Odp: Kaukaz 2013 (Buba, jak to zrobić?)
Basiu nasze wyjazdy charakteryzuje totalna improwizacja .Wystarczy tylko grupka przyjaciół która jest "głodna" zobaczenia jak najwięcej a reszta jest tylko sztuką wieczornego kompromisu "co robimy jutro? " :-) Taką formułę zastosowaliśmy jadąc jesienią na Bałkany-dojechać do Kalampaki w Grecji zobaczyć monastyry i powłóczyć się po Albanii i weszła z tego jedna z najciekawszych przygód w moim życiu :-) Moim kumplom taka formuła tak się spodobała że nie mamy zamiary jej zmieniać.Znamy tylko termin wyjazdu a reszta wychodzi w "praniu' :-) Wiemy że prom kursuje codziennie i nie ma problemu żeby się na niego dostać więc to nam wystarczy.Dostać się do Gruzji a potem Armienii a plany będziemy weryfikować na miejscu :-))
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
A jak kupiliście bilety na prom i ile kosztują ?
Basiu, ceny promu na trasie Iljiczewsk-Batumi są tutaj:
Ильичевск - Поти/Батуми
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Dziękuję, tą stronę znam, nawet osobiście byłam w Odessie w tym biurze.
Jednak moje informacje sprzed dwóch lat mówiły o tym, że nigdy nie wiadomo kiedy prom kursuje.
Fajnie, że to się zmieniło.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Może lepiej że tamte ci skasowali ?
Przecież chyba pieniądze zwrócą.
Ja bym tam wolala zeby nie skasowali. Nie umiem wyszukiwac promocji a poza tym jakies super ceny w srodku tygodnia i bez bagazu to tez zadna rewelacja.. A pieniadze nie wiadomo czy oddadza czy zaproponuja jakies polaczenia z przesiadkami...
Witam,
Też wybieramy się w tym lub następnym roku na Gruzję i super, że założono tu taki wątek. Bardzo interesuje mnie relacja Buby. Czy mogę ją gdzieś przeczytać? Mogę podpowiedzieć odnośnie tanich biletów lotniczych. Na stronie fly4free.pl jest opcja "zapisania się" na newsletter'a z wyborem lotów do konkretnych miast. I tak właśnie jakieś 2 tyg temu dostaliśmy wiadomość o locie z Wawy do Tbilisi za 70zł w obie strony. Lot był na maj (nie pamiętam konkretnej daty). Warto się zapisać bo mogą się te promocje jeszcze pojawić - oczywiście szybko się bilety rozchodzą więc trzeba się raz dwa decydować :)
Być może niebawem dojdzie do Zlotu Bieszczadników w Gruzji:)
Pozdrawiam
Dziękuję serdecznie:) biorę się za studiowanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
W poniedziałek 9 września wieczorem spotykam się z Bubą i jej ekipą, która przylatuje z rana do Erewania. Kiedyś mieliśmy się spotkać pod Pikujem, ale nie wyszło.:-( Spotkamy się więc w Erewaniu. :lol:
Buba, to już za tydzień.:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Fajnie Wam ...cieszę się z Wami i POWODZENIA :)
ps. ja w tym czasie będę trochę ;) na zachód, no może trochę więcej....ale za rok, czemu nie , już zapraszam:)
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Za niecale 4 dni lecimy! :-D