-
Odp: Powsimordy 2010 - głosowanie
Gratulacje Panowie!!! Po-dwakroć gratulację.
Gratulacje dla Marcowego, że udało mu się doprowadzić nas do obłędnego pisania co dzień jednego słowa na g ... i jego odpowiedników. Całkiem ładnego słowa.
Wszystkim Powsimordom z cyferką 2010 - jeszcze raz gratuluję!!!
O dziwo jakiś ten wybór wyjątkowo zgodny w tym roku, gdyby tak człowiek trafiał czwórkę w dużym lotku, jak tu, to byłoby dopiero szaleństwo. A odnoszę wrażenie, że nie tylko ja miałam wiele zgodnych "trafień".
-
i to sie nazywa trafny wyborek :) kapral podchorąży shrek składa gratulacje podchorążemu Eon Enrico
-
Cytat:
FORUMOWICZ ROKU. DON ENRICO!!!
Gratulacje dla odkrywcy nieznanych lądów i zamorskich posiadłości.
Brawo ten Pan w pancernym berecie! ;)
-
Podwójne fanfary! Co prawda mój typ był inny, ale gratuluję Enrikowi tak zacnego tytułu. Zobowiązuje :)))
Znaczy - konkurs cały rozstrzygnięty?
A był jakiś wyborca, co wytypował całość prawidłowo?
-
Spokojnie sobie wędrowałem dzisiejszym porankiem schodząc w dół po nocy spędzonej na górze (u Lutka)
Idę więc sobie, a tu w kieszeń trafia piorunowa wiadomość sms-owa z gratulacjami.
Udało się rano wstać ! ...co nie było łatwe , ale żeby od razu gratulacje z tego powodu ?
Długo nie mogłem zrozumieć.
Jestem totalnie zaskoczony i zaszczycony, ale zarazem niezadowolony.
Zaskoczony bo w ogóle nie brałem pod uwagę.
Niezadowolony - bo nie przeszedł mój kandydat, który stokroć bardziej zasługiwał na ten tytuł.
Przyjmuję decyzję z uszanowaniem i podziękowaniem.
Dzięki za kwiaty i gratulacje.
Życzę wszystkim bieszczadzkich widoków, co najmniej takich jakie wczoraj uchwyciłem specjalnie dla Was. fot.
.
http://marfot.pl/images/smilies/prive/hm.p420.jpg
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
A był jakiś wyborca, co wytypował całość prawidłowo?
Niestety nikt :) Ale całkiem sporo wyborców trafiło 4 na 5 - chyba z 8 osób.
-
Niechże Cię donie Enricu uściskam - gratulacje, gratulacje, gratulacje!
Teoretycznie to pewnie ja Was (Ciebie i Bartka) na najbliższym rzeszowskim spotkaniu anonimowych IMB-owiczów powinienem podrzucić pod sufit, ale czy tak bardzo ważne jest kto poleci w powietrze? -przecież Wam będzie łatwiej mnie podrzucić :)
Będzie się działo, oj będzie...
-
Szanowny Donie ! Gratuluję i kłaniam się nisko.
PS. W tej kategorii głosowałem na Szanownego Bywalca, ale spieprzył z forum przed rozdaniem Oskarów, i teraz czuję się jak dupa wołowa. Ale Tobie gratuluje szczerze.
-
Gratuluję wszystkim Powsimordom, tak debiutantom jak i recydywistom i liczę, że wszyscy stawią się w dniu głównych obrad KIMBu.
Mam nadzieję, że te wyróżnienia będą dla Was jak i dla innych Forumowiczów motywacją do wytężonej pracy na naszym Forum oraz aktywnego udziału w jego wirtualnym życiu :)
-
Wielkie gratulacje !!!!!!
-
1 załącznik(ów)
Gala powoli się kończy...więc na koniec chciałam wręczyć kwiatek również organizatorowi tego zamieszania:-D - skromny, bieszczadzki kwiatek o znaczącej akurat nazwie - niech więc Marcowemu nie zabraknie ochoty, zapału i sił do mieszania w Powsimordowym kociołku równiez w latach następnych:-D
-
Aleś Marcowy suchołuskę dostał ;)
-
Tak asiu999! Podłączę się pod ten kwiatek - wielkie podziękowania dla Marcowego.Za całokształt i stopniowanie napięcia!
-
-
Wielkie gratulacje Heniu.
-
Wszystkim Uczestnikom i Zwycięzcom tegorocznych Powsimord szczere i serdeczne gratulacje!!!Wyrazy uznania i szacunku dla Ojca Dyktatora Marcowego!
..................... Pozdrawiam + Pastor ręką własną
-
Byłam nieobecna, ale usprawiedliwiona, bo byłam w górach, więc dopiero teraz składam gratulacje Marcinowi i Don Enrico.
W pełni zasłużone zwycięstwo !
(a na dodatek moi faworyci w tych kategoriach :-D )
W sumie trafiłam 4 na 5 zwycięzców.
B.
-
Wybrzmiały fanfary,opadło confetti, kac prawie przeminął, pora więc na podsumowanie :-D
Waszą decyzją tytuły Powsimordy 2010 w poszczególnych kategoriach otrzymali:
Forumowicz Roku - don Enrico
Ekspert Roku - marcins
Kronikarz Roku - bertrand236
Fotografik Roku oraz Superpowsimorda - bmiller
Poeta Roku oraz Superpowsimorda - WUKA
Raz jeszcze wielkie gratulacje!
Zasadniczo nagrody zostaną wręczone podczas KIMB-u. Wiosenną porą przypomnę się Szanownym Laureatom i poproszę o informację, czy będą obecni na kongresie osobiście, czy może wydelegują kogoś do obioru upominków, czy też życzą sobie przesyłki pocztowej (przypominam - w przypadku tej ostatniej opcji przepadają upominki łatwo tłukące się 8)). Jeśli ktoś ma inny pomysł na przekazanie albo już teraz zna swoją przyszłość KIMB-ową - proszę o kontakt.
Dziękuję wszystkim głosującym za głosy, sponsorom za sponsoring, a wyrazicielom uznania za wyrazy uznania. Interesy z Wami to czysta przyjemność :-)
-
Serdeczne gratulacje dla Zwycięzców!
Podziękowania dla organizatorów:)
-
-
Serdeczne gratulacje dla wszystkich laureatów . Nagrody trafia w godne ręce.
-
Gratulacje !!! dla wszystkich
-
Jeszcze raz w imieniu wszystkich wyróżnionych Powsimord składam podziękowanie za życzenia i gratulacje.
Słusznie Hero napisał :
Cytat:
Mam nadzieję, że te wyróżnienia będą dla Was jak i dla innych Forumowiczów motywacją do wytężonej pracy na naszym Forum oraz aktywnego udziału w jego wirtualnym życiu :)
Ogłaszam więc koniec świętowania i brać mi się do roboty ;
zarządzam niniejszym :
-Wuka - do sklepu po pióro
-Bertrand - w krzaki, aby znaleźć nową gawędę ogniskową
-Marcin - przedstawić aktualny raport co w trawie kwitnie (ew.piszczy)
-Bartek - wykonać nowe zdjęcia wschodu księżyca na połoninami
Ja będę czuwał nad całością.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Ja będę czuwał nad całością.
Ten to się umie ustawić :mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Bartek - wykonać nowe zdjęcia wschodu księżyca na połoninami
Prościucha, księżyc teraz wcześnie wschodzi :mrgreen:
-
Objawił nam się generał. Cholerka - laureaci powsimord teraz tylko zostało wam "ruki pa szwam" i odpowiedzieć gromkie "Rozkaz".
-
A całą reszta uszy gładko po sobie i pracować na przyszłe powsimordy. Oj, coś widzę, że w przyszłym roku, pod takim kierownictwem, to ilośc wyborców będzie szła w tysiące a kandydatów w setki :mrgreen:
-
Ja tego generała znam i jak mnie wysyła na zwiad fotograficzny to pojadę. I ani myślę narzekać, bo on nas mobilizuje do tego, co i tak lubimy robić :mrgreen:
Gorzej by było, gdybym to ja miał rozpoznawać zielone a Marcin pisać wiersze, ale don Enrico fachowo zarządza zasobami ludzkimi i takich błędów nie popełnia.
PS. To pisałem ja - Ignacy Jarzą... wróć! bmiller - fotograf II klasy :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Ja tego generała znam i jak mnie wysyła na zwiad fotograficzny to pojadę. I ani myślę narzekać, bo on nas mobilizuje do tego, co i tak lubimy robić :mrgreen:
...
Jeszcze w lutym w krzaki się wybieram... On naprawdę wie co robi.
-
bmiller został czterokrotnym mistrzem fotografii ;)
-
A Ty podprowadziłeś don Enrico Forumowicza Roku 2010 :evil:
-
Po prostu odebrałem władzę naszemu DONKOWI
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
Po prostu odebrałem władzę naszemu DONKOWI
O, widzę, że zmądrzałeś: władza znów we właściwych rękach :-D
PS. I ja niestety też wróciłem na swoje miejsce
-
A czemu Ekspert został Expertem?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
Aleś Marcowy suchołuskę dostał ;)
Marcinowi to strach kwiatki na imieniny dawać bo im w zęby zajrzy:mrgreen:
Marcowy miał dostać cały kosz kwiatów ale jedyny jaki miałam na zdjęciach to przygotowany w pewnej wsi do miejscowego kościoła na uroczystosć Matki Boskiej Zielnej, a Marcowy wprawdzie ZIEL(O)NY jest i BOSKI też na pewno...8-) ale ta MATKA...:mrgreen:
a Forumowicz Roku chyba chce obstawić też inną kategorę - bo zdjęcie PIĘKNE!!:-D (swoją drogą to teraz po awansie Don Enrico powinien sobie dorobić trochę szlifów na pagonach...;))
-
szlify szlifami, ale czopkę generalska sprawić sobie winien ;)
-
Ze zwykłą mi nieśmiałością podzielę się pewną konstatacją. Elektorat w swej mądrości nie wybrał w tym roku na Powsimordę (czyt. moczym.......) żadnego, z przeproszeniem, abstynenta (gdyby ktoś podejrzewał WUKĘ, od razu wyjaśniam - czasem coś tam chlapnie).
Dlatego miło mi przypomnieć, że deklarowane przeze mnie drobne upominki będą wręczane we wszystkich kategoriach!
Również dla Ojca Dyktatora Marcowego znajdzie się butelczyna, nie najmniejsza i w latach, jako miara szacunku dla całej Imprezy, Organizatora i Uczestników.
Wprawdzie wrogowie Marcowego (nawet ten zacny mąż miewa niechętnych), twierdzą że Ojciec Dyktator jest kryptoabstynentem, ale nawet oni przyznają że nie jest ortodoksyjny! Zatem jak wyżej!
................................ Pozdrawiam wszystkich a osobliwie wszelkiej maści ........mordy!!! + Pastor ręką własną
-
No własnie, a dlaczego Superpowsimorda nie ma napisane, ze jest Super...mordą?
A?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
No własnie, a dlaczego Superpowsimorda nie ma napisane, ze jest Super...mordą?
A?
Bo musi przejść jeszcze jeden test, zresztą dosyć prosty.
(postawi, to będzie Super..... nie postawi to zostanie Fotografikiem, takim sobie paparazzi, tyle że nałogowym i bieszczadzkim!