a czytam a czytam --i podoba mi sie --i bardzo żałuje ,że nie było mnie tam i piszę i nie wiecie kto
Wersja do druku
a czytam a czytam --i podoba mi sie --i bardzo żałuje ,że nie było mnie tam i piszę i nie wiecie kto
a ja wiem kto :)... bom czarownica :)...cieszę sie, że się podoba :)..Cytat:
Zamieszczone przez joorg
pozdraviam Janusz ...
k
Wrrrrrr..... lameriada po całości...
Napisałem posta do tego tematu ale oczywiscie umieściłem go gdzie indziej czyli tutaj: http://forum.bieszczady.info.pl/bies...121.html#15121
Jaka porażka :P
Baby toscie juz nie ceperki --stwierdzam to po wnikliwej lekturze -- a nie poszły bysci we wschodnie Biesy , na kresy ????
Same "Zochy" :twisted: :twisted: :twisted: a na kresy a jusci..... pójdziem wsyćkie...
Witam,
Dzięki kobiecie_bieszczadzkiej za uznanie mojego chomiczka :lol: o imieniu "Kwach" !!! W nagrodę 8) dodaję następne pikne ujęcie.
Marek
jak już to nie "Zochy" i nie same, jak z tekstu wynika --tylko "Halszki" przecież to tak ma być -- Goralka Halka........Cytat:
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
a mam str żeby zobaczyć jak na Biesach wschodnich jest pięknie i dziko ,a wysoko też ..ale nie podam jej tu bo na krypto-reklame zakrawało by,,
Alez podaj.......:) to tylko dla lubujących się :).... jam Zocha :P , ale mogę być i "Halszka" ino wiedźma :twisted: ........
pozdraviam
k
ps. myslę, że mam już wielu chętnych na wypad na kresy.... :)
jak obiecałam jagnie...dodam kilka foteczek jeszcze :) co by można popodziwiać ;) :twisted:
oraz....