Wypalanie śmieci przy schronisku-zwróćcie na to uwagę!!!
zobaczyłem to w sierpniu przy Chatce Puchatka na Połoninie Wetlińskiej.
Właściciel tej chatki nie zwozi śmieci do miasteczka lecz wypala . Jest to dość duża ilośc szkodliwych plastików, opakowań, papierów (te są też szkodliwe). :(
Zachowanie bulwersujące. Nie wiem czy już ktoś ten temat tu poruszył. Może już ten precedens nie ma miejsca. Mam nadzieję.
Jesli jest inaczej zróbmy z tym coś. Komu miłe biszczadzkie góry i przyroda.
o Chatce Puchatka cd. - podejscie do turysty
poza tym nigdy nie spotkalem w bieszczadach tak nie milych gospodarzy. traktują turystów jakby mieli monopol na wszystko (nocleg, wrzątek, zupki)...ceny zabojcze i ta obsługa... Lepiej się też nie pytać którędy do żródełka....
Re: o Chatce Puchatka cd. - podejscie do turysty
Cytat:
Zamieszczone przez szymon okrutnik
poza tym nigdy nie spotkalem w bieszczadach tak nie milych gospodarzy. traktują turystów jakby mieli monopol na wszystko (nocleg, wrzątek, zupki)...ceny zabojcze i ta obsługa... Lepiej się też nie pytać którędy do żródełka....
Temat Chatki Puchatka powraca na nasze forum jak bumerang.
Kolego Szymonie! Zanim teraz napiszesz cokolwiek na ten temat, radze Ci poczytać co inni mieli do powiedzenia w tym temacie http://forum.bieszczady.info.pl/viewtopic.php?t=1542 a przy okazji poznasz jak to jest że to schronisko jeszcze tam istnieje i może przyjmować zabłąkanych turystów.
I jeszcze jedno! Na forum tym nie tylko można pisać. Ale uważam że najpierw trzeba je troszke poczytać.