować losowanie i udostępnić nagranie Szanownej Publiczności.
Koniecznie. A moze udaloby sie zrobic transmisje na zywo?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
proponuje zdyskwalifikować kolegę Poleja za podjudzanie do oszustwa
To byłoby zbyt proste – „frakcja Bystre” wygrałaby wtedy jednym głosem :evil:
-
Tak jak już wcześniej pisałem, najbardziej sprawiedliwą formą wyboru miejsca VII KIMB będzie, w zaistniałej sytuacji, losowanie - rzut monetą, przy czym:
orzeł - oznaczać będzie Ustrzyki Grn., Zajazd pod Caryńską,
reszka - oznaczać będzie Bystre k. Baligrodu, Pensjonat Wisan.
A jak stanie na sztorc? ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
[I]A jak stanie na sztorc? ;)
głosowanie od nowa? :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Xiro
głosowanie od nowa? :mrgreen:
Zła odpowiedź. :twisted: Mój nauczyciel matematyki zwykł mawiać: Panie kolego w matematyce moneta nigdy nie staje na sztorc. :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
Mój nauczyciel matematyki zwykł mawiać: Panie kolego w matematyce moneta nigdy nie staje na sztorc. :mrgreen:
Widocznie nigdy nie był w Szklance. Tam stoły trochę się lepią :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Ze względu na wyjazd Derty'ego losowanie odbędzie się za kilka dni, prawdopodobnie w najbliższą środę wieczorem, w pubie "Szklanka". Oczywiście poinformujemy o dokładnej dacie, miejscu i godzinie. (...)
Dziś jest już środa, 6-go lutego, a ww. informacji nadal brak. :shock:
To w końcu kiedy i gdzie się spotkamy, aby przeprowadzić losowanie ?:?:
-
Witam:)
Już jestem. Proponuję spotkanie jutro. Godzina: przybęd do centrum około 16:20-30. Czyli mogę być w '4 Szklance' już o 17-ej.
Trzeba by sprosić więcej braci bieszczadzkiej. Tak więc proponuję, aby niniejszy post był też ZAPROSZNIEM dla warsiawki & przyległości. Arakcji moc będzie - moneta przyklejona na sztorc, to oczywiście gwóźdź programu lecz wcześniej...:D
Pozdrawiam,
Derty
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
Zła odpowiedź. :twisted: Mój nauczyciel matematyki zwykł mawiać: Panie kolego w matematyce moneta nigdy nie staje na sztorc. :mrgreen:
w matematyce teoretycznej tak, ale to losowanie bedzie (miejmy nadzieję) realne :mrgreen::mrgreen:
-
Kłaniam się z pubu "Czwarta Szklanka".
Przeprowadzone przed chwilą losowanie doprowadziło do ostatecznego wyboru miejsca VII KIMB w dn. 16 - 18 maja 2008 r.
Osobą, która rzuciła monetę, była Kaha. Wypadł: orzeł.
A zatem ogłaszam, iż VII KIMB odbędzie się w Ustrzykach Grn. - w Zajeździe pod Caryńską.
Przebieg losowania został utrwalony (sfilmowany) przez kol. Marcowego. Film zostanie umieszczony w Internecie już wkrótce - jak tylko Marcowy wróci do domu.
Obecni byli:
Aleksandra,
Derty,
Kaha (z męską obstawą, czyli z Piotrem),
Marcowy,
Żabki (szt. 2), czyli Adam i Ania,
No i ja , czyli Stały Bywalec
-
Dzięki za:
1. Przeprowadzenie losowania
2. Sfilmowanie losowania
3. Obecność wszystkich podczas losowania
4. Szybkie powiadomienie o wyniku losowania
5. ODPOWIEDNIE SPREPAROWANIE MONETY LOSUJąCEJ ;)
Pozdrawiam
-
Zapraszam do obejrzenia relacji z losowania :-D
Przepraszam za fatalną jakość dźwięku, ale tak to bywa z amatorskim sprzętem i odgłosami knajpy. Mam jednakowoż nadzieję, że sens przemowy Stałego Bywalca i przekaz obrazu będą zrozumiałe. Dla większej wiarygodności film składa się z jednego ujęcia, bez żadnych cięć, za to z dużą liczbą szwęków i brudów :-D
Za chwilę pojawi się także kilka fotek z tego wieczoru :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
W pierwszej chwili myślałem że to Jozin z Bazin ;)
Losowanie miało się odbyć poprzez rzut monetą (widzieliście pewnie kiedyś np. jakiś mecz). Tu wyrzucona z rąk moneta nawet jeden raz się nie obróciła - jak w rękach była orłem do góry, tak orłem do góry spadła :mrgreen: ;)
-
Piotr, ja wiem ze ona w moich rekach latala... ale i tak wiem ze teraz bede zlinczowana... ale co mi tam... i tak nie jade, wiec nie zalezalo mi ani na jednej ani na drugiej lokalizacji :P
-
-
Marcowy! sądząc po Twojej minie, to zadowolony z wyniku losowania chyba nie byłeś?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
Losowanie miało się odbyć poprzez rzut monetą (widzieliście pewnie kiedyś np. jakiś mecz). Tu wyrzucona z rąk moneta nawet jeden raz się nie obróciła - jak w rękach była orłem do góry, tak orłem do góry spadła :mrgreen: ;)
A kto powiedział, że rzut musi się wiązać się z obrotami? To nie jazda figurowa na lodzie! :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Marcowy! sądząc po Twojej minie, to zadowolony z wyniku losowania chyba nie byłeś?
Cóż, mój typ przepadł. Próbowałem nawet przekonać i przekupić Stałego Bywalca, żeby powtórzyć losowanie, a nikt się nie dowie... Ale był nieugięty :sad:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Cóż, mój typ przepadł. Próbowałem nawet przekonać i przekupić Stałego Bywalca, żeby powtórzyć losowanie, a nikt się nie dowie... Ale był nieugięty :sad:
Tak zupełnie nie ugięty...
ja zaś chciałam wprowadzić więcej zamieszania i domagałam się, aby ogłosić wszystkim agencją prasowym, że były dwa losowania, z dwoma różnymi wynikami... niestety, Stały Bywalec nie chciał pozbawić Kahy ciężaru odpowiedzialności, a społeczności Rzeszowskiej dać okazję do ważnego spotkania /tak, aby i owe szanowne grono Bieszczadników, poczuło smaczek z losowania/. Jak to się mówi: "porządek musi być i basta".
I tak Kaha będzie do końca życia nosić ciężar owego "wyrzucenia monetą", znosząc pewne niezadowolenie, połowy grupy zainteresowanej inna lokalizacją.
:-D
Aleksandra
-
A Ty byś był zadowolony jakbyś wiedział, że moneta ma z obu stron awers:mrgreen::mrgreen: i czeka Cię robota na fotoszopie (czy czort wie jakim programie graficznym), aby jeden z orłów przerobić na rewers hihihihi i to całonocna:mrgreen:
(tak tak-orzełek jest awersem też się zdziwiłam)
COŚ MI SIĘ POKIĆKAŁO!!!
To jest odpowiedź na post Bertranda, ale mi ten post znikł!!!
i w ogóle jestem w innym topicu?
przepraszam, nie wiem o co chodzi!
-
Zapewniam wszystkich jeszcze raz, że wszystko odbyło się transparentnie, sprawiedliwie i bezstronnie.
Moneta była moja - niedawno wybita pięciozłotówka. Kaha potrząsnęła nią kilka (a może i kilkanaście) razy solidnie w zamkniętych dłoniach i dopiero potem wyrzuciła na stół.
A wszystko to obserwowała Wysoka Komisja, składająca się osób zainteresowanych obydwoma lokalizacjami lub żadną z nich.
Kochani - zapewniam Was że sprawiedliwość równą tej, jakiej przestrzegałem podczas styczniowego głosowania oraz wczorajszego losowania, to ponownie spotkacie (oby jak najpóźniej :grin:) dopiero w NIEBIE.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
w NIEBIE.
Zaczynam rozumieć. Taki wynik losowania to sprawka Pastora.
PS.
Czy noclegi załatwiamy sami czy będziemy grupą zorganizowaną?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Moneta była moja - niedawno wybita pięciozłotówka. :-D
oooo tak tak, niedawno:mrgreen:
trzeba było i to na cito, bo kto widział wcześniej 5 złotówkę z 2 orłami:mrgreen:
-
orsini- proponuje dobrze obejrzec film - bo pokazujemy monete z obu stron... a Wy robicie z igly widly...
Dodam po raz kolejny - mi nie zalezalo na zadnej z lokalizacji - nie wybieram sie na KIMBa (poki co) i na prawde nie mialam zadnego interesu by wybrac któras ze stron monety...
Ps. Pastora tudziez innych prosze w to nie mieszac - nie znam osobiscie :P
I na tym chcialam zakonczyc dyskusje...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
(..) Czy noclegi załatwiamy sami czy będziemy grupą zorganizowaną?
Zważywszy doświadczenie z poprzednich KIMB-ów, pytanie raczej retoryczne. Zakwaterowanie każdy załatwia sobie sam. Oczywiście kooperacja, koordynacja i konsolidacja w podgrupach dopuszczalna a nawet wskazana. W celu osiągnięcia możliwie największej integracji.
-
KAHA a ja polecam jakies google i wrzucić POCZUCIE HUMORU:mrgreen:
i uśmiechnij się z samego rana-świat jest piękny, a jak się uśmiechniesz to będzie jeszcze piękniejszy:mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
W pierwszej chwili myślałem że to Jozin z Bazin ;)
(...)
Patrzcie Go - znalazł się ... bieszczadzki Belmondo z Opola !:smile:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
... Jozin z Bazin ;) ;)
" Na Jozina dobre je praszka z letadła... , to żre hlawnie Prażaki (???)... Jozin uś se zuby brołsi......":lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A zatem ogłaszam, iż VII KIMB odbędzie się w Ustrzykach Grn. - w Zajeździe pod Caryńską.
http://forum.bieszczady.info.pl/show...0591#post50591
Wygrałam flache ---> andrzej627 ;) 8-) :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Anyczka20
Wygrałam flache ---> andrzej627
Niedokładnie. Napisałem:
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Stawiam flaszkę, jak przyjedziesz na KIMB do Zajazdu pod Caryńską.
Pomyślałem o tym wieczorem, gdy poznaliśmy wyniki losowania. Miałem nawet pomysł, aby do Ciebie zadzwonić w tej sprawie, ale zrobiło się późno, a poza tym nie byłem pewien czy numer telefonu, jaki miałaś w profilu na gg, jest dalej aktualny.
Mam nadzieję, że się zobaczymy na KIMBie.