Gratulacje! Mogę nosić wiaderko....
Wersja do druku
Gratulacje! Mogę nosić wiaderko....
Gratuluje Tomku i bardzo się cieszę na myśl o wspólnej degustacji soku z winogron:lol:
Brawo dla rywala.
Gratulacje dla kolegi !
Górny Śląsk górą !
Należy pomysleć o bardzo szybkiej próbie generalnej II NIMB-u aby zaś nie doszło do totalnej klapy jak podczas pierwszego.:razz:
Konspekt mile widziany.
Wznoszę stakan Szustowa za zdrowie Zwycięzcy! Gratulacje!!!
o żeś to,
ja byłem pewien ,że dzisiaj powsimordyzm niefotograficzny a jakiś "staropiernikowy" :-D ogłasza herod Marcowy !
to jeszcze w domu awaria z wymiennikiem c.o.,a tu mrozy rosyjskie zaglądają zza winkla...
no cóż,krótko :
Lepiej,gdy jest gorzej
bo lepiej być może .
Gorzej,gdy jest lepiej,
bo może być gorzej.
konkurentowi-konkurentce ---phantom 22 ---dziękuję za wspólny wysiłek na bieżni i życzę szczęścia na następnym okrążeniu wokół słońca :-) :-) :-) ;
olgaa -stawiam :-D z przyjemnością;
miejscowy-dzięki za ciepłe słowa,poprawię się-może jeszcze bardziej niewyraźne :-) fotografie zrobię...;
Piskal-i gra,i je,i powsimordu-je :-) ;
Krysia-trzymam za Twojego mordototka;;
jojo-może w końcu się spotkamy -nie w krainie deszczowców :-) ;
bartolomeuszu-pierogi będą-florenckie ,a wiaderko -rzeszowskie (,o ile komisarz zakosi z pierogarni-jak zwykle) :-) ;
bertrandzie 236-...wiaderko pełne pszenicznego piwa... :-) ;
zbychu-portugalskie winogrona dojrzewają tylko dla Nas-ale to już wiesz :-) ;
Basia Z- "[...]Górny- górą a dolinami miód płynący spijam..." :-) ;
mavo-obiecuję usiąść i z komisarzem unijnym o dotację powalczyć ,przy okazji rozmów fiskalnych w Bruxeli...a bez próby generalnej to nawet nie ma co się brać za organizowanie konsumpcji -wspaniałej nagrody ;-)
Bazylu-widzę paluszki nie odmarzły i swoją powinność robią...nie zakręcaj butelki zbytnio mocno,gdyż okazja będzie się zawartością podzielić :-D
jeszcze raz dzięki za fajną zabawę !!!
idę w świat to brzemię nieść na wątłych plecach...
PS. czy ten garnek pierogów mógłbym wyhandlować za...powiedzmy garnek świeżutkiego krupnioka ...no,dobra ...jeszcze jeden garniec rzymloka dorzucę ?
co?
Trochę spóźnione, ale nie mniej gorące gratulacje Tomku :)
Marcowy, czyżbyś zdradził już Krysi, że została Ekspertem Roku i może rozporządzać nagrodami? To bardzo nieładnie z Twojej strony, a fe! Wszystko było pewnie ukartowane, co?
A Powsimorda Pierogowa niech się nie martwi, może ze dwa pierogi w Rzeszowie zostaną po przygotowaniu nagrody dla Eksperta :wink:
Tomku, gratulacje najszczersze! Pozdrawiam!
Jak mawiał wieszcz : fotografów było wielu, ale ...
Tak, tak, w zalewie milionów odgłosów migawek znaleźć uznanie na tak szacownym forum !
Gratulacje.
p.s. Tomku , wprawdzie nie mam takich uprawnień jak Krysia aby rozporządzać się Twymi nagrodami, ale taka mała sugestia,
jak by było zacnie, gdyby Twój rywal na finiszu który tak mocno rozbłysnął ostatnio, mógł być zaproszony do konsumpcji tejże ?
moje GRATULACJE !!
Taa fajnie że mój faworyt wygrał ;) Pomimo tych nieostrych i mało kolorowych zdjęć bardzo się ciesze i gratuluje :)
Szanowni,
Przechodzimy do obwołania Powsimordą kolejnego bieszczadzkiego indywiduum, a konkretnie Literata Roku 2011.
Kategoria była bardzo mocno obsadzona, nic zatem dziwnego, że w pierwszym tygodniu II tury mieliśmy nieustający remis. Jednak w drugim tygodniu głosowania na czoło wysforowało się dwóch kandydatów, którzy na pozycji lidera wymieniali się niemal codziennie. Ostatecznie niewielką, ale zauważalną większością głosów
Literatem Roku 2011
wybraliście
Trzykropkiinicwięceja!
Wielkie gratulacje! :-D
Gratki!!!
A propos Kropek żyjesz???
No, Stachu ! wreszcie się doczekałeś. Gratulki !
A jak już pozbierasz materiały w terenie, to czekamy na nieustający ciąg dalszy.
PS. O ile wiem, Stachu przebywa daleko. Jeśli macie z nim kontakt albo wiecie, kiedy wraca, dajcie mi proszę znać na PW.
No, no szanowna Komisja Wyborcza tym razem wytrzymała z wynikmi do południa, ciekawe kiedy zaskoczą nas kolejne niusy...?:grin:
Gratulacje, w kolejności ogłoszenia wyników, dla:
- Pierogowego, zręcznie fikającego w kategorii lekko-świetlnej atletyki (i pomyśleć, że cały sekret tkwi w odpowiednim żywieniu;-)))
- Trzykropka, tak biegle i wdzięcznie władającego literkami, że kraina bieszczadzka jawi się jak żywa, na jawie i w śnie:)
Brawo trzykropek! Konkurencja była w tej kategorii największa, ale trzykropkowi się należało! To są najbardziej poetyckie relacje z tych pisanych prozą :mrgreen: Gratulacje!
Trzykropku - strasznie się cieszę z namaszczenia Cię mordą (he,he)! Gratulacje!!!
Wracaj do nas szybko i pisz dalej, bo czytanie Twoich wspomnień to balsam na dusze zabieszczadzonych!
Kropku, cieszę się, że moje serduszko trafi w Twoje "literackie" dłonie. W pudełeczko po nim chwytaj wenę i nie wypuszczaj nigdy ! Wykorzystuj ją często, żeby nam radość czytania przynosić !
Gratulacje! Się należało, bez dwóch zdań. I piszę to bez najmniejszej nawet zazdrości (jako były konkurent), bo czytam Twoje relacje z wielką przyjemnością.
Gratuluję!
i pozdrawiam
Gratulacje dla foto- i prozografów
A dziś około połednia poznamy Eksperta Roku! Nie odchodźcie od ekranów!
Ojciec Dyktator ćwiczy naszą cierpliwość ;)
Podzieliłby się ktoś popcornem? Słyszałam, że da się jakoś przez USB przetransferować :roll:
Jak u Hiczkoka buduje napięcie hahaha
Jacy przywiązani go zegarków... :P
Szanowna Publiczności,
Jak Państwo wią, kategoria Ekspert Roku była również mocno obsadzona. Kandydaci szli łeb w łeb, czasem jeno który na pół chrapy z szyku się wysforował, ale zaraz reszta peletonu ponownie a zachłannie w swoje trzewia go wciągała. Ostatecznie jednak z Waszego wyboru
Ekspertem Roku 2011, czyli Powsimordą 2012
został
Wojtek Pysz!!!
Gratulacje i uściski! :-D
Wow , gratki!!!
Super! Wojtku gratulacje - mam wrażenie ( i chyba się nie mylę), że Ty NAPRAWDE WSZYSTKO WIESZ!
gratuluję BARDZO, BARDZO !!!! .....
Wojtku ! podziękowania za wszystkie Twoje objaśnienia, rozjaśnienia i relacje.
Właściwy człowiek na właściwym miejscu (zasiądzie gdy zmieni opony w rowerze na zimowe)
Gratulacje Wojtku! A jak już ochłoniesz i odbierzesz nagrody to może wreszcie :wink: nauczysz się czegoś ciekawego o cerkwiach, bo tam jest jedna cerkiewna książka.
Brawo Wojtku
Gratulacje Wojtku i Trzykropku.
W pełni zasłużone zwycięstwo :)