Gratulacje! Mogę nosić wiaderko....
Gratulacje! Mogę nosić wiaderko....
bertrand236
Gratuluje Tomku i bardzo się cieszę na myśl o wspólnej degustacji soku z winogron
Brawo dla rywala.
Gratulacje dla kolegi !
Górny Śląsk górą !
Należy pomysleć o bardzo szybkiej próbie generalnej II NIMB-u aby zaś nie doszło do totalnej klapy jak podczas pierwszego.
Konspekt mile widziany.
Wznoszę stakan Szustowa za zdrowie Zwycięzcy! Gratulacje!!!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
o żeś to,
ja byłem pewien ,że dzisiaj powsimordyzm niefotograficzny a jakiś "staropiernikowy"ogłasza herod Marcowy !
to jeszcze w domu awaria z wymiennikiem c.o.,a tu mrozy rosyjskie zaglądają zza winkla...
no cóż,krótko :
Lepiej,gdy jest gorzej
bo lepiej być może .
Gorzej,gdy jest lepiej,
bo może być gorzej.
konkurentowi-konkurentce ---phantom 22 ---dziękuję za wspólny wysiłek na bieżni i życzę szczęścia na następnym okrążeniu wokół słońca![]()
![]()
;
olgaa -stawiamz przyjemnością;
miejscowy-dzięki za ciepłe słowa,poprawię się-może jeszcze bardziej niewyraźnefotografie zrobię...;
Piskal-i gra,i je,i powsimordu-je;
Krysia-trzymam za Twojego mordototka;;
jojo-może w końcu się spotkamy -nie w krainie deszczowców;
bartolomeuszu-pierogi będą-florenckie ,a wiaderko -rzeszowskie (,o ile komisarz zakosi z pierogarni-jak zwykle);
bertrandzie 236-...wiaderko pełne pszenicznego piwa...;
zbychu-portugalskie winogrona dojrzewają tylko dla Nas-ale to już wiesz;
Basia Z- "[...]Górny- górą a dolinami miód płynący spijam...";
mavo-obiecuję usiąść i z komisarzem unijnym o dotację powalczyć ,przy okazji rozmów fiskalnych w Bruxeli...a bez próby generalnej to nawet nie ma co się brać za organizowanie konsumpcji -wspaniałej nagrody ;-)
Bazylu-widzę paluszki nie odmarzły i swoją powinność robią...nie zakręcaj butelki zbytnio mocno,gdyż okazja będzie się zawartością podzielić![]()
jeszcze raz dzięki za fajną zabawę !!!
idę w świat to brzemię nieść na wątłych plecach...
PS. czy ten garnek pierogów mógłbym wyhandlować za...powiedzmy garnek świeżutkiego krupnioka ...no,dobra ...jeszcze jeden garniec rzymloka dorzucę ?
co?
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Trochę spóźnione, ale nie mniej gorące gratulacje Tomku :)
Marcowy, czyżbyś zdradził już Krysi, że została Ekspertem Roku i może rozporządzać nagrodami? To bardzo nieładnie z Twojej strony, a fe! Wszystko było pewnie ukartowane, co?
A Powsimorda Pierogowa niech się nie martwi, może ze dwa pierogi w Rzeszowie zostaną po przygotowaniu nagrody dla Eksperta![]()
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki