W maju zeszłego roku udało mi sie wyrwać w Biesy trzykrotnie. Ehhh to były czasy. Też bym pojechał, ale jakoś tak wypada sesję zimową zakonczyć :) Wspólnie z kuzynem usilnie nad tym pracujemy. Może do 26 sie wyrobię :) (bo kuzaj chyba nie :) )
Wersja do druku
Luz bieszczadzki, Barnabo, luz...
(powiedziała, po raz kolejny ingerując w Twój wątek :mrgreen:)
Ja tam sesję zimową zamierzam zamknąć na równi z letnią. A co :wink:
PS. Nadal, ze staropolska rzecz biorąc - suplikuję o transport w okolicach piątku... :mrgreen:
Ściskam niecnie nocnie -
K.
hmmm trza by się wybrać. Tak czy owak. Trzeba mi się spotkać w UD zjednym Waćpanem. Dostojność ichmościa wymaga, abym to ja się pofatygował tam (i dobrze) a nie on do mnie.
W piątek 16 marca 1 wolne miejsce w Bieszczady. Trasa Spała - Radom - Lublin - Chełm - Zamość - Tomaszow Lub. - Jarosław - Przemyśl - Ustrzyki D. - Wołkowyja - Baligród. Wyjazd o 24tej
Szerokości na drodze. Jakbyś gnał przez Poznań daj znać
pozdrawiam
Zagubiłam się właśnie w mnogości wątków stopowych, które, jak wiadomo - eksploatuję nad wyraz gorliwie :mrgreen:
Hm. Nie wiem, czy to przebije wozaków i walec, ja tam na jesieni w B. jechałam chłodnią na... trupa...
:grin:
Gdyby ktoś był zainteresowany, chętnie zabiorę dwie-trzy osoby z Krakowa lub po trasie! Wyjazd z Krakowa poniedziałek 19. 03. godz. 3-4 rano. Powrót środa 21. 03., godz. do ustalenia. Kontakt 665 665 656 Pozdrawiam! + Pastor
a nie wybiera sie ktos ze slaska lub krakowa wieczorem 13.04 albo 14.04??
Pastor! że ja to dziś dopiero czytam..:cry:
zajęcia zaczynam w czwartek:twisted:
udanego wyjazdu zatem..
Jeśli nic sie nie zmieni to wyjeżdzam 27 03 w nocy powrót 30 03 ,trasa przejazdu to Gliwice-A4-Kraków-krosno-Anyczkogród-Muczne.Zapewniam 1 miejsce w samoch i dobrą pogode !/wg meteo/
Trochę spózniona reakcja,niestety decycje zapadły w ostatniej chwili! Chętnie zabiorę 1 , 2 lub 3 osoby z Krakowa lub po trasie do Baligrodu, Cisnej etc. etc. Wyjazd w piątek 13. 04. 07 wcześnie rano (godz. 3-4). Wracam niedziela,godzina do ustalenia. Kontakt 665 665 656. Pozdrawiam +Pastor
Hallo,
Nie jedzie kto "na dół" pod koniec przyszłego tygodnia?
Na pewno będę się chciała dostać w Bieszcz. albo w czwartek, albo w piątek - dokładnie nie wiem jeszcze, a to niestety nie ode mnie zależne, on alternatyw.
Pytam znowu tutaj, bo minęły mnie dwie propozycje podwózki, Pastora i Wojtka. Cóż, pech to pech, nie mogłam w tym tygodniu.
Dajcie znać - gdyby.
Pzdr -
K.
Jedzie, ale w niedzielę, chyba.
W niedzielę to -ść ma ochotę być w pełni pobytu :wink: Ale dzięki, tak czy inaczej.
A, co do powrotu: poniedziałek-wtorek...
:mrgreen:
Powrót we wtorek, ale 1-go maja.:razz:
Tomku!!! do stu tysięcy padłych ..... Jak to tak można, w środku weekendu? hyhy ciekawe czy gdzieś w biesach jest organizowany pochód.... może w cieniu PRL? hihihi
A tak btw, w przyszłym tygodniu we wtorek ktoś jedzie? Bo chętnie dołączę do pewnej wyprawy, tylko muszę mieć jak.....
Można, a czemu nie. W niedzielę jadę w bliskie okolice Bieszczad. 1 maja wracam no bo 2 muszę być w pracy, niestety.
a moze ktos sie wybiera z wolnymi miejscami z okolic poznania w czwartek wieczorem lub w piatek?
jestem osobiscie chetna te miejsca zapełnic;)
Dwa wolne miejsca w Bieszczady w czwartek 26.04 wyjazd rano. Trasa Spała - Kielce - Tarnów - Jasło - Cisna
Cześć,
nie wybiera się ktoś w Bieszczady w piątek/sobotę/niedzielę (27-29.04) z okolic Katowic/Krakowa? - z wolnym miejscem w samochodzie do tego? miło byłoby, gdyby tak i gdybym mogła dołączyć.
Jakby kto miał wolne miejsce tudzież duży wygodny bagażnik. Jechał zupełnie przez przypadek zahaczajac lub nawet delikatnie omijając Szczecin poruszając sie w strone Bieszczad To Bisoniasty mógłby rzec że jest szczęsliwy..:mrgreen:
A może ktoś ma plan wyjazdu z Rzeszowa, lub przez Rzeszów w okolicy 02 maja lub o3 maja???
Z Rzeszowa owszem ale w piątek, pozdrawiam.
jakieś last minute przez Poznań może?
Hmmm, a przez Śląsk/Kraków nikt (zmotoryzowany) się nie wybiera... :roll: (?) Jakby ktoś jednak, między tym piątkiem a przyszłym czwartkiem, to dajcie, Dobrzy Ludzie, znać...
p.s. to mój e-mail: opusmagnum@o2.pl
Gdyby tak, dajmy na to Ktoś...
dajmy na to w maju lub w czerwcu...
dajmy na to z/przez okolice Katowic...
a może jeszcze tam i z powrotem...
to ja chętnie :)
Kraków - Ustrzyki Górne w dniu 17. 05. 07 r. Wyjazd z Krakowa około godz.14-tej, Chętnie zabiorę 1-2 osoby. Nie ma obowiązku konwersacji z wyjątkiem obowiązkowego "piękną pogodę mamy dzisiaj" na początku trasy! Kontakt na PW lub tel 665 665 656. Pozdrawiam! + Pastor.
Wyjazd na KIMB dziś w nocy. Mam 1 miejsce w samochodzie. Trasa: Mińsk Maz. - Warszawa - Radom - Ostrowiec Św. - Tarnobrzeg - Rzeszów - UG.
jakby ktoś jechał 6 czerwca lub któregoś z dni kolejnych w Bieszczady przez Wrocław, tudzież bliższe lub dalsze jego okolice, co by sie dołączyć można było, to proszę o kontakt..
pozdrawiam!
No i ja dołączam się, i kajam się o transport. Jest mi obojętne jaką trasą, byle by w Bieszczady.
Witam.
Potrzebuję transport z Rzeszowa do Baligrodu dla dwóch osób w okolicach 23 czerwca.
Pozdrawiam
Fajny pomysł myśle że można go troche rozszerzyć np. jadę w Biesy z miasta X mam wolne mniejsca zawsze ktoś może dosiąść się po drodze.
Sam często gonię sam przez cała polskę , a w kilka osób i weselej iczas szybciej mija
No przejściowe ochłodzenie minęło, przyznawać się! Kto śmiga w Bieszczady?
Ponawiam prośbę: Poszukuję osób jadących np 23 czerwca przez Rzeszów do Baligrodu. Proszę o kontakt na e-maila.
czy ktoś pojedzie w Bieszczady w okolicach 23- 24 czerwca?
czy starczy miejsca dla małej blondynki z dużym plecakiem?
a już w ogóle byłoby super jakby ten ktoś startował z Poznania, ale jestem skłonna dojechac do Wrocławia lub Warszawy :razz:
będę taaaaaaka wdzięczna za odzew
gg 2797923
mail: leigh-cheri@o2.pl
:) hihhih
hmmm próśb wiele, a propozycji.....
bieda.
Jutro planuję jechać w Biesy. Ktoś mnie wspomoże w wędrówce?