Witajcie, witajcie! I czujcie się jak u siebie w domu bukowym koniecznie :-)
Wersja do druku
Witajcie, witajcie! I czujcie się jak u siebie w domu bukowym koniecznie :-)
Ja chyba wole się tak do konca nie czuć tutaj tak dobrze. Siedzę tu na tym Pomorzu jak na wygnaniu (zresztą faktycznym, bo moje rodzinne strony to lubelskie), w Bieszczady mam prawie tysiąc kilometrów, na weekend wyrwać się nie ma jak, tęsknię i tęsknię, a to forum to moje okienko na zielone góry i jeszcze te fotki i obrazy na ścianach w domku moim, wiersze i kamienie. A może kiedyś ten dom bukowy mi się spełni w realu. Mam swoje opowieści z wedrówek bieszczadzkich, będę pisac i dalej wam zazdrościć. Hej
Witam:)
Jestem absolutną bieszczadzką dziewicą. Na forum trafiłam szukając informacji o trasach i polach namiotowych. Bieszczady znam z opowieści rodziców, jutro wybieram się tam po raz pierwszy i szczerze mówiąc już teraz mam niedosyt bo wiem, że nie jestem w stanie w ciągu tygodnia ogarnąć tego wszystkiego co warto zobaczyć.
Do zobaczenia na szlakach;)
Witaj na Forum!
Zazdroszczę Tobie. Ten pierwszy raz jest najpiękniejszy. Mimo, że od wielu lat powracam w Bieszczady, to za każdym razem gdy zabieram kogoś, kto jedzie tam pierwszy raz, uwielbiam obserwować jego budzący się zachwyt, rodzącą się miłość i uzależnienie od tego cudownego miejsca. Powodzenia!
No to trać to dziwictwo i zaraź się tą nieuleczalną chorobą zwaną "Bieszczady"
Chyba nikogo nie zdziwi to co powiem.. ale chyba zakochałam się w Bieszczadach(to samo z resztą tyczy się Beskidu Niskiego). Jestem pewna, że jeszcze tam wrócę i to nie raz. Tak wiele jest do zobaczenia, tak mocno czuć tam powiew przeszłości w opuszczonych wsiach, przydrożnych kapliczkach i z pozoru przypadkowych skupiskach drzew. Z resztą, sami wiecie.
Wiemy-BAKCYL!
Hmm!To ja w takim razie również,wszystkich witam choć nie jest to mój pierwszy post ale nie widziałem wcześniej tego wątku więc teraz nadrabiam zaległości:-D
Witamy Smolarza z nadzieją, że nie jest to ostatni wpis na forumie.
to ja tez chciałem się przywitać a w bieszczadach mieszkam i je uwielbiam;)
Wypadałoby żebym i ja się przywitała.
Na forum jestem od niedawna, ale łatwo to mnie się nie pozbędziecie :)
Mimo, że zostałem wywołany do tablicy w innym wątku, ale to miejsce jest dobre do wszelkich powitań. Uważam, że życzliwości i uprzejmości nigdy za wiele.
Chcę Was wszystkich powitać jako współuczestnik Forum oraz od niedawna jako jego moderator.
Przy okazji życzę Wszystkim Forumowiczom zacności i godnego zachowania na Forum. Pozwoli to nam wszystkim na wzajemne zrozumienie siebie, wzajemne spokojne przekazywanie myśli, czerpanie przyjemności korzystania z Forum a i moderatorom też wtedy będzie lżej (nie będą też narażeni na bycie godnych tajemnych służb). Wszystkie takie Nasze(!) działania otwierają Forum dla innych... czym Nas więcej tym lepiej, czym przyjemniejsza atmosfera tym chętniej się tutaj wchodzi.
ps. tak gwoli konkursu (wspomniał o nim don Enrico w innym wątku)... ja nic o takim czymś nie słyszałem i o moderatora nie zabiegałem. Dla mnie wszystko w tym temacie!
Serdecznie pozdrawiam
Recon sukcesów w nowej roli. Mam nadzieje, że w nawale nowych obowiązów nie zaprzestaniesz pisać ciekawych relacji ze swoich bieszczadzkiech wypraw.
Szanowny Reconie !
Rola moderatora to więcej obowiązków niż przyjemności.
Mamy nadzieję że podołasz nim.
Podołasz obowiązkom o które nie zabiegałeś, ale którymi zostałeś namaszczony.
Bądź czujny i nie słuchaj moich niestosownych zaczepek.
Wszystko ku chwale foruma.
Don Enrico... no i...no i... qrcze... sypatycznie się zrobiło. :)
I oby tak zawsze było!
Czołem !
witam wszystkie białogłowy oraz niedzwiedzie nie tylko bieszczadzkie :-)
Czołgiem ! Rafalko !
Przeczołgamy Cię.
Cześć pracy!
Ja się jeszcze nie witałam. Witam się. :mrgreen:
A ja...nie pamiętam więc witam sie na wszelki wypadek jeszcze raz-grzeczności nigdy dość!
Witam wszystkich serdecznie! jest to moje pierwsze i jedyne forum. Przed wyprawą w Biesy chciałam zrobić wstępne rozpoznanie i tak zostało. Kilka słów przedstawienia się. Raczej jestem konserwatystką (z ostrożności wobec pokus współczesnego świata) np. b. późno uznałam, że komórka jest do czegoś potrzebna (teraz korzystam, ale bez przesady). Internet mam od paru miesięcy i jestem już uzależniona, w głównej mierze od Forum Bieszczadzkiego. Mój nick narobił trochę zamieszania. Maciejka to stara ksywka mocno związana z moim życiem, jednak z przyczyn technicznych stała się maciej_ką. Kiedy wzięto mnie za macieja, stwierdziłam czemu nie. Nie chciałam, aby patrzono na mnie przez pryzmat płci, wieku, miasta itp. Te kilka inforamcji wystarczy by czuć do kogoś sympatię lub nie, niezależnie od jego wypowiedzi. Wiem bo, nick i awatar użytkowników wzbudza u mnie różne emocje: czułość jak ma w nazwie zwierzątko lub niechęć do kogoś co spuszcza łomot...i choć rozum mówi co innego to w podświadomości są już zakodowane pewne wrażenia. Trudno jednak stroić się w cudze piórka, więc szybko stałam sie sobą. Czuję się tu dobrze.
Hej Maciej-ko! Z moją bieszczdzką koteczką(teraz torunianką)było akurat odwrotnie.Została Maćkiem ,bo na 100%miała być chłopczykiem.Wkrótce wyszło na jaw,że to MACIEJKA! A na nicki i awatary nie ma co się usztywniać,bo chyba nijak się mają do właścicieli! Pozdrawiam!
No to zacznę się mocno zastanawiać co majom z Twojego!!??
Że sportów miłośnik, a nie krwiopijca;)
Ja coprawda nie nowa, ale poniekąd i owszem, więc witam;-))))
Wolę jak do mnie mówicie po imieniu i dlatego jak się dowiedziałam, że można tak zrobić to poprosiłam o zmianę nicka, za co jeszcze raz dziękuję!:mrgreen:
Witam, ja również chciałabym się z Wami wszystkimi gorąco przywitać :) Śledzę to forum od dawna, i nadszedł ten czas, że zdecydowałam się zapisać...
mam tylko nadzieję, że czegoś w tym forum nie "popsuję", gdyż przyznaję się bez bicia iż jestem "komputerową analfabetką". Mimo to spróbuję i mam nadzieję, że nieraz porozmawiamy na temat naszej wspólnej miłości jaką są Bieszczady.
Witam raz jeszcze i każdego z osobna gorąco pozdrawiam. Anja
Witaj! jak ja nie popsułem, to Ty też nie popsujesz;)
Witaj, Anju. Na pewno niczego na tym forum nie popsujesz, a z pewnością je zasilisz i umilisz :-) Pozdrowienia!
Witaj Anju! Jak coś popsujesz, to takie zielone ludziki naprawią. Wierzaj mi :-)
Pozdrawiam
Witam... :-)
Zbyt nowa nie jestem.. Lubie czytać co nowego na forum :-)
Niech żyje i rozkwita ;-)
Pozdrawiam..
A po imieniu mi Sylwia ;-)