Odp: Co to jest tzw."stonka"
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Pieprzyć `poprawność polityczną`[...]Dla mnie stonka to wszyscy ci,którzy muszą mieć przewodnika aby wyjść na Tarnicę[...]
Hehe:)
Sexu Ci się zachciewa:P I to z kim:O??!!
A wyobraź sobie, że widziałem kiedyś przewodnika, który na jednym skrzyżowaniu szlaków dziarsko zawołał 'i dalej skręcamy na wschód!' i skręcił na północ. a na nieśmiałe uwagi co bardziej obeznanych w kierunkach świata odparł 'ja jestem przewodnik, ja wiem lepiej, gdzie północ!' i grupa przytłoczona tym argumentem wlokła się dalej w milczeniu rozpamiętując swoją klęskę wynikłą z nieuctwa.
Pzdr,
Derty
PS: Kiedyś, kiedyś to nawet na Skupniowy Upłaz zamawiano prowydnyka...
a ja spotkałem w sierpniu grupę przewodników. I przyznam że nie była to stonka. Różnie bywa....
Bo przewodnicy to nie stonka tylko muchomorki badz sierotki marysie analogia wynikla jest z powodu koloru polarkow i paseczkow co jes se tam przyszyli
...paseczki to pikuś..stonka tez ich troche ma... zazwyczaj trzy na nogawce... ale teraz to Ci nasze pchajowniki to i kapelusiki majom..stare grzyby..wyjedzone przez kilometry
Widzę, że temat jak Towarzysz Iljicz - wiecznie żywy.
I Michał ma się dobrze! To dobrze.
A stonka to my. I Was zjemy. :twisted:
Cześć
Cytat:
Zamieszczone przez
T.B.
Widzę, że temat jak Towarzysz Iljicz - wiecznie żywy.
I Michał ma się dobrze! To dobrze.
A stonka to my. I Was zjemy. :twisted:
To oczywista oczywistość!
Zeżremy ich, że tak powiem bez sztućtów:!:
Fajnie - jest Stały - pojawił sie TeBuś.
Czyli moge spadać na urlop forumowy:mrgreen:
Pozdrówka dla Pyrlandii i W-wy Ochoty
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
...To oczywista oczywistość!
...
"Białe jest białe , a czarne, czarne ";) jak powiedział ....no ten:smile:
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
...
Czyli moge spadać na urlop forumowy:mrgreen:..
Nie , nie rób tego , Michał.
Hej:)
Przy okazji tego wątku zrodzilo mi sie kilka pytanek. Czy ktoś z Was ma aktualne dane o ruchu turystycznym w regionie bieszczadzkim? Czy wiecie moze, gdzie by takie dane zebrac? Czy sa gdzies wykonywane analizy porownawcze natezenia ruchu turystycznego w roznych czesciach regionu?
Za podpowiedzi z gory dziekuje:)
Derty
PS: Przepraszam wszystkich czytaczy moich postow za brak czcionek polskich lecz po robocie mam do dyspozycji jedynie wersje angielska windozy i nie wiem, jak ja zmusic do generowania polskich znakow w kazdym programie:D
a moze wszyscy co nie lubia stonki by sobie zrobili takie naszywki??? :) ja bym chetnie sobie naszyla na chlebak i bluze :)))
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a9478c191.html
Owszem , owszem mi sie podoba tylko trzeba komisyje jakąś powołać kto może ?a kto nie ?- takie cudo se przyszyć .