Odp: Reklama w nagłówku forum [wydzielony]
Czy widzę je wielkim? Powiedzmy zbyt wielkim w stosunku do sytuacji.
Gdy sie sugeruje wyprowadzkę z forum z tego powodu lub porównuje do obsrywania własnego podwórka, to choć do awantury pewnie daleko, to halo zbyt wielkie w stosunku do problemu moim zdaniem.
Co do obecności reklam na innych forach górskich, to nieważne, czy reklamuje się własny portal, sklep ze sprzętem turystycznym, czy noclegi. Być może i sa takie zupełnie wolne od nich.
Pisząc o powszechności miałem na myśli coś więcej poza górskimi forami, stąd i wzmianka o mediach.
Uwaga Bazylu o tym, co "sądzę nie znając innych" zupełnie bez sensu. sam 90% własnych opinii opierasz na tym samym, więc daj spokój.
Chcesz powiedzieć, że nie czytasz wydań internetowych żadnych mediów?
Wątek jest nie o mediach, to fakt, ale o obecności reklam i ich wpływie na samopoczucie użytkownika ;)
Nie komentuję sposobu prowadzenia rozmowy przez tu obecnych, mogę zrozumieć wszystko Bazylu. Odniosłem się do 2-3 wypowiedzi, które wydały mi się po prostu zbyt szumne w stosunku do problemu, nic poza tym.
Pozdrawiam:)
Statyczny banner juz sie robi. Podmienie banner jak tylko bedzie gotowy.
Bazylu w zyciu nie zbanowalem i nie zbanuje zadnego usera za to ze krytykowal to co robie.
Prosze wiec badz obiektywny i pisz o faktach, a nie o tym co Ci sie wydaje.
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
...
Nie komentuję sposobu prowadzenia rozmowy przez tu obecnych, mogę zrozumieć wszystko Bazylu. Odniosłem się do 2-3 wypowiedzi, które wydały mi się po prostu zbyt szumne w stosunku do problemu, nic poza tym.
Pozdrawiam:)
Ok, jakoś to do siebie wziąłem, a przecież nie stawiałem nigdzie sprawy na ostrzu noża i ani mi w głowie wyprowadzka :) Forum to dla mnie przede wszystkim możliwość wymiany informacji związanych z Bieszczadami, zabawa, czasami nauka i też często się dziwę, że część osób traktuje swój tu pobyt "zbyt poważnie". Ale ludzie są różni i mają do tego prawo.
Pozdrówka!
Cytat:
Zamieszczone przez
admin
Statyczny banner juz sie robi. Podmienie banner jak tylko bedzie gotowy.
Bazylu w zyciu nie zbanowalem i nie zbanuje zadnego usera za to ze krytykowal to co robie.
Prosze wiec badz obiektywny i pisz o faktach, a nie o tym co Ci sie wydaje.
I fajnie z tym statycznym banerem, jednak warto było się odzywać :wink:
Darku, uśmiechnij się - jesteś w Bieszczadach (zniknęło to hasło, czy tylko u mnie się coś porobiło?) wiem, że to było mało obiektywne, ale chciałem jakoś sarkastycznie podsumować swoją wypowiedź i później się skapowałem, że zbyt to może było uszczypliwe ale już nie mogłem wyedytować. Przepraszam więc i odszczekuję: za takie pierdoły Darek nikogo nie zbanował i chyba/być może/istnieje szansa/trzeba mieć nadzieję/ że pewnie nie zbanuje :mrgreen:
Pozdrówka!
Jestes jednym z moich "ulubionych" userow ktorych czytuje i szanuje za wiedze i poziom wypowiedzi. Chce bys wiedzial (Ty i takze pozostali "przedpiscy") ze doceniam konstruktywna krytyke.
Dzieki!
Witajcie
Ja tam nic nie widzę i nic mnie po oczach nie wali.
O so chozi?
No może wkurza mnie, że logując się muszę F5 wcisnąć
itp.
No ale czymże byłaby Opera bez tego F5?
Nie na temat?
Eee. Po prostu wyłączyć zbędne wtyczki i spoko.
I denerwować się wzajemnie.
I nie straszyć.
Mówie to ja - kiedyś zbanowany przez Darka, ale za co innego :-)
Pozdrowienia Darku
P.s.
Jest jakaś rada na to F5 w Operze?
O co chodzi z tym F5 (odświeżaniem strony) w Operze? Używam tej przeglądarki i nie notuję żadnych problemów.
Witaj
Cytat:
Zamieszczone przez
coshoo
O co chodzi z tym F5 (odświeżaniem strony) w Operze? Używam tej przeglądarki i nie notuję żadnych problemów.
Takie problemy mam tylko na tym forum. Dlatego pytam.
Wersja 12.11.
Po zalogowaniu pojawia sie ponownie okno logowania. F5 wpuszcza łaskawie :-) na forum.
Przeglądanie poczty i powrót na stronę główną - to samo.
Magiczne F5 działa, ale nie zawsze.
Aha - włączyłem sobie te wtyczki.
Fajne te banerki. I mało miejsca zajmują.
Ale w powiecie bieszczadzkim nie wyświetlają żadnego schroniska.
I ło Matko Wielka - w Stężnicy kompleks wielgachny.
Gdzie się podzieje bidny miłośnik niezmąconego spokoju pod Radziejową?
Kędy wszędzie będą łany tiuristów?
:-)
Dobra - zapłacili. Kliknąłem i niechaj teraz zapłacą Darkowi.
Pozdrówka
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Przepraszam więc i odszczekuję!
hallo
Bazylku;
naprawdę ,jestem dumny ,że również noszę status 70 :)
w takim towarzystwie,
gratuluję ,że potrafiłeś zrobić krok w tył !
z całej ,tej " wcześniejszej " dyskusji zadowolony jestem .
poznałem stosunek kilku forumowiczów(przy okazji i tych dbających o maluczkich) ;
stosunek do okołofinasowych spraw;
stosunek do maluczkich.
I fajnie.
czy jestem cmokerem?
...na pewno ,jestem uniżonym sługą forumowym.
pozdrawiam
:)
:)
"Nie prawda, myślę że jesteś sam w stanie odnaleźć w ciągu paru chwil kilka for górskich/turystycznych, na których reklam nie ma."
I na nie przyjdzie czas
He! he! Fajna dyskusja. Od początku nic nie rozumiałem, bo mi nic nie wyskakiwało i nadal nic nie wyskakuje. Ot, co. Ale przeczytałem z zainteresowaniem....
Sir Bazylu!
Jak się wylogujesz, to zobaczysz napis, gdzie jesteś i co masz zrobić!
Darku!
Czy ten napis może się pojawiać po zalogowaniu?
Pozdrawiam serdecznie