Odp: Rangi użytkownika forum - zmiany.
Ale to już było i odeszliśmy od tego.... tak jest normalniej.
Cytat:
Zamieszczone przez
pablo
(...)póki co to albo jest się nikim (do 20 postów) albo bieszczadnikiem. Trochę mało...
Jak dla mnie - w sam raz.
Po pierwsze - w sam raz, żeby odsiać tych, którzy wpadają tu, żeby zarejestrować się i wyprodukować jeden post w stylu "szukam kwatery, oferty na maila" albo "jakie skarpety polecacie". Można się spierać, czy te 20 postów to właściwa granica i może lepiej byłoby 18, ale... po co?
Z drugiej strony - czy natłuczenie 1000 postów automatycznie powinno robić z kogoś "starszego bieszczadnika"?
Cytat:
Zamieszczone przez
pablo
urozmaiciłoby to nasze forum, bo póki co to albo jest się nikim (do 20 postów) albo bieszczadnikiem. Trochę mało...
Jeżeli Ci mało, to mogę pogadać z adminem żeby wyjątkowo nadał Ci range Zakapiora, Nadbieszczadnika czy tego tam jeszcze chcesz ;-)
Pozostałym rangom dajmy spokój - to nie forum 12-latków, gdzie rangi zdobywa się klepiąc posty na ilość, niczym zuchy sprawności.
Szczerze powiem, że te całe nadawanie rang to jest zabawa dla nastolatków. Bieszczadnik zwykły, bieszczadnik niezwykły, bieszczadnik wtajemniczony, cuda na patyku. Poza tym pachnie mi to nadawaniem stopni taternickich w czasach socjalizmu - kiedy to bez różnych taterników wspierajacych, zwyczajnych, kart i innych wymysłów nie dało się wspinać.
Jesteśmy w większości ludźmi dorosłymi, nie bawmy się w dziecinne zabawy. Po co to komu :)
Nie lepiej merytorycznie pogadać? Za to lubię to forum...
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Szczerze powiem, że te całe nadawanie rang to jest zabawa dla nastolatków....
eno, natolatkiem było fajnie być :-)