Odp: Lista obecności na najbliższym VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
Polej
Cosik mało ludków potwierdziło przyjazd, a plany były wielkie …
No sorry, ja pisałam już kilka razy, że w miarę możliwości będę to będę i chyba nie muszę tego powtarzać kilka razy.
Już sobie zaklepałam urlop i jak mi nie wypadnie coś na prawdę nadzwyczajnego to przyjadę.
Dla mnie osobiście najważniejszy jest wypad na Pikuj i na to się nastawiam, wobec czego będę w piątek około południa w Ustrzykach Dolnych. A co dalej to się okaże. Będę mieć ze soba namiot, śpiwór karimat, więc jestem całkowicie niezależna.
BTW czy ktoś z Kolegów dysponuje może telefonem do Irka i mógłby mi przesłać na priv, bo zapomniałam go zapytać, a z tamtego forum się wypisałam, więc i pw mi nie działa.
Pozdrowienia
Basia
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Dla mnie osobiście najważniejszy jest wypad na Pikuj
Basia
...... a to nie KIMB?! (i przy okazji w ramach imprezy stowarzyszonej wyjazd na Pikuj? )
Cytat:
Zamieszczone przez
Xiro
...... a to nie KIMB?! (i przy okazji w ramach imprezy stowarzyszonej wyjazd na Pikuj? )
Ależ oczywiście że KIMB, a konkretniej jego część.
B.
Bardzo dziękuję wszystkim.
Telefon do Irka dostałam już cztery razy, więcej nie trzeba :grin:
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Bardzo dziękuję wszystkim.
Telefon do Irka dostałam już cztery razy, więcej nie trzeba :grin:
B.
ja tez nie mam kontaktu do nikogo z was.. a moze by sie jaki przydal jakbysmy sie nie mogli znalezc albo co.. tylko mi niestety ten PW tu nie dziala :( basiu, moze mi wyslesz numer do ciebie albo do irka na priv na jakims innym forum albo na maila (biedronka.buba@gmail.com)
W ten miły świąteczny dzień przypominam, że VIII KIMB już tuż - tuz.
A przyjadą nań, jeśli poważnie traktują swoje słowo, m.in. następujące osoby:
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
VIII KONGRES INTERNAUTÓW MIŁOŚNIKÓW BIESZCZAD A.D. 2009 ODBĘDZIE SIĘ W DNIACH 15 - 17 MAJA W ZAJEŹDZIE "POD CARYŃSKĄ"
W USTRZYKACH GÓRNYCH.
SPOTKANIE GŁÓWNE: WIECZÓR 16 MAJA I NOC 16/17 MAJA.
POCZĄTEK: GODZ. 19:00
OBECNOŚĆ WSZYSTKICH PONIŻEJ WYMIENIONYCH OSÓB
- OBOWIĄZKOWA.
Głosowało
30 osób.
Ostateczny rozkład głosów okazał się następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Basia Z.
3) bertrand236
4) Pastor
5) Marcowy
6) dorota z krakowa
7) długi
8. Tarnina
9) manio
10) klopsik
11) kobieta_bieszczadzka
12) krawc
13) Misieg
II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"
www.carynska.pl
1) orsini
2) Stały Bywalec
3) Jaro
4) WUKA
5) andrzej627
6) Jurko
7) Wojtek1121
8. Recon1
9) vm2301
10) Marcin Scelina
11) mAAtylda
12) zbyszekj
13) Polej
14) Hero
15) iza
16) Piotr
17) irek
PS
Uprzejmie proszę Recona1, aby sobie skopiował ww. listę zwycięskiego elektoratu "ustrzyckiego" (17 osób).:-)
Tyle gwoli przypomnienia ...
:smile:
A niby po co mam kopiować?
Widziałem osobiście i przy świadkach, że Prezes nosi ze sobą kalendarium (chyba się nawet z nim nie roztaje?!), a w nim kapownik z... hmm.... no listę w nim widziałem. Czyżby na KIMB nie raczył go zabrać?
Aż nie chcę wiedzieć co ma tam więcej ponotowane. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
A niby po co mam kopiować?
Widziałem osobiście i przy świadkach, że Prezes nosi ze sobą kalendarium (chyba się nawet z nim nie roztaje?!), a w nim kapownik z... hmm.... no listę w nim widziałem. Czyżby na KIMB nie raczył go zabrać?
Aż nie chcę wiedzieć co ma tam więcej ponotowane. ;)
Ale Pan Prezes Kurtyka wie. :lol:
Ekipa w składzie: Wojtek1121 z Anią i dwóch Andrzejów melduje się w Hotelu Górskim 13 maja.
Drugi Andrzej to mój kolega szkolny, którego odnalazłem dzięki Internetowi, z którym jeździmy teraz w Bieszczady. Jest cichym użytkownikiem forum jako andsiejk.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
(...)
Drugi Andrzej to mój kolega szkolny, którego odnalazłem dzięki Internetowi, z którym jeździmy teraz w Bieszczady. Jest cichym użytkownikiem forum jako andsiejk.
Pamiętam. Dwa lata temu byliśmy z nim w Dydiowej.