Odp: Lokal kontaktowy (gastronomiczny) w tym sezonie
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Ok! Pomóż mi tylko je znaleźć!
Jest tu:
http://twojebieszczady.pl/kimb.php
Wystarczy tylko zamienić napis "I KIMB (...)" na "Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne".
Myślę, że MarekM się nie obrazi za taką ingerencję w Jego dzieło. A gdyby nawet, to zadedykujesz Mu wiersz i tym Go udobruchasz.
Do Piotra: naszych dwernickich spotkań w "Piekiełku" było więcej niż trzy. Chyba że masz na myśli tylko wyjątkowo "gromadne" spotkania.
Jeszcze się zastanowię (z całym szacunkiem dla projektu MarkaM ) czy go wykorzystam,czy (zgodnie z obietnicą) zrobię go od początku do końca sama.W każdym razie BĘDZIE!
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Myślę, że MarekM się nie obrazi za taką ingerencję w Jego dzieło. A gdyby nawet, to zadedykujesz Mu wiersz i tym Go udobruchasz..
WUKA, już mnie udobruchała na zapas swoimi wierszami, a szczególnie pisząc o bieszczadzkiej poziomce. Wobec powyższego może szaleć dowoli :-D
Byłem w "Zaciszu" w sobotę 13 września.
Najadłem się tam i napiłem, nie powiem. Przybyliśmy do lokalu po zrobieniu "pętelki": Cisna, Majdan, Żubracze, Solinka, Roztoki Grn., Liszna, Majdan, Cisna. Było zimno, ale jeszcze przed porą deszczową.
A dziś, 24 bm., nadaję do Was z kafejki internetowej w Ustrzykach Dln. w oczekiwaniu na PKS, którym jedzie mój kolega z Radomia.
PS
Od 15 września do wczoraj pogoda była brzydsza od gówna.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
PS
Od 15 września do wczoraj pogoda była brzydsza od gówna.
Nie zgadzam się. Już w środę się przejaśniło i mieliśmy niepowtarzalną okazję podziwiać widoki z Halicza i Tarnicy bez tłumów turystów (poza naszym, wycieczkowym). Tak w ogóle, to myśmy tą pogodę w Bieszczady przywieźli. ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
Nie zgadzam się. Już w środę się przejaśniło i mieliśmy niepowtarzalną okazję podziwiać widoki z Halicza i Tarnicy bez tłumów turystów (poza naszym, wycieczkowym). Tak w ogóle, to myśmy tą pogodę w Bieszczady przywieźli. ;-)
Zgadzasz się, zgadzasz - tylko daty Ci się pomyliły. Mój post był właśnie ze środy, więc pisząc "wczoraj" miałem na myśli wtorek 23 września (ostatni dzień "pory deszczowej").
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
Się pozmieniało....
W środku nie ma już kominka. Nie ma stołów i ław. Są kafle na podłodze, ekstra bar po lewej od wejścia, ładne mebelki.
Tak mnie to zaskoczyło, że wyszedłem. Zmienia się w Bieszczadzie.
Brak mi Zacisza :cry:
Trza wybrać nowy lokal kontaktowy, bo tego miejsca nie widzę jako takowy..
Pozdrawiam
Bardzo „bieszczadzki” zajazd.
Wie może ktoś, czy bar "Ryś" w Lutowiskach jeszcze funkcjonuje ? Kiedyś lokal ten ujął mnie miłą atmosferą i pysznymi naleśnikami :) Tu ukłony dla Irka, który raczył mnie tam pokierować :)