-
Odp: SPRZEDAM nieruchomość w Bieszczadach - ogłoszenia
Sprzedam piękną działkę na ul.Bieszczadzkiej w Ustrzykach Dolnych. Powierzchnia 30a. Spokojne miejsce graniczące z lasem zdala od drogi głównej. Możliwość podziału na mniejsze działki. Warunki zabudowy. Cena 220 000 zł do niegocjacji. Więcej info: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-pi...y-ID1c0xT.html
-
Witam!
Sprzedam działkę 30 ar w miejscowości Łodyna okolice Ustrzyk Dolnych. Działka z widokiem na stok narciarski Laworta, przy drodze asfaltowej, okolica cicha i spokojna.
Cena 4.500 za ar. Istnieje możliwość zakupu większej powierzchni 1,5 ha. Gorąco zachęcam.
Więcej info kamil-ustrzyki@wp.pl, tel :693131051
-
Odp: SPRZEDAM działkę w DWERNIKU
Ponawiam ofertę sprzedaży działki w DWERNIKu. - strona http://www.dwernickakoliba.republika.pl/ , ewentualnie ZAMIENIĘ na działkę lub mieszkanie w okolicach Warszawy
-
Ona ma niewiele ponad pół ara?
-
Z mapy wynika, że ma 58 arów, więc w opisie jest czeski błąd ;)
-
Na to właśnie chciałem zwrócić uwagę.
-
Dziękuję za czujność vm2301. Już poprawiłem - powinno i jest : 58a
Jeśli ktoś chętny - zapraszam. Ponegocjujemy ;)
-
Chata z bala w Bieszczadach REWELACYJNA CENA 45 tysięcy zł !!! Przedmiotem sprzedaży jest dom z bala posadowiony na działce o powierzchni 8 ar. Nieruchomość znajduję się w Nowosielcach Kozickich gmina Ustrzyki Dolne, powiat bieszczadzki.
http://s1.pokazywarka.pl/i/1264008/5...wosielce12.jpg
Chętnych zapraszam do obejrzenia na miejscu.
Kontakt:
KNC LESKO
134696732
696649788
lesko@wsn.pl
Oferta w biurze: 39385
-
Ech, gdyby nieco inna lokalizacja ... ;)
-
Dla jednych takie miejsce to minus dla innych plus :)
-
Witam wszystkich forumowiczów. Mam do sprzedania działki w Bieszczadach. Ceny są atrakcyjne, bez pośredników.
Łukowe 2ha – 170 000zł
Działka budowlana o powierzchni 2,16ha w miejscowości Łukowe, gmina Zagórz, powiat sanocki, województwo podkarpackie. Dojazd asfaltowy. Możliwość zdobycia warunków zabudowy na kilka domów. W sąsiedztwie domy i media.
Łukowe 23ha – 1 080 000zł
WŁAŚCICIEL sprzeda działkę rolną z możliwością uzyskania warunków zabudowy o powierzchni 23ha w miejscowości Łukowe, powiat sanocki, województwo podkarpackie. Cztery drogi dojazdu, polne częściowo utwardzone. Dojazd samochodem osobowym. Po deszczach lub zimą dojazd samochodem terenowym.
Działka jest to pasmo bieszczadzkiego szczytu górskiego „prywatna połonina” z widokiem na panoramę połonin. W latach 60 znajdowała się tam bacówka . Dziś jest to idealne miejsce do wybudowania posiadłości myśliwskiej lub samotni dla milionera ;) Doskonałe miejsce pod schronisko lub agroturystykę. W pobliskich lasach występują takie zwierzęta jak: sarny, jelenie, żubry, rysie itp.
Kalnica – 210 000zł WŁAŚCICIEL sprzeda działkę budowlaną o powierzchni 1,07ha w miejscowości Kalnica(8km od Baligrodu), powiat sanocki, województwo podkarpackie. Działka położona w dwóch poziomach. Odległość od Jeziorek Duszatyńskich ok1,5 ha pieszo przez las. Warunki zabudowy na 3 Domy. Działka dolega do rzeki i drogi asfaltowej. Prąd na działce. Wieś skanalizowana, woda z wodociągu wiejskiego - media w sąsiedztwie. Działka położona w okolicy stadniny koni, wyciąg narciarskiego w odległości ok10 km w miejscowość Bystre obok Baligrodu. Przez wieś przebiegają wędrowne szlaki turystyczne, konne i rowerowe. Doskonałe miejsce na budowę domków rekreacyjnych i pensjonatu agroturystycznego. Jeziorka Duszatyńskie http://pl.wikipedia.org/wiki/Jeziorka_Duszaty%C5%84skie Jeziorka Bobrowe rezerwat "Gołoborze", ok1 ha pieszo przez las http://www.twojebieszczady.pl/jeziorko.php
Tyrawa Wołoska – 310 000zł
WŁAŚCICIEL sprzeda działkę rolną z możliwością przekwalifikowania na budowlaną o powierzchni 4ha w miejscowości Tyrawa Wołoska, niedaleko Ustrzyk Dolnych. Działka w Natura 2000. Na działce prąd. Dojazd drogą utwardzoną. Możliwość zdobycia warunków zabudowy siedliskowej. Działka rekreacyjna.
Ustjanowa Dolna – 370 000zł WŁAŚCICIEL sprzeda działkę budowlano-rolna o powierzchni 2ha (1ha budowlany i 1ha rolny) w miejscowości Ustjanowa Dolna, województwo podkarpackie. Po wykarczowaniu zakrzaczenia na rolnej części możliwość przekształcenia na budowlaną. Działka uzbrojona w prąd. O jej atrakcyjności świadczy to, że oprócz bliskich odległości (8km od Soliny, jak i od Ustrzyk Dolnych) jest możliwość zabudowy, wydane pozwolenie na budowę 2 domów. Dojazd 150m drogą utwardzoną do asfaltu. Działka w kształcie litery L.
Krzemienna – 35 000zł WŁAŚCICIEL sprzeda działkę rolną z możliwością przekwalifikowania na budowlaną o powierzchni 0,99ha w miejscowości Krzemienna, powiat brzozowski województwo podkarpackie. Nie objęta programem Natura 2000. Dojazd drogą polną. Na zdjęciach numer działki 969.
Rakowa – 60 000zł WŁAŚCICIEL sprzeda działkę rolną z możliwością przekwalifikowania na budowlaną o powierzchni 1,78ha w miejscowości Rakowa, powiat sanocki, województwo podkarpackie. Nie objęta programem Natura 2000. Dojazd drogą polną.
Średnie Wielkie (na górze Bania) – 320 000zł WŁAŚCICIEL sprzeda działkę rolną z możliwością przekształcenia na budowlaną o powierzchni 10ha w miejscowości Średnie Wielkie (na górze Bania), powiat sanocki, województwo podkarpackie. Nie objęta programem Natura 2000. Dojazd drogą bitą.
Zainteresowanych proszę o kontakt drogą mailową. Pikusinho@gmail.com. Możliwość delikatnych negocjacji :)
-
Cisna - Dom rekreacyjny
Pow. użytkowa 55 m2
Powierzchnia działki 14 ar
Atrakcyjna oferta sprzedaży domku letniskowego typu Brda dla 8 osób na dużym zalesionym
i zagospodarowanym terenie wyposażonym w miejsca do parkowania, wiatę, boisko sportowe, plac zabaw dla dzieci.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu:
696649788
lesko@wsn.pl
-
10 załącznik(ów)
Sprzedam drewniany dom z 1937 roku w bardzo dobrym stanie. Dom do rozbiórki i przeniesienie na inne miejsce. Ewentualne info na priv.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mavo
Sprzedam drewniany dom z 1937 roku w bardzo dobrym stanie. Dom do rozbiórki i przeniesienie na inne miejsce. Ewentualne info na priv.
Ile może być na Pw
-
Witam jestem zainteresowany zakupem gospodarstwa rolnego w Bieszczadach lub działki rolnej min 1h z domem stan obojętny
-
Odp: SPRZEDAM działkę we wsi Dwernik
Sprzedam działkę budowlaną we wsi DWERNIK ( za Piekiełkiem). Działka o pow. 58a , przylega do potoku. Cena za działkę 150ooozł, tel. 501 339 726
EDIT: dopisek z 27.09.2013:
Cytat:
Zamieszczone przez
kisielak
Oferta nieaktualna - działka "zostaje w rodzinie" ;)
-
Sprzedam działkę w Łodynie
Sprzedam działkę 30 ar w miejscowości Łodyna (okolice Ustrzyk Dolnych). Działka rolno-budowlana, położona przy drodze asfaltowej, w kształcie prostokata. Z działki rozpościera się widok na stok narciarski Laworta. Można dokupić wiekszą ilośc działki. Zachęcam cena 100 tyś
tel: 693131051
-
Odp: Sprzedam działkę w Łodynie
Cytat:
Zamieszczone przez
dodzia222
Sprzedam działkę 30 ar w miejscowości Łodyna (okolice Ustrzyk Dolnych). Działka rolno-budowlana, położona przy drodze asfaltowej, w kształcie prostokata. Z działki rozpościera się widok na stok narciarski Laworta. Można dokupić wiekszą ilośc działki. Zachęcam cena 100 tyś
tel: 693131051
Cena jakiś kosmos :)
-
Odp: Przeprowadzka w Bieszczady
Mam działeczkę do sprzedaży 30 ar w miejscowości Łodyna tj 5km od Ustrzyk Dolnych. Działka znajduje się przy drodze asfaltowej, na południowym stoku, ma kształt prostokąta. Ze szczytu działki rozpościera sie widok na stok narciarski Laworta i pobliskie pagórki. Dla tych którzy lubią spokój i ciszę. Działka idealna pod domek jednorodzinny.Można dokupić wieksza ilość działki. Cena do uzg. Proszę dzwonić 693131051
-
znalazłem ogłoszenie o sprzedaży Ośrodka Wypoczynkowego Zawóz w Bieszczadach
dla zainteresowanych więcej tutaj
http://www.ciech.com/PL/GrupaCiech/N...ony/zawoz.aspx
-
Roztoki Górne działka budowlana o powierzchni 8 ar w sercu bieszczadzkiej dziczy :lol:
56 000 PLN
8,00 ar
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...72333310_n.jpg
Oferta w biurze numer: 796
Mirek 696-649-788
-
Cytat:
Zamieszczone przez
leszczu
A coś więcej info można?
Budowlane toto? Przy drodze czy w głębi?
a natura 2000? bo pewnie orła przednio-biało-krzykliwego i kondora naukowce z IOP tam znaleźli więc sie człek nie pobuduje.....
-
Pytonie! No przecież napisane jak orzeł na niebie...Budowlana! Sam bym kupił, bo akurat marzy mi się ta lokalizacja, ale jakoś...czekaj, czekaj...cholera, 10 gr mi brakuje:)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
leszczu
Pyton dasz radę :))
Tiaaa, dam rade, tak jak z Przysłupem, już 2 lata robię raport. Mieszkańcy od prawie 40 lat mieszkający orła przedniego tam nie wiedzieli. A IOPowcy słyszeli :shock::shock: i szlaban na działce postawili bo może być siedlisko-żerowisko orła (łaką kośna, obok dom). I taka ta natura2000, chroni się "zasłyszane" a miejscowi (już nie mówię o przyjezdnych okolicznościowo) budowac na swych gruntach nie mogą! Zwierzak przed człowiekiem, ALE to dyskusja na inny wątek....
To jak z tą natura w Roztokach?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kisielak
Sprzedam działkę budowlaną we wsi DWERNIK ( za Piekiełkiem). Działka o pow. 58a , przylega do potoku. Cena za działkę 150ooozł, tel. 501 339 726
Dzien Dobry.
Pytanie do autora powyzszego watku czy sprawa sprzedazy dzialki jest aktualna?
Pozdrawiam,
M.
-
Odp: KUPIĘ nieruchomość w Bieszczadach - ogłoszenia
Szukam dla mego Klienta działki w Bieszczadach.
Około 80 000 zł
Najlepiej w dolinie Sanu. Okolice Dwernik, Chmiel, i okolice.
Czy ktoś coś ma ? PRIV
-
Witam miejscowość Huzele gmina Lesko powierzchnia działki 29600 m2 w tym około 8000 m2 lasu sosnowego teren bardzo cichy i spokojny graniczy dookoła lasami dojazd do działki nowa droga asfaltowa do wyciągu narciarskiego Weremień 4000 m do górskiej rzeki San 2000m do Zalewu Solińskiego 16 km. W lecie na Weremieniu odbywają się loty szybowcowe w miejscowości Lesko co roku w miesiącu Lipiecu jest zlot motocykli z całego świata i koncert Contry. działka przewidziana pod agroturystykę , zabudowę siedliskową jest możliwość przekwalifikowania na działki budowlane koszt 30000 zł wartość działki po przekwalifikowaniu i podzieleniu na mniejsze działki po sprzedaniu 800000 zł tel kontaktowy 512163579 kontakt mail: gabi2008ster@gmail.com. Cena za całość 350000 zł.
-
1 załącznik(ów)
Ciekawy przetarg może ktoś się zdecyduje :)
Załącznik 32485
Zarząd Powiatu Bieszczadzkiego w Ustrzykach Dolnych
ogłasza przetarg ustny nieograniczony na sprzedaż nieruchomości zabudowanej, stanowiącej własność Powiatu Bieszczadzkiego, położonej we wsi Czarna Dolna, gmina Czarna oznaczonej
w ewidencji gruntów i budynków jako działka:
•Nr 135 o pow. 0.1200 ha,
Cena wywoławcza 35.000,00 zł. – wadium 3.500,00 zł.
Minimalne postąpienie 350,00 zł.
Powyższa nieruchomość uwidoczniona jest w księdze wieczystej Nr KS2E/00016989/5. Nieruchomość ta wolna jest od obciążeń i zobowiązań. Obszar, na którym położona jest przedmiotowa nieruchomość nie jest objęta Miejscowym Planem Zagospodarowania Przestrzennego. Zgodnie z zapisami w Studium Uwarunkowań i Kierunków Zagospodarowania Przestrzennego Gminy Czarna działka ta położona jest w obszarach „tereny zagospodarowania; zabudowa mieszkaniowa, zagrodowa i jednorodzinna.”
Przetarg odbędzie się w dniu 6 września 2013 r. o godzinie 900 w Starostwie Powiatowym
w Ustrzykach Dolnych, ul. Pionierska 10, pokój Nr 1
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kisielak
Oferta nieaktualna - działka "zostaje w rodzinie" ;)
-
Ustrzyki Dolne
Poszukuję do wynajęcia lokalu usługowego w Ustrzykach Dolnych, ok. 12-40 m2, najlepiej z sanitariatem i parkingiem. Jeśli ktoś by coś wiedział na ten temat, proszę dajcie znać na priv. Dzięki, pozdrawiam
-
Stężnica
Stężnica
Sprzedam dziakę rolną w Stężnicy, gmina Baligród.
Działka jest umiejscowiona na zboczu z pięknym widokiem na Stężnicę i sąsiadujące wzgórza.
Działka otoczona jest dwoma pięknymi strumieniami z licznymi zakolami z dużymi różnicami wysokości, częściowo położona w lesie, na uboczu – z dala od innych zabudowań.
Istnieje możliwość postawienia budynku, PGE obiecało dociągnięcie lini energetycznej. Szczegóły do omówienia telefonicznie. (695 36 35 32)
Odległość do miejscowości:
Cisna 12km.
Zalew nad Soliną 10 km
-
Odp: Stężnica
Witam
Szanowni Państwo, słów kilka o mnie i mojej motywacji dozabrania głosu w temacie.
Głosu można powiedzieć niosącego smutek i żal, w cieniu Bieszczad.
Mimo, iż mój nick może wskazywać kobietę de facto jestem mężczyzną.
Facet, chyba w sumie niebanalny, w średnim wieku.
Pełnię funkcję kierownika budowy z uprawnieniami bez ograniczeń.
Prowadziłem inwestycje wielomilionowe.
Obecnie zajmuję się budową, gdzie koszt inwestycyjny wynosi 9,5 mln złotych.
Można więc powiedzieć, że mam pojęcie w temacie budownictwa.
Niejedno widziałem, niejedno przeżyłem, budowałem, a raczej ludzie którymi kierowałem.
Byłem i jestem najmłodszym kierownikiem budowy w bardzo dużej firmie.
Bieszczady miłość moja. Objechałem świata kawałek. Europa,Azja, Afryka, Ameryka Pł. Cudowne miejsca, piękna krainy, niepospoliteosobowości. Przyznaję, są miejsca wspaniałe na ziemi. Widziałem je, byłem tam, przeżyłem. Mówię Wamjednak otwarcie, tak pięknego miejsca na ziemi jak Bieszczady i takspecyficznego nie ma nigdzie, myślę. Przynajmniej ja się czuję wspaniale wmoich kochanych Bieszczadach. Na ile możliwości związane z wykonywaniemobowiązków służbowych pozwalają, to siadam w mojego B6 i do miłości mojej,Bieszczad.
Co to ma wspólnego z tematem? Więc do rzeczy. Moim zdaniem ludzie którzyoferują tutaj nieruchomości postradali zmysły. Żądania finansowe, a raczejoczekiwania, są nie do przyjęcia, fantastyczne, kosmiczne, oderwane odrzeczywistości. To istne szaleństwo. Rozumiem sentencję działania rynkunieruchomości, ale wiele z Państwa po prostu ma aberracyjne wizje i nie ma zcałym szacunkiem, zielonego pojęcia o realnych wartościach rynkowychnieruchomości w Bieszczadach.
Część z Was kupiła z ANR grunty za grosze, powiedzmy ar za 200zł a czasami byłyto nawet mniejsze kwoty, od UG za nie co większe grosze lub inne także groszowemożliwości. Rozumiem Was, kupiliście i chcecie sprzedać. Jesteściewłaścicielami i macie prawo oczekiwać kwoty jakiej chcecie.
Co mną kieruje? Odpowiedź jest prosta. Kocham Bieszczady, boto moja miłość, odwzajemniona zresztą. Pragnę, aby każdy kto chce, kupił sobieposiadłość, ziemię w Bieszczadach, celem jej zasiedlenia. Nabył w cenienoszącej znamiona normalności, od prywatnych właścicieli. Jak to zrobić?
Już Wam mówię i uwierzcie mi, że kreślę prawdę, bo doświadczenie w tym temaciemam.
1. Sołtys. Proszę się wybrać do sołtysa w miejscowości której planujecie nabyćnieruchomość. Zapewniam, że bezinteresownie pomoże, ba szczerze ugości. Maznakomitą wiedzę o właścicielach nieruchomości i ich statucie materialnofinansowym. Dzięki niemu macie szansę naprawdę tanio kupić nieruchomość.
2. Osoby duchowne. Doskonałe rozeznanieo mieszkańcach, sytuacji materialno finansowej, opuszczonych gospodarstwach,działkach , właścicielach. Pomogą bezinteresownie.Na 100% wskażą drogę kupienia nieruchomości w normalnych pieniądzach.
3. Menele. Ta opcja równie skuteczna, co dwie powyższe. Koszt inwestycji, kilkabutelek taniego trunku. Miejscowa wiraszka ma rewelacyjne rozeznanie kto, co,ile, gdzie, jak. Są nieocenioną pomocą w zakupie nieruchomości. Robią zaprzewodników, okazicieli, gospodarzy, per traktorów.
Słowem, magiczni ludzie służący pomocą .
Skreśliłem tych słów kilka, słów w sumie będących zbioremmoich doświadczeń przy zakupie nieruchomości w Bieszczadach dla różnych ludzi.Podświadomość nakazuje mi udzielić bezinteresownej pomocy ludziom, którzy byćmoże chcieliby wykorzystać moją wiedzę, szukając swojego azylu w Biesach, opartego na zdrowy rozsądku cenowym.Pozdrawiam wszystkich, przepraszam tych, których być może obraziłem tudzieżuraziłem.
Ps. Żyj każdego dnia tak, jakby miał on być ostatnim dniem w twoim życiu.
-
Odp: SPRZEDAM / KUPIĘ nieruchomość w Bieszczadach
Powyższe rady, z pewnością szczere, mogą pomóc miłośnikom B. w zdobyciu kawałka ziemi za nieduże pieniądze.
Rozumiem też pomstowanie na wysokie ceny, ale w przypadku atrakcyjnych lokalizacji w - jak sam Pan
pisze najpiękniejszym zakątku, jaki zna - ceny takie nie mogą dziwić.
Podaż działek, np. z widokiem na połoniny w Smereku, Strzebowiskach i okolicy, jest ograniczona i więcej ich nie
będzie. Akurat w tym rejonie ludzie kupowali je po cenach rynkowych, a po upływie lat chcą je sprzedać z zyskiem.
Co w tym dziwnego? Cenę podbija jeszcze kaganiec Natury 2000, który mocno ogranicza możliwości budowy w tamtej okolicy.
Jest wiele rzeczy, na które nas nie stać. W takim przypadku odwracam się na pięcie i tyle...
-
1 załącznik(ów)
Sprzedam stadninę 13 ha ( 130 tys m2) w górach - Wola Michowa
Na gospodarstwie znajdują się dwie nowe stajnie z drewna 270m2 każda, nowy drewniany dom 160m2 do wykończenia oraz mały drewniany domek 70m2. Przez działkę płynie czysty potok. Na terenie jest las, pastwiska oraz łąka.
Miejsce jest wyjątkowo urokliwe,teren jest otoczony wzgórzami oraz lasami. Gospodarstwo jest na południowej wystawie, cały dzień jest słonecznie. Możliwość dzierżawy dodatkowego terenu.
Niedaleko ok.10 km znajduje się turystyczna miejscowość Cisna. Wokół jest cisza i spokój. Dojazd do działki asfaltowy, odśnieżany.
Nr tel. 601 265 883
Załącznik 35172
Zainteresowanym mogę przesłać więcej zdjęć na e-mail.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kabardia
Sprzedam stadninę 13 ha ( 130 tys m2) w górach - Wola Michowa
Na gospodarstwie znajdują się dwie nowe stajnie z drewna 270m2 każda, nowy drewniany dom 160m2 do wykończenia oraz mały drewniany domek 70m2. Przez działkę płynie czysty potok. Na terenie jest las, pastwiska oraz łąka.
Miejsce jest wyjątkowo urokliwe,teren jest otoczony wzgórzami oraz lasami. Gospodarstwo jest na południowej wystawie, cały dzień jest słonecznie. Możliwość dzierżawy dodatkowego terenu.
Niedaleko ok.10 km znajduje się turystyczna miejscowość Cisna. Wokół jest cisza i spokój. Dojazd do działki asfaltowy, odśnieżany.
Nr tel. 601 265 883
Załącznik 35172
Zainteresowanym mogę przesłać więcej zdjęć na e-mail.
Cena ?
-
Działka Budowlana w Lutowiskach
17 ar Cena 60 tysięcy
Graniczy od strony zachodniej z potokiem, prąd na działce
Naprawdę warto, DOBRA CENA :)
696-649-788
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...8a9d926e16c185
-
1.900.000 do negocjacji
.
-
Przejrzałem dziś oferty na jednym z portali ogłoszeniowych.Normalna cena działki w Bieszczadach wcale nie odbiega od cen na Warmii i Mazurach.Rozsądną działkę budowlaną tzn od 10 do 15 ar można znaleźc bez wysiłku za kwotę pomiędzy 30 a 60 tyś PLN.Oczywiście nie mam tu na myśli Wędliny czy Ciasnej.Ale już Baligród tak.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
diabel-1410
Przejrzałem dziś oferty na jednym z portali ogłoszeniowych.Normalna cena działki w Bieszczadach wcale nie odbiega od cen na Warmii i Mazurach.Rozsądną działkę budowlaną tzn od 10 do 15 ar można znaleźc bez wysiłku za kwotę pomiędzy 30 a 60 tyś PLN.Oczywiście nie mam tu na myśli Wędliny czy Ciasnej.Ale już Baligród tak.
Tam Wędliny na pewno są drogie,a w takiej Ciasnej jeszcze więcej kosztują. ...;)