Nawet jeżeli wygrałeś tylko o "błysk szprychy" to i tak wygrałeś zasłużenie... GRATULUJĘ!!!
Pozdrawiam
Wersja do druku
Nawet jeżeli wygrałeś tylko o "błysk szprychy" to i tak wygrałeś zasłużenie... GRATULUJĘ!!!
Pozdrawiam
Spieszę z gratulacjami. Przepraszam ,że tak późno, ale rower mi zamarzł. Teraz to już będziesz musiał przyjechać na KIMB.
GRATULACJE WOJTKU !
Może to nie w temacie eksperta, ale ja cały czas jestem w pod wrażeniem rowerów na Połoninie Równej i twojego wykonania pieśni w BORSZY.
Wojtku, przyjmij serdeczne gratulacje i przybądź na wtorkowe spotkanie to Cię pod sam sufit podrzucimy na wiwat! (nie będę ukrywał, że kwestia lądowania będzie uzależniona od Twoich deklaracji ws. udzielenia Ci pomocy w rozpierożeniu garnca :wink:)
Wojtku Gratulacje:)
Wielkie gratulacje !!! Liczę, że kiedyś będę mógł poznać zwycięzcę, bo Jego uwagi zawsze robią wrażenie :-)
Spieszę pogratulować dotychczasowym zwycięzcom: Congrats! (Félicitations!) ; Congratulations ; Glückwunsch! i czekam na kolejne odcinki. /Ale bez popcornu - nie znoszę nawet jego zapachu bryyyy/ ;)
Przyznanie mi tego tytułu jest dla mnie zdarzeniem zupełnie nieoczekiwanym. Głównie z tego powodu, że swoją wiedzę o Bieszczadach oceniam na trójkę, momentami z lekkim plusem. Zauważyłem kiedyś, że nominatem był m.in. Bazyl, a gdzie mi tam do niego z wiedzą o Bieszczadach. No, może wiem coś o sztuce cerkiewnej, ale to tak w zarysie. Jedyny powód zdobycia tego tytułu, jaki mi przychodzi do głowy, to fakt, iż jestem już tak stary, że kiedyś później, to może już być za późno:)
Przyznanie tego tytułu jest dla mnie nie tylko wielką niespodzianką. Jest też powodem do zawstydzenia. Nie brałem czynnego udziału w tym głosowaniu, co niewątpliwie odnotował skwapliwie Henek:) Nie przeglądałem także wyników i nikomu nie gratulowałem. A nawet przyznanie mi tego zaszczytnego tytułu zauważyłem z niemałym opóźnieniem. Przejawiam też nikłą aktywność w życiu organizacyjno-rozrywkowym forum, czyli w planowaniach, naradach i projektach. No, może z wyjątkiem czynnego uczestnictwa w RIMB-ach, ale też „nie po linii”, bo na rowerze. I żeby być sobą, pewnie takim pozostanę.
W podsumowaniu: podnosi mnie na duchu to, że i dla takiego dziwaka znajduje się miejsce w tak zacnym towarzystwie. Dziękuję.
oj tam, oj tam...NALEŻAŁO się Bracie , więc trza brać na klate !!! :roll:
...Witajcie, pozwólcie że posiłkuję się cytatem przedmówcy, ale w takt mojej myśli uderza mocno i z przytupem. Pięknie DZIĘKUJĘ za uznanie, choć trochę mnie ów fakt zdziwił, i zaskoczył, dziwię się nieustannie. Mimo że przeszło rykoszetem, poczyniło poważne ślady które odbijają się echem w mojej głowie. Jako że aktualnie nie mam nic prócz plecaka, to skrobię coś na marginesie i jak poukładam się w sobie, to przedłożę rękopisy. Tymczasem Bywajcie Dobre Ludy, Powsimordom współplemiennym gratuluję i do... na pohybel zamarzniętym gilom w nosie. :)
Czyżby Marcowy zapadł w sen zimowy? Przecież kategorii powinno być tyle co łap u sierściuchów! :)
U mojej sierściuchy są trzy ;)
hallo;
jeszcze raz dziękuję za miłe słowa:oops:
TRZYKROPKU- zdrowia,
zdrowia do pisania!
WOJTKU-gratuluję i obiecuję nadmuchać opony w Twoim osobistym rowerze ,własnymi płucami
(oczywiście po spożyciu substancji ,która bywa w stanie lotnym -lżejsza od tlenu)
oby Cię niosły tam....gdzie Cię nie poniosło jeszcze...(aha w sprawie pierogów,słyszałem że kolarze -substancje mączno-serowe ...żle przyswajają i to może zaszkodzić ich diecie ,a co za tym idzie pewnie nagroda pierogowa bedzie ci ciążyć...wiec proponuje szybkie przepakowanie owej nagrody do mojej sakwy :-P...całej? no może dwa pierogi dla Bartolomeusza ostawię...przecież obiecał ,że dwa dla mnie się znajdą :)
Jak widać, sierściuch sierściuchowi nierówny :-D
Forumowicza Roku poznamy dziś w okolicach południa! A na pewno między wschodem a zachodem!
Szanowni Forumowicze,
Dziś, w charakterze wisienki na torcie, poznamy Forumowicza Roku, czyli indywiduum pod wieloma względami ponadprzeciętne, ponadregionalne i ponadczasowe. Chciałbym jak zwykle napisać, że walka była zacięta, ale... nie była. Już na samym początku większość bezwzględną głosów zdobył jeden bezwzględny kandydat, przez cały czas kontrolował pozycję lidera i w żółtej koszulce, przez nikogo niezagrożony, dojechał do mety. Pozostali kandydaci przyjechali nieco później, w całkiem zwartym peletonie.
Miło mi poinformować, że
Forumowiczem Roku 2011, czyli Powsimordą 2012
po raz kolejny wybraliście
don Enrico!!!
Gratulacje, Heniu! I niech Ci rzeszowska gwiazda pomyślności nigdy nie zagaśnie! :-D
Gratulacje Heniu! Za obie nagrody, bo Marcowy jakoś przemilczał :evil: fakt, że od dziś jesteś nie tylko potrójną Powsimordą ale także Superpowsimordą najwyższej kategorii! :mrgreen:
Wszystkim Mordkom gratulacje :mrgreen:
Gratki Heniu!!!
Heniu !
Gratulacje i dziękuję za wszystkie fajne imprezy, za wszystkie ciekawe forumowe wpisy !
W pełni zasłużona nagroda :)
Don Enrico, Ty Potrójna Mordo Wąsata, niechże Cię uściskam - serdeczne gratulacje!
Szacun wielki Atamanie!
Gratulacje Heniu !
Oh !!!
Nie wiem co powiedzieć.
Dziękuję wszystkim za udział w tej zabawie, bo to przecież tylko zabawa.
J też ściskam i gratuluje Heniu:)
Gratulacje składam Wszystkich Powsimordom 2012...a szczególne dla Don Enrico...Henkowi..bo za całokształt
Henek, Mordo ty nasza Powsi. Superpowsimordo!
Wszystkiego dobrego. Gratulacyje!
Ljuba, bratsy, ljuba, ljuba bratsy żyt,
S naszim atamanam nie prichoditsja tużit //muzyka
Pozdrowienia i gratulacje dla wsjech powsich mórd!
Gratuluję serdecznie tryumfatorom V edycji Powsimord... pozdrawiam z Pyrlandii.
Super Heńku :-)
Powsimorda wirtualny i w realu.
Gratuluje wszystkim nominowanym.
Pozdrawiam.
Gratulacje heniu !!!!
Gratulacje Heniu !!!!!
Gratuluję
Pożeraczowi pierogów zwanemu czasemdegustatorem za poezję tworzoną migawką
trzy... za relacje które nadal pamiętam jak bym widział fotografie
Wojtkowi P za to że nie zostałzawodnikiem z 3C lecz dzielnie dojeżdża tam gdzie inni nie dochodząi wie gdzie jest
Don owi Atamanowi wąsów podkęcaczowibo bez niego nie jeden wyjazd pozostał by w sferze marzeń
CZOŁEM WAŚMOSCIOM !
Dzięki, dzięki, Panie Grochu ....
Podziękowania wszystkim, podziękowania specjalne, dla tych którzy chcieli wziąć udział w forumowej zabawie powsimordowej.
Podziękowania dla Ojca Dyktatora za to że nie dał się zbałamucić demokracji i wysłuchał cierpliwe różnistych imaginacji.
Podziękowania dla szerokich rzesz forumowych, za to że cierpliwie znosiła moje fanaberie.
Podziękowania dla tych którzy głosowali na mnie - nie wiedząc że po raz ostatni.(wyjaśnię później)
Podziękowania serdeczne dla tych którzy chcieli wziąć udział w imprezach jakie skrzyknąłem.
Podziękowania za Wasz udział w FORUM , bo to forum nadaje pęd i kierunek mojemu działaniu.
Ale mam też niedosyt.
W ostatnim roku pojawiło się na forum wiele wartościowych osób , które według mnie nie zostało docenionych.
Pojawia się pytanie na podsumowanie : czy oprócz Starych Pierdołów do których się zaliczam nie należałoby stworzyć kategorii - debiut roku ?
ps. Wojtek P. pisał :
Ja uważam że siła tego forum tkwi właśnie w dwóch ramionach :Cytat:
podnosi mnie na duchu to, że i dla takiego dziwaka znajduje się miejsce w tak zacnym towarzystwie. Dziękuję.
- dziwaków
- debiutantów
I na nich liczę otwierając zakładki forum.bieszczady.info.pl
Enrico, gratulacje najszczersze i życzenia wielu pomysłów i to takich, na które nawet debiutanci wpaść nie mogą! Pozdrawiam!
Mea culpa... :oops: Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że tydzień w fabryce był ciężki. Także z tego względu ogłaszanie wyników Powsimordowych było dość chaotyczne. Wybaczcie, taki lajf.
Ogłaszam zatem, że don Enrico, jako trzeci w historii Forum, za trzeci z rzędu tytuł Forumowicza Roku uzyskuje zaszczytne miano SUPERPOWSIMORDY. Dołącza tym samym do forumowego Panteonu, w którym zasiadają już WUKA i Bartolomeo.
A podsumowując tegoroczne wybory:
Z Waszej woli i ochoty nagrody Forum za rok 2011 otrzymali, czyli Powsimordami 2012 wybrani zostali:
- w kategorii Forumowicz Roku - don Enrico,
- w kategorii Ekspert Roku - Wojtek Pysz,
- w kategorii Literat Roku - trzykropkiinicwiecej,
- w kategorii Fotografik Roku - Pierogowy.
Dzięki hojności sponsorów zwycięzcy otrzymują:
Forumowicz Roku
- okolicznościowy dyplom i gadżet,
- mokra (?) niespodzianka od Piskala,
- butelka wina domowej roboty od Hero,
- butelka okowity od Zbyszka,
Ekspert Roku
- książka "Cerkwie szlaku ikon" Roberta Bańkosza,
- prawdziwy garniec prawdziwych pierogów od Klubu Rzeszowskiego,
Literat Roku
- piernikowe serduszko bieszczadzko-kujawsko-pomorskie od WUKI,
Fotografik Roku
- prawo do organizacji imprezy w rezydencji Mavo,
- koszulka termoaktywna od Zbyszka,
- mokra (?) niespodzianka od Piskala.
- butelka okowity od Zbyszka.
Wśród elektoratu przybyłego na KIMB zostanie wylosowanych:
- Łącznie 10 map "Sztuka pogranicza polsko-słowackiego", "Etnografia pogranicza polsko-słowackiego" oraz "Przyroda pogranicza polsko-słowackiego". Są to turystyczne mapy 1:130.000 ze szczegółowymi opisami i zdjęciami na odwrocie, zdjęcia w załączniku. Uwaga! Zgodnie z wolę P.T. Anonimowego Sponsora z losowania wyjęci są mieszkańcy dalekiego, ale jakże bliskiego Rzeszowa - ci mogą zaopatrzyć się w mapy innymi kanałami (info na PW).
- Flaszka dobrego trunku do samodzielnego wykopania w Bieszczadach - tradycyjny gift od Wojtka1121.
A TERAZ ZŁA WIADOMOŚĆ...
Niestety, żaden z głosujących nie wytypował mimochodem zwycięskiej czwórki, więc nie mamy zwycięzcy Mordolotka.
A TERAZ DOBRA WIADOMOŚĆ!
Z woli sponsora nagrody dla Mordolotkowiczów zostaną rozlosowane wśród wszystkich głosujących obecnych na KIMB-ie. Do ww. puli dokładamy zatem termos i 2 kubki termiczne od Zbyszka.
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich zaangażowanych i do zobaczenia na KIMB-ie! :-D
Marcowy podglądnął i napisał :
.Cytat:
przez cały czas kontrolował pozycję lidera i w żółtej koszulce, przez nikogo niezagrożony, dojechał do mety.
Załącznik 27441
Podejrzana ta żółta koszulka.
To proszę zgadnąć gdzie mnie Marcowy widział ?
A może to pytanie powinno być wątku z cerkwią w tle ?
Forumowiczowi Roku zagadki z cerkwią z Radruża wolno dawać wszędzie! :wink:
Pierogowemu Życzę - aby zawsze obiektyw uchwycił to co może być godne uwag! Byśmy się zachwycali utrwalonym obrazem chwili.
Trzykropkowi Życzę - aby nadal pozostawał poetyckim prozaikiem! Abyśmy mogli nasycić wyobraźnię.
Wojtkowi Pyszowi Życzę - wszelakich dróg jak najwięcej do przejechania! Byśmy wiedzieli Co? Jak? Gdzie? i Kiedy?
Don Enrikowi Życzę - niekończących się pomysłów mądrego wykorzystania czasu! Aby wszystkie "Stare Pierdoły", "Dziwacy" i "Debjutanci" mogli brać przykład.
A Wszystkim gratuluję!
Serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięskich Powsimord:)!
pzd. Kamil
Łubu dubu!
Łubu dubu!
Niech żyje nam
Prezes Rzeszowskiego Klubu
Niech żyje nam!
To Gratulowałem ja bertrand236.
Nie gratulowałem wcześniej, bo mnie nie było...
Acha! I rób tak dalej! Rób tak dalej.....
Pozdrawiam