Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
...
Nie komentuję sposobu prowadzenia rozmowy przez tu obecnych, mogę zrozumieć wszystko Bazylu. Odniosłem się do 2-3 wypowiedzi, które wydały mi się po prostu zbyt szumne w stosunku do problemu, nic poza tym.

Pozdrawiam:)
Ok, jakoś to do siebie wziąłem, a przecież nie stawiałem nigdzie sprawy na ostrzu noża i ani mi w głowie wyprowadzka :) Forum to dla mnie przede wszystkim możliwość wymiany informacji związanych z Bieszczadami, zabawa, czasami nauka i też często się dziwę, że część osób traktuje swój tu pobyt "zbyt poważnie". Ale ludzie są różni i mają do tego prawo.
Pozdrówka!
Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
Statyczny banner juz sie robi. Podmienie banner jak tylko bedzie gotowy.

Bazylu w zyciu nie zbanowalem i nie zbanuje zadnego usera za to ze krytykowal to co robie.
Prosze wiec badz obiektywny i pisz o faktach, a nie o tym co Ci sie wydaje.
I fajnie z tym statycznym banerem, jednak warto było się odzywać
Darku, uśmiechnij się - jesteś w Bieszczadach (zniknęło to hasło, czy tylko u mnie się coś porobiło?) wiem, że to było mało obiektywne, ale chciałem jakoś sarkastycznie podsumować swoją wypowiedź i później się skapowałem, że zbyt to może było uszczypliwe ale już nie mogłem wyedytować. Przepraszam więc i odszczekuję: za takie pierdoły Darek nikogo nie zbanował i chyba/być może/istnieje szansa/trzeba mieć nadzieję/ że pewnie nie zbanuje
Pozdrówka!