Odp: Wybór miejsca VII KIMB 2008. Głosowanie do dn. 31.01.2008 r., godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Czytając ten temat widzę ,że najwięcej co do miejsca na 2008 mają do powiedzenia Ci co jak sądzę i przypuszczam , nie będą uczestnikami KIMB-u 2008 -- i to mnie zniechęca i irytuje.
dokładnie!proponowałam, żeby prawo głosu mieli ludzie, którzy chociaż raz byli na KIMBie-nie przeszło. Ja się nie wybieram dlatego nie zagłosuję, jakbym jechała to UG;-) blisko połoninek;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Czytając ten temat widzę ,że najwięcej co do miejsca na 2008 mają do powiedzenia Ci co jak sądzę i przypuszczam , nie będą uczestnikami KIMB-u 2008 -- i to mnie zniechęca i irytuje.
A ja przypuszczam iż Twoje przypuszczenia są bezpodstawne i się czepiasz .
Puki co głosowało 18 osób w tym tylko 4 osoby które dotychczas na KIMB-ie
nie były ( nie pamiętam ich ) .
Z pośród osób które były i oddały głos większość była na KIMB-ie niejednokrotnie .
Yoorg siejesz wrogą anty KIMB-ową propagandę ...........a feeeee :-D
Iza ma rację. Poza tym KIMB-ów do tej pory było już 6. Każdy z nich (poza tym pierwszym, w 2002 r.) trwał więcej niż 1 dzień. Ma ktoś listę obecności ze wszystkich Kongresów, na podstawie której można by weryfikować prawo do głosowania ? Pytam, oczywiście, retorycznie.
Jak widzicie, wszystko do tej pory przebiega ładnie i transparentnie. :grin: Za kilka dni ogłoszę tu sprawozdanie z 1/2 naszego głosowania, tak aby zmobilizować tych jeszcze wahających się.
W dniu dzisiejszym dokonałem wizji lokalnej i z całą świadomością głosuję na ośrodek Wisan.
Ustrzyki Gorne - Zajazd pod Carynska!
Chciałem jeszcze dodać że UG to nie tylko miejsce, to także ludzie. Jeżeli poprzedni KIMB ktoś uznaje za udany, to przyzna, że ogromna w tym zasługa Gospodarzy Zajazdu pod Caryńską, zarówno Leszka S. jak i Jacka S. Zrobili naprawdę dużo, podeszli do tego bardzo osobiście, nie tylko biznesowo!
Przeniesienie KIMB-u w inne miejsce to czerwona kartka dla ZpC i ich Gospodarzy! Ja im tej czerwonej kartki nie pokaże!
Oddając głos na UG absolutnie nie chcę opowiedzieć się przeciwko lokalizacji KIMB-u w Bystrem. To też piękny zakątek Bieszczadu, gdybym mógł, głosowałbym na Bystre Ponieważ regulamin tego nie dopuszcza, mam prośbę do mojej ulubionej P. Przewodnik (dwojga imion) żeby jako naja naja (88 postów)zagłosowała w moim imieniu na Bystre, żeby jak to mówią wilk był syty i .....
PS To że opwiedziałem się za UG nie skłania mnie absolutnie do jakichś działań logistycznych, typu rezerwacje, itd.... W tym roku demokratycznie zwycięży Bystre. Jestem tego pewny! W razie potrzeby mogę uzasadnić! Pozdawiam!
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Przeniesienie KIMB-u w inne miejsce to czerwona kartka dla ZpC i ich Gospodarzy!
Nie widziałbym tego w ten sposób. Fakt, że u nich było dobrze, nie znaczy, że gdzie indziej nie mogłoby być lepiej. Szkoda, że nie było żadnej dyskusji o zaletach i wadach obu lokalizacji.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Nie widziałbym tego w ten sposób. Fakt, że u nich było dobrze, nie znaczy, że gdzie indziej nie mogłoby być lepiej. Szkoda, że nie było żadnej dyskusji o zaletach i wadach obu lokalizacji.
Po raz Pastorowi chyba nie chodzi o to że gdzie indziej może być lepiej ale
o fakt że właściciele zajazdu przyjęli nas życzliwie i serdecznie, wybór innego miejsca jest " jakby nietaktem " .
Po dwa jak ja mam dyskutować o ośrodku w którym nie byłam? :-D podoba mi się foto ośrodka, cena, warunki, mam ochotę poznać nowe miejsce więc sobie głosuje :mrgreen: za rok mogę podyskutować co było fajniejsze.
Po trzy niech żyje wolność słowa :roll:
Po cztery może jest jakiś magik co by ten czas trochę pchnął ku wiośnie ?
zima jest do niczego.
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
(...) właściciele zajazdu przyjęli nas życzliwie i serdecznie, wybór innego miejsca jest " jakby nietaktem " .
No właśnie z tym się nie zgadzam. To, że byłem w jakimś miejscu przyjęty życzliwie i serdecznie, nie zobowiązuje mnie, abym zawsze tam jeździł. Jeżeli gdzieś mi się podoba, to chętnie tam wracam, ale dobrze jest zobaczyć też coś nowego.
Byłem za tym, aby KIMB odbywał się zawsze w Zajeździe Pod Caryńską. Myślałem, że głosowanie będzie formalnością. Okazuje się, że tak się nie stało. Tym lepiej.
Parę razy nocowałem w Visanie, nigdy w Zajeździe. Głosowałem na Zajazd..., bo tam nie nocowałem. I jeszcze jedno, zgadzam sie z Irkiem
znaczy pełna konsekwencja .... prosze nie robić bajzlu w kolejnym temacie .... to czy ktoś jest trollem, jest zilony, ogolony czy nie nie ma wpływu na wybór miejsca KIMBu i nie wmówicie mi, że tak jest...... więc głosujmy, dyskutujmy itd.... ale z sensem...chociaż minimalnym