Odp: Nowy mężczyzna XXI wieku
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
ale fajnie jak ktos jest "wiecznie mlody" mimo wieku. Ja to cenie w ludziach. A nie ze konczy lat 25 i uwaza ze tego czy tamtego juz mu nie wypada bo trzeba spowazniec, wydoroslec i zachowywac sie jakby sie kija polknelo..
WUKA Ci już odpisała.
Co innego "młodość ducha", a co innego nieodpowiedzialność.
Czy ceniłabyś faceta, który założył rodzinę a nie pracuje i nie zarabia bo nie lubi ( a nie ma innych ważnych powodów) ?
Albo zrobi kobiecie dziecko a potem uchyla się od odpowiedzialności.
To właśnie takie zachowanie można określić jako "gówniarstwo".
Pozdrowienia
Basia
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
SB no słowo Ci daję, że nie rozumiem i to nie rozumiem dalej. (...)
Przykro mi, że nie rozróżniasz dwóch funkcji: moderatora i korektora.
Korektora jako takiego regulamin Naszego Forum nie przewiduje. Każdy ma jednakowe szanse. Jeśli coś sknoci i nie wyrobi się z autopoprawką w regulaminowym czasie (chyba 1 godz.), to może co najwyżej napisać później sprostowanie, wyjaśnienie, etc.
Moim zdaniem Recon1 jako moderator nadużył w sposób rażący swoich moderatorskich uprawnień - zmienił (skorygował) swój tekst po dłuższym już czasie i to po fakcie, gdy ów pierwotny tekst został już przez kogoś innego (w tym wypadku przeze mnie) zacytowany.
Znamienny tytuł tematu daje nam przez pryzmat pisanego tekstu "obraz mężczyzny XXI wieku"... hmmm, rozpacz.
No cóż mam Stały Bywalcze sie tłumaczyć? Z błędu? Z pośpiechu, który ponaglił mnie bym najpierw naprawił poważny błąd w nazwisku Marszałka Piłsudskiego a potem Ciebie namaścił za wytknięcie błędu?
Czas był by wcześniej to zrobić bo i szacunek większy i waga tematu.
Nie będę się rozpisywał, bo już na tyle swoje zrobiłeś, że mi tylko pozostaje spuścić nisko głowę, posypać głowę popiołem i prosić o wybaczenie.
Przepraszam Ciebie Stały Bywalcze za zgotowanie Ci tyle nerwów i jeśli mi wybaczysz to chętniej będę czytał o Twoich wyprawach niż o bzdetach.
Jeszcze raz przepraszam też Wszystkich, że musieli czytać o mnie zamiast o lepszych tematach.
Dla mnie temat zostaje zamknięty.
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
...co innego umycie sie, skropienie sie woda kolonska i wypastowanie butow a co innego cotygodniowe wizyty u kosmetyczki i wklepywanie o roznych porach dnia w rozne czesci geby roznistych kremow i odzywek.. ja tam widze zasadnicza roznice..
Ja także - druga część tego cytatu to Wy miłe Panie. Już dawno mówiłem, że gdyby nie Wy gospodarka światowa padłaby na ryj po tygodniu.
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
...kobiety na traktory!!!! ;) ;) ;)
Kobiety pod traktory!:-|
:-P:-P:-P
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
(...)Przepraszam Ciebie Stały Bywalcze za zgotowanie Ci tyle nerwów i jeśli mi wybaczysz to chętniej będę czytał o Twoich wyprawach niż o bzdetach.
(...)
Przeprosiny przyjęte.
To i ja Cię przepraszam, bo się również "troszkę" zdenerwowałeś (aż w "technicznym" wątku napisałeś o rozlewie krwi bratniej w pojedynku).
:smile:
PS
A do Puszczy Kampinoskiej byś się jutro z nami nie wybrał ?
Prognozowana jest (odpukać, aby nie zapeszyć) niezła, jak na listopad, pogoda.
Niechże będzie dziś wesele
Równie w sercach, jak i w dziele.
Mocium panie, z nami zgoda.
Zgoda! Zgoda! Tak jest - zgoda,
A Bóg wtedy rękę poda.
1 załącznik(ów)
Chcecie wiedzieć jak wygląda nowy mężczyzna XXI wieku?
Oto On.
Ma 4 miesiące i na imię Henryk :-)