Zostawiłem jakieś 40 dychy, więc chyba pokryło to również amortyzację zwierzyńca :))
Zagadki 3 - niekoniecznie z obszaru Bieszczadu "właściwego"![]()
bertrand236
vm2301: fotka pierwsza to Komańcza i miejsce "schyłki" prymasa Wyszyńskiego.
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
a jak ktos sfotografuje sklep nie robiac zakupow to szczuja wiklinowym niedzwiedziem ?????![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Sklep leży tam gdzie wskazał Bertrand, a i Piotr jak widac zorientowany w lokalizacji jest :)
Co do zakupów, to zrobiłem je dobrowolnie i z potrzeby, a na wspomniana tabliczkę nie zwróciłem uwagi, była tam jedynie informacja sugerująca datki na owies dla konia, którego zad zamieszczam poniżej
Robines - trafiony!
Pozdrawiam:)
Hej! vm2301: zdjęcie nr 3 - Blizne - wikarówka przy Kościele pw. Wszystkich Świętych
Pozdrówka
A'propos jeszcze zagadki ze sklepem i zwierzątkami. Czy mnie oczy nie mylą, czy na zamazanej tablicy jest napis "Liszna coś tam/4?"
Hehe...
Można i tak. Rzuciło mi się przypadkiem
Pozdrawiam ciepło!
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki