Odp: Polemika o wędrówce w pojedynkę
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
W drodze na Chryszczatą... 17.03.2014 Mam już dosyć wędrówek! (przynajmniej na najbliższe kilka dni:)
Piękna wyprawa, tylko można pozazdrościć. A te refleksje pouczające niedoświadczonych i nieznających potęgi gór, SUPER. Praktycznie od potoku o którym pisze, to do szczytu zostało już tylko ok. 500 m. Z takim kompanem tryskającym poczuciem humoru, to można iść nawet na koniec świata.
Zarąbisty opis tej nie równej walki z Chryszczatą....wywołał uśmiech na mojej twarzy..:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
delux
Zarąbisty opis tej nie równej walki z Chryszczatą....wywołał uśmiech na mojej twarzy..:-P
... nie tylko na Twojej... mi to się przy leśniczym wyobraźnia mocniej uruchomiła i pomyślałem, że chłopisko może zawróci Jimi w drugą stronę i wyperswaduje, że jednak na Chryszczatą trzeba iść ;)... ale może i lepiej, że tak się nie stało...
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
Zdobędę cię Stara Ruro!!!
:razz:
noooo, Anka - SZACUN ! ..teraz wiem, nad czym tak się mozoliłaś z wieczora ...;).i wiaderko pomogło ? mam nadzieję !:lol: zupa skarpetowa- boska !!!
Cieszę się, że relacja budzi uśmiech na twarzy. Mimo całej dramaturgii i beznadziei wędrówki, postanowiłam wpleść te humorystyczne aspekty, mimo że gdy myślałam o Starej Rurze to zupełnie nie było mi do śmiechu :D I wyszło groteskowo :P
Tak Tomek, nie sądziłam, że będę zdrowa ale zrobiłam sobie kurację -moczenie nóg w wiadrze z gorącą wodą, objadanie się czosnkiem + palenie gardła korzennym imbirem, herbata z lipy z miodem i aspiryna. I dziś czuję się jak młody Bóg :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
Cieszę się, że relacja budzi uśmiech na twarzy. Mimo całej dramaturgii i beznadziei wędrówki....
właśnie TAKI jest sens naszego (wielu) łażenia i wałęsania
Super - że kuracja pomogła ( no i ze posłuchałaś rady , wiesz z latarką !...)
No pewnie ale latarka i gaz to moje stałe wyposażenie w góry!
Bardzo mi się podobało. Taki prawdziwy opis wędrówki.