Odp: Kolejny Bieszczadzki Zakapior opuszcza Bieszczady [Andrzej Lach]
A wczoraj Go nie było..
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Dziś spotkałem się w Lopience z Andrzejem Lachem i nagralem jego koncert jaki dla nas zagrał jak tylko wrócę z Bieszczad to umieszcze na YouTube filmik.
Czekamy;)
Fajnie Wojtku, fajnie. Serduszko mocniej zabiło;)
No i nieśmiertelna "Murka" , piosenka którą spiewaliśmy w latach 80-tych na Chrewcie......ech wspomnienia......
:razz:Lach jak zwykle błysnoł talentem,ale dzidzia obok też była niezła....;)
Andrzej wciąż w Bieszczadzie! Wczoraj w Łopience częstował plackami, opowiadał o Bieszczadach, grał i śpiewał, czyli "Cały On". Jest taki jaki jest, wesoły, szczery i prawdziwy (choć nieraz zalewa aż uszy puchną);)
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek z Zielonki
Andrzej wciąż w Bieszczadzie! Wczoraj w Łopience częstował plackami, opowiadał o Bieszczadach, grał i śpiewał, czyli "Cały On". Jest taki jaki jest, wesoły, szczery i prawdziwy (choć nieraz zalewa aż uszy puchną);)
,
No nie wiem....przedwczoraj po wspólnym małym co nie co w Łopience,wysłuchałem Jego ponad godzinnej opowiesci o 16 krotnych próbach zamachu na Jego życie,i byłem delikatnie mówiąc zdegustowany razem z moją pania tymi opowiesciami z mchu i paproci...Ezop się chowa....;)
Cytat:
Zamieszczone przez
delux
,
No nie wiem....przedwczoraj po wspólnym małym co nie co w Łopience,wysłuchałem Jego ponad godzinnej opowiesci o 16 krotnych próbach zamachu na Jego życie,i byłem delikatnie mówiąc zdegustowany razem z moją pania tymi opowiesciami z mchu i paproci...Ezop się chowa....;)
Masz rację. Co jakiś czas zmienia nazwisko, pochodzenie itd. Ale taki On jest i się nie zmieni. Myślę że Andrzej dodaje kolorytu miejscom w których bywa;)
Pozdrawiam!