Ustrzyki Gorne - Zajazd pod Carynska!
Chciałem jeszcze dodać że UG to nie tylko miejsce, to także ludzie. Jeżeli poprzedni KIMB ktoś uznaje za udany, to przyzna, że ogromna w tym zasługa Gospodarzy Zajazdu pod Caryńską, zarówno Leszka S. jak i Jacka S. Zrobili naprawdę dużo, podeszli do tego bardzo osobiście, nie tylko biznesowo!
Przeniesienie KIMB-u w inne miejsce to czerwona kartka dla ZpC i ich Gospodarzy! Ja im tej czerwonej kartki nie pokaże!
Oddając głos na UG absolutnie nie chcę opowiedzieć się przeciwko lokalizacji KIMB-u w Bystrem. To też piękny zakątek Bieszczadu, gdybym mógł, głosowałbym na Bystre Ponieważ regulamin tego nie dopuszcza, mam prośbę do mojej ulubionej P. Przewodnik (dwojga imion) żeby jako naja naja (88 postów)zagłosowała w moim imieniu na Bystre, żeby jak to mówią wilk był syty i .....
PS To że opwiedziałem się za UG nie skłania mnie absolutnie do jakichś działań logistycznych, typu rezerwacje, itd.... W tym roku demokratycznie zwycięży Bystre. Jestem tego pewny! W razie potrzeby mogę uzasadnić! Pozdawiam!

Odpowiedz z cytatem