kroki trzeba opanować , styl ciśniański ;)
http://www.youtube.com/watch?v=C3vC3W3SV9A
Wersja do druku
kroki trzeba opanować , styl ciśniański ;)
http://www.youtube.com/watch?v=C3vC3W3SV9A
A ja już myślałem, że to jakiś nowoczesny "turysta" po trzydniowej imprezie grillowo-czyściochowej w Bieszczadach. Ale nie, za mały brzuch...
Cytat:
Dość wytoczyli bań próżnych przed domy kalecy.
Żyją, jak żyli – bezwolni, głusi i ślepi.
Nie współczuj - szkoda łez i żalu.
Bezbarwni są, bo chcą być szarzy.
Ty wyżej, wyżej bądź i dalej
Niż ci, co się wyzbyli marzeń.
Przepraszam ale nie życzę sobie abyś nadużywał słów napisanych przez Wojtka Bellona.
Nie jesteś w niczym, ale to w niczym lepszy od tych, którymi tak pogardzasz.
Każdy ma prawo iść w góry i kochać je na swój sposób.
Nie masz wyłączności na Bieszczady i na inne góry.
Również ta paniusia z torebką może się wybrać na Połoninę Wetlińską, jeżeli ma ochotę, jeżeli sprawi jej to przyjemność i jeżeli nie naraża siebie i innych na niebezpieczeństwo.
Pogardzasz ludźmi, którzy nie podzielają Twoich przekonań, a to sprawia że jesteś samotny i jest ci przez to niedobrze.
B.
Basiu,Basiu
Pokój...
Mam nadzieje ,że Tomek Lipiński mi daruje i inni też ...
mówisz o pokoju
czy ty nie widzisz, że
są tacy, którzy chcą, żebyśmy
pozabijali się
żeby ja zabił ciebie
żebyś ty zabiła mnie
żebyśmy żyli w strachu
całe noce i całe dnie
mówisz o miłości
czy ty nie widzisz, że
są tacy, którzy chcą, żebyśmy
nienawidzili się
i mówisz o wolności
przecież musisz wiedzieć, że
każdy z nas jest niewolnikiem
czy tego chcesz, czy nie
mówię ci, [...]
że jedyne wyjście to obudzić się
pozdrawiam jedna stronę i drugą także
:razz:
nie zaglądałem tu przez wakacje - chaszczowałem w tym czasie w biesach. dzisiaj zaglądam i co widze?........... nasz pseudo zakapior w dalszym cięgu wypisuje swoje głupiomądre przemyślenia.
swoją drogą to ciekawe z punktu socjologicznego - apele o ignorowanie typa trafiają w próżnię. temat jest na tyle pociągajacy, że ciągle ktoś go podtrzymuje
spróbujcie może napisać , że ktoś widział w biesach np. słonia - ciekawe co na to powie nasz wszystkowiedzący SM
powie że policzy populację słonia w Biesach...
:wink: albo że już go oswoił :wink:
dlaczego ma wątek umrzeć? Przecież tyle radości nam daje i ciekawych rzeczy można się dowiedzieć 8-)
haha albo, że ten słoń to jego, bo koń już był, a na słoniu jeszcze nikt nie pojechał, a on chciał być oryginalny;-)
przy okazji rozdeptywał by małe zwierzątka i jedzonko dawał zakapioru :mrgreen:
Sam się do tych ludzi zaliczasz.
Widocznie temat jest wartościowy nawet dla tych, którzy pozornie na mnie psioczą, w tym dla chaszczujących przy piwie i kiełbasce przez całe wakacje. Widać oni też tęsknią za czymś więcej, choć nie chcą się sami przed sobą przyznać.
Że ten, kto widział słonia, jest prawdopodobnie Francuzem i żeby nie pił tyle.Cytat:
spróbujcie może napisać , że ktoś widział w biesach np. słonia - ciekawe co na to powie nasz wszystkowiedzący SM