Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
Ekspertem Roku 2011, czyli Powsimordą 2012
został

Wojtek Pysz!!!
Przyznanie mi tego tytułu jest dla mnie zdarzeniem zupełnie nieoczekiwanym. Głównie z tego powodu, że swoją wiedzę o Bieszczadach oceniam na trójkę, momentami z lekkim plusem. Zauważyłem kiedyś, że nominatem był m.in. Bazyl, a gdzie mi tam do niego z wiedzą o Bieszczadach. No, może wiem coś o sztuce cerkiewnej, ale to tak w zarysie. Jedyny powód zdobycia tego tytułu, jaki mi przychodzi do głowy, to fakt, iż jestem już tak stary, że kiedyś później, to może już być za późno:)

Przyznanie tego tytułu jest dla mnie nie tylko wielką niespodzianką. Jest też powodem do zawstydzenia. Nie brałem czynnego udziału w tym głosowaniu, co niewątpliwie odnotował skwapliwie Henek:) Nie przeglądałem także wyników i nikomu nie gratulowałem. A nawet przyznanie mi tego zaszczytnego tytułu zauważyłem z niemałym opóźnieniem. Przejawiam też nikłą aktywność w życiu organizacyjno-rozrywkowym forum, czyli w planowaniach, naradach i projektach. No, może z wyjątkiem czynnego uczestnictwa w RIMB-ach, ale też „nie po linii”, bo na rowerze. I żeby być sobą, pewnie takim pozostanę.

W podsumowaniu: podnosi mnie na duchu to, że i dla takiego dziwaka znajduje się miejsce w tak zacnym towarzystwie. Dziękuję.