Zamieszczone przez malo
zawsze lubilam byc inna niz wszyscy :D.. hmmm a moze by tak zmienic na jakies inne... musze sprawdzic czy mam jakies dziwne zdjecie :D
Zamieszczone przez malo
zawsze lubilam byc inna niz wszyscy :D.. hmmm a moze by tak zmienic na jakies inne... musze sprawdzic czy mam jakies dziwne zdjecie :D
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Nie wytrzymam!Permanentna inwigilacja!No nie wytrzymam!Zamieszczone przez KAHA
![]()
trochę mdło,ale...udziela Ci się potem nastrój z cyklu "różowe okulary"Zamieszczone przez Barnaba
Polecam, nawet panom,choć to takie mało męskie ponoć...to wąchanie...
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
A propos wąchania:Zamieszczone przez natasha
Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
- Ładnie wyglądam?
A co mówi męzczyzna?
- Narazie tam nie wchodźcie.
Hej :D
Zillo, przpomniałeś mi starą anegdotkę :D Zdziwiony komentarz jednej przemiłej turystki, nie znającej towarzystwa szlajającego się w mojej ulubionej 'Piątce', nt pewnego schroniskowego rezydenta mającego zwyczaj zapijać robaka każdym płynem zawierającym alkohol: "...Ogólnie ten xxxx to strasznie cuchnie, ale z ust zalatuje mu fiołkami. Czego on cholerka używa?" :D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Szczyt patologii ideologicznej: Członek z ramienia wysunięty na czoło.
pozdrawiam
malo :wink:
Aby pozostac w klimacie zapijania. Mój ulubiony dowcip (jeśli był to wybaczcie):
W schronisku siedzi sobie dwóch baców, piją herbatę z prundem, a w zasadzie ekstrahują sam prund, i tak przyglądają się odwiedzającym schronisko turystom. W pewnym momencie wchodza "plecakowcy" i proszą w okienku o wodę mineralną. Baca spogląda na swojego kompana i z politowaniem w oczach wskazuje na turystów i rzecze: "Patrzaj Jędruś - jak zwierzęta... wodę piją"
IV RP mi się znudziła, zróbmy V RP.
pozdrawiam
Przecież już mamy. Nazywa się Rzeczpospolita BieszczadzkaZamieszczone przez malo
![]()
a już były takie pomysły.... Wolna Republika Bieszczad (WRB)- pomysł nieco rozdmuchany przez KSU
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach.
pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki