Odp: Subiektywna fotorelacja
Zimą - jak się wstrzelisz we właściwy moment, a jesienią przez długie dni.
Nich i tak będzie, kłócić się o to nie będziemy :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
Nich i tak będzie, kłócić się o to nie będziemy :-)
Otóż to. Bartkowi zdjęcia wychodzą i jesienią, a ja lubię zimę w Bieszczadach, choć tylko raz na żywo widziałam Biesy w śniegu. :-(
Jakoś tak wrzesień najczęściej nie sprzyja moim wyjazdom w góry. Tak było i w tym roku... Na szczęście mamy już październik,
więc wracam w góry :-) Na początek klasyk - od czasu do czasu nawet leśne ludki muszą tam zaglądnąć ;)
Z góry :-) przepraszam za takiego giganta (ponad 200kB), ale to moje ostatnie hobby: panoramy.
Ta jest już trzecią, którą udało mi się sklecić.
Głowy sobie nie ukręćcie przy oglądaniu :-D
http://www.bmiller.pl/forum/2009/halicz3_panorama.jpg
Info dla poszukiwaczy jesiennych kolorów: zdjęcie jest z wczoraj.
Chyba nie ma Bieszczadnika, którego to zdjęcie nie zatka! Mnie do tej pory nie odetkało :grin:
No to dałeś na całego, teraz będę siedzieć i się gapić... tylko ekran mam za mały ;)
Aż się boję pomyśleć, co byście pisali, gdyby ta panorama była taka, jak być powinna ;) Do mnie aż krzyczy: daj jeszcze trochę w lewo, w lewo! A ja nie mam już nic, co mógłbym tam dołożyć :-(
Cytat:
Zamieszczone przez
Aleksandra
tylko ekran mam za mały ;)
Ja też :-D
A czy można sobie ten widoczek skopiować i posiadać w wersji większej papierowej?
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
A czy można sobie ten widoczek skopiować i posiadać w wersji większej papierowej?
W uzasadnionych przypadkach można :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
....Głowy sobie nie ukręćcie przy oglądaniu :-D...
Info dla poszukiwaczy jesiennych kolorów: zdjęcie jest z wczoraj.
Superrrrrrrrrrr, Bartek Ty musisz koniecznie na Świdowiec ,stamtąd to już "ukrecisz głowy".