Odp: Znasz Bieszczady? Detale
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
gdzie ten sklepik
A dokonałeś zakupów w owym sklepie? Bo tam jest kartka że fotografować mogą tylko klienci :) Niektórym całkiem już bije na dekiel...
Zostawiłem jakieś 40 dychy, więc chyba pokryło to również amortyzację zwierzyńca :))
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
Zostawiłem jakieś 40 dychy, więc chyba pokryło to również amortyzację zwierzyńca :))
E, no to spoko :) Będzie jeszcze na zaś, tylko weź paragon :mrgreen:
3 załącznik(ów)
Zagadki 3 - niekoniecznie z obszaru Bieszczadu "właściwego":wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
Nietypowo tym razem, bo zagadką dla mnie też jest, gdzie ten sklepik sie znajduje, bo nie jestem pewien lokalizacji. Tzn. wiem mniej więcej, wiem przy której drodze i gdybym miał strzelać, to podałbym tę jedną nazwę - jaka to miejscowość?
Sorry za jakość
Pozfdrawiam:-D
Sklep ten jest między Cisną, a Majdanem. A może to już Majdan? W bok odchodzi droga do Roztok Górnych, a przed sklepem oprócz zwierzyńca wiklinowego jest przystanek PKS.
P.S.
Nikt ode mnie nie chciał kasy za fotografowanie i nie zmuszał mnie do zakupów.
pozdrawiam
vm2301: fotka pierwsza to Komańcza i miejsce "schyłki" prymasa Wyszyńskiego.
a jak ktos sfotografuje sklep nie robiac zakupow to szczuja wiklinowym niedzwiedziem ????? ;)
1 załącznik(ów)
Sklep leży tam gdzie wskazał Bertrand, a i Piotr jak widac zorientowany w lokalizacji jest :)
Co do zakupów, to zrobiłem je dobrowolnie i z potrzeby, a na wspomniana tabliczkę nie zwróciłem uwagi, była tam jedynie informacja sugerująca datki na owies dla konia, którego zad zamieszczam poniżej
Robines - trafiony!
Pozdrawiam:)
Hej! vm2301: zdjęcie nr 3 - Blizne - wikarówka przy Kościele pw. Wszystkich Świętych
Pozdrówka
A'propos jeszcze zagadki ze sklepem i zwierzątkami. Czy mnie oczy nie mylą, czy na zamazanej tablicy jest napis "Liszna coś tam/4?"
:wink:
Hehe...
Można i tak. Rzuciło mi się przypadkiem :mrgreen:
Pozdrawiam ciepło!